Ingrijirea intima de toamna ...
Bronz de invidiat, stralucire in priviri, forma maxima, iata cateva dintre efectele benefice ale vacantei estivale, care tocmai a trecut. Pe langa ele insa, exista cateva detalii pe care adesea le neglijam, dar care, scapate de sub control, pot stirbi din frumusetea pe care soarele verii ne-a daruit-o. Cum stergem asadar efectele negative pe care soarele le are asupra organismului pentru a ne bucura de frumusetea unui bronz de lunga durata? www.supereva.ro/info.asp?id=1827" target="_blank">Iata raspunsuri posibile.
Voi cum va ingrijiti dupa o vara caniculara?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
Deianira spune:
Imi hidratez bine pielea, adica ma rasfat cu diverse creme si lotiuni, imi pun masti pe fata, gat si decolteu si de asemnea folosesc balsam de par la fiecare spalare, masti naturale si/sau tratamente
.
Allure spune:
toate sfaturile date in revista (foarte bune, de altfel), eu le aplic saptaminal in orice anotimp si inca ceva pe deasupra ![]()
operatiunea mea favorita - home made body scrub: epsom salt + coconut oil
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
iulix spune:
Foarte interesante sfaturile. Ca si ingrijire a parului folosesc balsam spray dupa fiecare spalare, masti nu prea folosesc, insa ma gandesc serios sa imi fac un tratament pt. cresterea parului si ameliorarea caderii lui. Pentru corp folosesc creme, lotiuni, iar pt. exfoliere un scrub si cu o manusa, iar pt. ten folosesc un demachiant si de cate ori simt nevoia imi fac o masca exfolianta sau una naturala din 1 lingurita de miere+ sucul de la o rosie(pt. ten cu porii deschisi si puncte negre) pe care o tin 15 minute. ![]()
cristina_dm spune:
SUBSCRIU!
Imi hidratez bine pielea, adica ma rasfat cu diverse creme si lotiuni, imi pun masti pe fata, gat si decolteu si de asemnea folosesc balsam de par la fiecare spalare, masti naturale si/sau tratamente 
Eu mai adaug masajul...
licorice spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinell cand am citit "ingrijirea intima" am crezut ca intima...:) Adinella "Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!" Andrei si Adriana |
subscriu
danat spune:
Si eu la feeelll
ma gandeam cum m-as putea rasfatza si eu cu vreo ingrijire intima mai deosebita, ca sa zic asa, pleonastic ![]()
![]()
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
alexas spune:
Si eu la fel creme, lotiuni , masti de fata de par balsam si asa ma rasfat singura acasa
miruna si andrei ingerasi lu mama 
multa sanatate la toata lumea
an_drupy spune:
Pentru par, eu folosec o masca din din ulei de masline, ulei de ricin si vitamina C fiola. Pentru corp, imi place foarte mult uleiul de nuca, miroase frumos, si lasa pielea foarte moale.