Breaking News MJ
Raspunsuri - Pagina 9
iona2005 spune:
daca pana astazi au fost momente in care credeam ca MJ traieste dupa vizionarea imaginilor am realizat ca intradevar nu mai e printre noi si a fost prima data cand am plans de la aflarea vestii,eu una nu am plans la ceremonia de pe 7 iulie pt ca am simtit ca nu il vor inmormanta atunci.Azi in schimb m-am trezit cu o durere in suflet si am fost trista toata ziua.
despre copii si eu ii prefer asa,cu siguranta MJ nu si-ar fi dori sa-i vada distrusi de durere
aceste imagini si poze aparute in presa au menirea de a mai intretine "atmosfera" o buna bucata de vreme...parerea mea
nelia ar fi super sa se intample asa ceva
Ill never let you part
For you're always in my heart.
oana_n spune:
Azi am avut multa treaba si am citit totul printre randuri, am vazut doar 3 secvente din filmuletele de acolo, n-am apucat sa ma informez bine. Insa pana la urma cred ca e mai bine asa, ca altfel sigur .
de-ar fi el "special guest star"......
danat spune:
Eu nu pot sa imi imaginez cum puteti fi asa convinse ca MJ a murit. Din ce? Argumente. Nu ca se spune peste tot. Doar sunteti fete destepte cu toatele, nu va imaginati ce putere de mani****re are mass-media?
La fel, nu sustin si nu vreau sa conving de contrariu pe nimeni. Treaba mea ce cred eu in nebunia mea.
Dar asa cum eu nu pot dovedi logic ca e asa cum cred eu, tot asa, nici voi sau cei care arunca aceste stiri catre milioane de oameni, nu pot dovedi ca e mort.
Nimeni nu a vazut pe cine/ ce au bagat ei acolo in cosciug si ce s-a intamplat mai departe.
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
anka77 spune:
sau cum se spune " fara cadavru nu exista crima".
Pana sa se demontreze ca e viu, ar trebui demonstrat ca este mort...daca gandim la rece, nu avem nik palpabil,doar o foto din ambulanta care s-a demonstrat sa poate fi foarte usor "fotoshopata".Hai ca daca de dimineata eram distrusa, dupa ce am plans de m-am umflat , preia controlul asupra mea partea care imi spune ca nu e mort....complicat dom`le
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
motanik spune:
Mai, eu sut impartita in doua. In fiecare zi cate o jumatate trece la putere, ba cred ca e viu si totul a fost regizat, cu grija sa lase unele semne pt fanii care stiu si il vor urma si acolo unde e cu gandul si apoi vine cate o zi ca asta cand nu mai stiu ce sa cred, ma intreb de ce era nevoie de circul asta, de ce nu putea pur si simplu sa plece undeva..
I guess we'll never know.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
danat spune:
Ma, eu nu zic nici sa credem ca e alba, dar nici neagra domle! Adica totusi, suntem oameni cu ratiune (sper...cred... ) si nu ma poate convinge nimeni de nimic numai aratandu-mi o poza. Mai ales intr-un astfel de caz suspect.
Pai asa, putem fi la greu mani****ti...si suntem!!!
Adica, cat il iubesc eu pe Michael NU POT sa pling ca s-a dus de tot, mort si ingropat vorba ceea, fara sa vad ceva credibil. Nu mai pot sa ii cred pe astia...ne mint de zeci de ani si ii credem.
Cum spunea si Michael in Tabloid Junkie:
Just because you read it in a magazine
Or see it on the TV screen
Don't make it factual
Though everybody wants to read all about it
Hobby
danat spune:
A! Si...apropos de durerea familiei, pe care fiecare si-o manifesta cum stie...hmmm...ati citit ca , costurile funeraliilor au fost platite din averea lui MJ??? Ca nimeni din familie nu a dat un ban???
Hobby
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat A! Si...apropos de durerea familiei, pe care fiecare si-o manifesta cum stie...hmmm...ati citit ca , costurile funeraliilor au fost platite din averea lui MJ??? Ca nimeni din familie nu a dat un ban??? Hobby ****************************************** www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" |
Pai da, a fost Katherine zilele trecute si a discutat cu un judecator despre asta, ca a zis ca nu au bani pt inmormantare....150.000 de dolari a costat toata smecheria
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
danat spune:
Saracii......
...dar l-au iubit...ahaaa ...cred ca plesnea invidia in ei, cel mai pacatos sentiment .
Hobby
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Chiar, cele care ati avut bilete la concertele din Londra, vi s-au returnat banii? |
Da