Breaking News MJ
Raspunsuri - Pagina 8
danat spune:
Nelia eu ma refeream la artificialul din atitudinea familiei, nu la eleganta tinutelor lor, care f f ok sa fie asa. Iar despre imbracaminte, am spus numai ca, decolteurile surorilor (J si LT) erau de party, nu de funeral.
Cat priveste de ce au datcate ceva de la inmormantare in presa....eu cred ca tocmai, pt a "clasifica dosarul" in ochii lumii. Deci: "l-ati vazut, da? a fost si inmormantat! gata cu speculatiile!"
Eu merg tot pe ideea mea, orice ati spune voi.
Cred cu tarie in asta...
Singura posibilitate pe care o iau in considerare cum ca MJ sa fii murit, este ca asta sa se fi intamplat inainte cu mult de anuntarea turneului, pe la inceputul anului spre primavara asa. Iar tot ce a urmat sa fie doar un complot (strategie de marketing) menit a scoate bani multi de pe urma numelui lui.
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
nelia spune:
Danat, mesajul tau nu este neaparat un raspuns la al tau, am inteles ce ai vrut sa spui tu. A fost mai mult o opinie si un raspuns general la ceea ce am vazut si citit in ultimele ore despre inmormintare.
Imi place de tine ca esti perseverenta! Pai, ceea ce spui tu este una din teorii... Si despre Elvis s-a spus ca, de fapt, a murit in 1969 si ca in locul lui a fost un impersonator pina in '77, anul oficial al mortii (din aceleasi motive legate de bani, interese...). Si cine sint eu si cu ce dovezi sa pun la indoiala ceea ce cred altii!?!
cory_box spune:
http://www.tmz.com/2009/09/04/celeb-mj-impersonator-at-jackson-after-party/
scuze, daca a mai fost postata.dar eu una nu prea inteleg ce este cu acest actor Corey Feldman, care apare si in Liberian girl.da, stiu ca era un mare admirator al lui Michael si ca mergea la cumparaturi imbracat ca el...a venit si la memorial imbracat ca Michael (?!).insa dupa moartea lui, nu a facut niciun comentariu despre el, cam ciudat...
Do not stand at my grave and weep,
I am not there, I do not sleep.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there, I did not die !-MICHAEL JACKSON
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia [red]......... Imi place de tine ca esti perseverenta! Pai, ceea ce spui tu este una din teorii... Si despre Elvis s-a spus ca, de fapt, a murit in 1969 si ca in locul lui a fost un impersonator pina in '77, anul oficial al mortii (din aceleasi motive legate de bani, interese...). Si cine sint eu si cu ce dovezi sa pun la indoiala ceea ce cred altii!?! |
Iarasi o asemanare cu Elvis???? (ma rog, de data asta e o asemanare a teoriei mele cu ceea ce a fost atunci).
Hobby
danat spune:
Apropos de scos bani de pe urma lui MJ, s-a anuntat ca U2 nu mai vine la concertul din Viena de pe 26 sept.
Hobby
nelia spune:
Sa nu trimiteti la ... dar mi-a trecut ceva prin cap. BBC-ul anunta ca se cauta noul MJ, la Viena se organizeaza concert, se scot bilete la un pret exorbitant... cei care anunta ca vin incep treptat sa se retraga, biletele ramin, se gaseste noul MJ, supriza mare pentru toata lumea, asa ceva nu s-a mai vazut... si vine doar el la concert. Si uite asa aveam parte de cel mai mare comeback din istorie, cum ni s-a promis. Chiar, cele care ati avut bilete la concertele din Londra, vi s-au returnat banii?
anka77 spune:
citat din mesajul lui nelia Sa nu trimiteti la ... dar mi-a trecut ceva prin cap. BBC-ul anunta ca se cauta noul MJ, la Viena se organizeaza concert, se scot bilete la un pret exorbitant... cei care anunta ca vin incep treptat sa se retraga, biletele ramin, se gaseste noul MJ, supriza mare pentru toata lumea, asa ceva nu s-a mai vazut... si vine doar el la concert. Si uite asa aveam parte de cel mai mare comeback din istorie, cum ni s-a promis. Chiar, cele care ati avut bilete la concertele din Londra, vi s-au returnat banii? CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
Wow Nelia, iti dau seama cum ar fi asta?pfoooaaaa ar fi foarte tare...wow
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
motanik spune:
Nelia, nu ne facem sa scoatem 500 euroi din pamant din iarba verde...
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
anka77 spune:
citat din mesajul lui motanik Nelia, nu ne facem sa scoatem 500 euroi din pamant din iarba verde... -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
Ma gandeam cand au anuntat cat va costa biletul" cine canta bai nene de banii astia?numai Michael ar merita atata banet"...daca as sti.....m-as scarpina de 500 de euroi, si as pleca la Viena si pe jos .Ar fi prea frumos
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
danat spune:
Ma dar ce imaginatie aveti...ma uimiti va umbla creierasul !
Apropos de retragerea celor de la U2 din concert, ma gandeam, parafrazand un banc care circula acum vreo 20 de ani, protagonistul fiind Sergiu Nicolaescu (apropos ca el regizeaza, el joaca in filmele lui...el face de toate), cum ar fi sa zica astia ca vine Lionel Ritchie, Usher, Madonna... si in rolurile lor...Maaaaaicaaaal Jecsaaaan
(maine imi va fi dor rrrau si de Freddie - nu ca alteori nu mi-ar fi )
Hobby