Breaking News MJ

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Ce sa mai zis, am un nod in gat....
Si am mai vazut si cutia aia odioasa si mi s-a parut oribil. Ma asteptam sa fie o chestie, cu mult verde si cu ceva flori frumoase pe langa.....Mi se pare atat de absurd. Pai atat de mult costa cutiile alea? La cum arata trebuiau sa fie ieftine. Mi se pare ciudat asa. Daca vrei sa ii asezi o floare cum faci? Daca vrei sa te duci sa te reculegi acolo, ai senzatia ca vb cu mai multi odata.

Am un gust tare amar. Singurul lucru la care ma gandesc este ca, indiferent cum o arata pe afara cutiile, sufletul lui are in sfarsit liniste! Acolo unde e el cu adevarat, exista cer albastru, nori pufosi, iarba verde impletita cu multe flori colorate. Si e o liniste placuta prin care cred ca mai razbate uneori cate un ritm de Beat It, Billie Jean (cand asculta una din noi la maxim, ca prinde momentul fiind singura acasa).

Dragoste si liniste iti doresc, draga M, oriunde esti.

Iar voua fetelor, .

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

A fost dureros...nu am putut deloc sa dorm azi noapte , sunt franta...m-am uitat pe Tmz pe urma a transmis Cnn-ul, i-am vazut pe copii cand s-au indreptat spre sicriu si au pus ceva pe el, din fundal rasuna Gone too soon....Doamneeeeee....nu stiun cum vom trece peste asta.Este dureros si revoltator ca nu il il vom mai vedea. .Nu pot sa cred ca pur si simplu nu mai este...

-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Deci pana la urma au televizat?
Eu am stat pana la 3 si apoi m-a luat somnul. Acum vad pe yahoo news un filmulet cu familia si prietenii la serviciul in aer liber si nu inteleg, parca era vorba de ceva privat?!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Deci pana la urma au televizat?
Eu am stat pana la 3 si apoi m-a luat somnul. Acum vad pe yahoo news un filmulet cu familia si prietenii la serviciul in aer liber si nu inteleg, parca era vorba de ceva privat?!

--------------------

La ceremonie au participat numai apropiatii, presa a avut acces sa filmeze numai pana in momentul in care au adus sicriul lui MJ...
....apoi s-a putut filma numai din elicopter de cateva televiziuni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Aha, am inteles.
Intre timp am dat pe bbc news si am gasit un articol si vad ca filmuletul de 2.26 minute e acelasi peste tot.
Aici sunt 10 fotografii de acolo: http://news.bbc.co.uk/2/hi/in_pictures/8237273.stm

Nici nu stiu ce sa mai zic...nu vreau sa fie adevarat...

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Si totusi e adevarat......ce trist...gone to soon Michael..

R.I.P....Sper ca acum sa-si gaseasca linistea si sa-l lase toti in pace....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Dar parca ma pot abtine... ma tot gindesc la el. E 5.46 in Los Angeles, 7 e ora...

Spalam vasele si ma gindeam... 70 de zile, ora 7...

Si am zis hai sa vad cum arata mormintul lui Clark Gable... cind au spus asfintit, ma si gindeam la un loc plin de verdeata, liniste, cineva care cinta, tristete mare intr-un loc frumos (mie imi place linistea cimiterelor). Dar de unde atita, ia uitati unde va fi, intr- cutie din aia...:
http://s3.amazonaws.com/findagrave/photos/2002/37/373_1013114418.jpg

Mi-am dat seama ca nici nu stiu cum pui trupul in asa ceva, cum sta, cum il tin, care e metoda... nu e nici in pamint, nici cenusa... stie cineva!?! Iertati-mi ignoranta... mi-am gasit si eu ce sa ma frece acum. Cind su scris 12 locuri ma gindeam la pamint, dar de fapt sint 12 cutii din alea...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Nelia asa sunt cimitirele si aici in Spania.... un fel de sertare asezate unul peste altul....pur si simplu iti baga sicriul in sertar si gata.....Cred ca ar fi meritat un mormant al lui....singur.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Eu abia acum am reusit sa vad cateva fotografii si imagini si m-am cam revoltat.
In primul rand mi s-a parut lipsa de respect din partea familiei fata de el si fata de oaspeti, implicit prieteni, sa intarzie. Sa tii oameni batrani in soare pt.ca n-ai reusit sa te mobilizezi din timp mi se pare aproape nesimtire.
In al doilea rand cum au putut sa-l bage in cutia aia...merita mai mult chiar daca nu a mai ramas decat scoica acolo, caci sufletul s-a dus demult. Adica nu au reusit sa-i gaseasca un cimitir frumos, cu un mormant in aer liber? Peste care puteau placa marmura si eventual dedesubt ciment, ca sa-l fereasca de eventuale profanari. Si vorba Neliei, daca peste ceva vreme, cand oamenii or sa se mai linisteasca si va vrea cineva sa se reculeaza....unde or sa se duca? In sala aia unde sunt pusi la gramada?
Si eu nu inteleg...cutiile alea au un sistem frigorific ceva? Sau sunt izolate bine? Adica nu miroase daca corpurile putrezesc? Da, nu stiu ce ma chinuie si pe mine la ora asta, dar ma intrebam si eu.
Sunt chiar sinistre...parca e mai multa liniste si pace in cimitirele noastre.
In al treilea rand am inteles ca nu s-a citit nimic din Biblie...macar un pasaj ceva? Nu credeti ca ar fi trebuit? Sunt atatea pasaje frumoase si care ar fi meritat citite.
Mie totul mi s-a parut sinistru.
Mai bine ii cumparau mormantul de langa Marlyn Monroe, ca am inteles ca fusese scos la vanzare. Mie mi-ar fi placut sa-l stiu inmormantat langa ea.
Halal familie, sa ma scuzati

Mergi la inceput

Cei care au filmat in interior am inteles ca au fost adusi de The Jacksons...am vazut si fotografi acolo, tot ai celor.presa doar de sus a filmat, dar pana la un moment dat......Lisa Marie a plans la vederea sicriului...

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Sunt imagini de astazi de acolo...

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput