Breaking News MJ
Raspunsuri - Pagina 4
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 http://www.tmz.com/2009/09/03/macaulay-culkin-plans-to-attend-mjs-funeral/ -He's not coming back Because he's sleeping with Me SHA`MONE!!!! |
ca mult timp le-a luat la vedete sa-si aminteasca de Michael.la memorial n-au putut veni.
Michael Jackson's music made me reach the sky
Michael is not dead
nelia spune:
cory, da, dar poate ca fara aportul societatilor de consum in care a performat, nu ar fi murit atit de tinar. Bolile fizice le mai vindeci, nu pe toate ce-i drept, dar cele psihice si mai ales cele sufletesti sint incurabile. De aceea am adus articolul in discutie...
Ma simt tare trista, m-am uitat acum la niste poze de-ale lui, la poarta cimintirului... citesc despre extravaganta familiei in ceea ce priveste inmormintarea... si sint trista. Ce mai conteaza, el nu mai e, copiii nu-l mai au, in rest... nimic, dar absolut nimic nu mai conteaza pentru el. Dumnezeu sa-l odihneasca! In sfirsit, a gasit si el un loc linistit si un pic de liniste.
cory_box spune:
citat din mesajul lui nelia cory, da, dar poate ca fara aportul societatilor de consum in care a performat, nu ar fi murit atit de tinar. Bolile fizice le mai vindeci, nu pe toate ce-i drept, dar cele psihice si mai ales cele sufletesti sint incurabile. De aceea am adus articolul in discutie... Ma simt tare trista, m-am uitat acum la niste poze de-ale lui, la poarta cimintirului... citesc despre extravaganta familiei in ceea ce priveste inmormintarea... si sint trista. Ce mai conteaza, el nu mai e, copiii nu-l mai au, in rest... nimic, dar absolut nimic nu mai conteaza pentru el. Dumnezeu sa-l odihneasca! In sfirsit, a gasit si el un loc linistit si un pic de liniste. CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
nelia, tocmai ma uitam pe linkul care l-a dat anka cu tmz-ul.momentan nu mai pot sa scriu nimic, ca sint vraiste
Michael is not dead
nelia spune:
Nu ma mai uit la nimic, e trist! Am mai scris si cimintir, ca babele alea...
cory_box spune:
citat din mesajul lui nelia Nu ma mai uit la nimic, e trist! Am mai scris si cimintir, ca babele alea... CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
nici eu nu ma mai uit, foarte trist...
Michael is not dead
Alexia27 spune:
Pana sa vad "invitatia" la inmormantare, eu chiar aveam un sentiment de usurare, ca in sfarsit se odihneste si el in pace. Sa-l tii asa 70 de zile...ma rog, ziceam ca bine il lasa si pe el in pace in sfarsit. Ei, si dau cu ochii de invitatia aia si gata, s-a dus tot ce simteam, a fost iar ca o palma peste constiinta, ca a murit intr-adevar tot primesc palme de astea periodic...
Rest in peace, dear Michael!
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
nelia spune:
Dar parca ma pot abtine... ma tot gindesc la el. E 5.46 in Los Angeles, 7 e ora...
Spalam vasele si ma gindeam... 70 de zile, ora 7...
Si am zis hai sa vad cum arata mormintul lui Clark Gable... cind au spus asfintit, ma si gindeam la un loc plin de verdeata, liniste, cineva care cinta, tristete mare intr-un loc frumos (mie imi place linistea cimiterelor). Dar de unde atita, ia uitati unde va fi, intr- cutie din aia...:
http://s3.amazonaws.com/findagrave/photos/2002/37/373_1013114418.jpg
Mi-am dat seama ca nici nu stiu cum pui trupul in asa ceva, cum sta, cum il tin, care e metoda... nu e nici in pamint, nici cenusa... stie cineva!?! Iertati-mi ignoranta... mi-am gasit si eu ce sa ma frece acum. Cind su scris 12 locuri ma gindeam la pamint, dar de fapt sint 12 cutii din alea...
cory_box spune:
nici eu nu inteleg nimic, cum pot sa-i puna trupul in asa ceva.am zis ca nu ma mai uit...vad il tot arata pe taica-su.
Michael is not dead
anka77 spune:
In urma cu cateva minute, Michael a fost inmormantat.Rest in peace king!!!
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
lisa-marie spune:
........mai, eu ........nu pot sa va urez o buna dimineata.....am avut o noapte ingozitoare si m-am trezit cu o crunta durere de cap ....fix ca sa ma uit in direct pe unde prind vreo transmisie cu inmormantarea...... am mutat canalele de pe realitatea pe antena si va scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi.....nu pot crede ca MJ a plecat dintre noi de 70 zile deja.....in sfarsit a fost inmormantat...RIP.....asa cum am sperat am vz ca au venit multe persoane pe care el le-a apreciat.....
mi-a ramas in minte o fraza pe care vreau sa v-o impartasesc: "imaginati-va ca mergeti cu un tren de foarte mare viteza pe care nu il puteti opri si nici macar incetini....si pe care trebuie sa il conduci toata viata......." -asa a fost viata lui Michael
Jackson!!!
O zi f trista pentru mine....