Breaking News MJ

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Familia nu a recunoscut acest lucru. Din cite stiu eu (fetele de aceasta religie ar putea confirma), in Islam, mortii se ingroapa destul de repede si e pacat sa cheltui multi bani pentru aceasta. Dupa ce Ingerul Azrail ia sufletul, se tine o seara mortul legat de miini si de picioare, eventual si maxilarul, in hainele in care a murit, apoi se spala, se pune in giulgiu sau se imbraca si se ingroapa. Daca intr-adevar s-ar fi facut ingropaciunea in spiritul religiei musulmane, ar fi trebuit sa respecte aceste traditii, ori... stiti si voi ca a fost taman pe dos. Acum, nu cred ca Martorii lui Iehova tin mortii inghetati doua luni... din cite stiu eu, aproape toate religiile au un termen de 2-3 zile pentru ingropaciune si inca o perioada de doliu, in care se fac toate cele necesare astfel incit sa ajute sufletul sa treaca cu bine vamile si sa ajunga pe lumea cealalta, indiferent daca aceasta este spirituala, energetica sau o alta lume fizica. Deci, ce-a facut familia lui este oricum pe dos decit orice traditie religioasa.

M-am gindit la asta, ca dupa ce a fost un suflet chinuit aici, nu l-a ajutat nimeni sa treaca cu bine si linistit dincolo... a tot bintuit saracu', fara liniste, si in aceste doua luni... asta daca presupunem ca tot ce spun religiile este adevarat.

Oricum, ceea ce spun rudele poate veni de la faptul ca Martorii lui Iehova cred ca orice om care nu pacatuieste in viata paminteasca, se va intoarce pe Pamint si va locui vesnic pe el. Iar cei care pacatuiesc (adica toti cei care nu cred in Iehova!), pretul este moartea vesnica a sufletului. Este folosit poate ca o metafora, in sensul ca ei sint siguri ca se va intoarce pe acest Pamint si va locui vesnic pe el, impreuna cu alte suflete mintuite, pentru ca a fost un om bun si nu a pacatuit asa cum multa lume a crezut... Sau, ma rog, ceva de genul acesta...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Dar l-au tinut 2 luni pt ca au asteptat sa le fie returnat creierul luat de legisti pt analize amanuntite. Din ce am auzit atunci, ei nu isi pot ingropa mortii daca lipseste o parte din corp, asa ca de aici inghetarea, caci corpul ar fi intrat in putrefactie altfel (offf, ce discutii purtam si noi).

Din cate stiu eu, nu trecuse la islam, doar citea despre. Jermaine era insa musulman.

Nelia, daca martorii lui Iehova cred ca mortii se pot intoarce sa traiasca pe pamant, atunci asta trebuie sa fie explicatia celor scrise de Rebbie. Il considera fara de pacat si il asteapta pt viata vesnica, pe pamant. Desigur, nu la propriu.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Familia asta se joaca cu mintile noastre .
Eu am 2 pareri in legatura cu asta: una este legata de religie, asa cum ai zis si tu Motanik il asteapt pe pamant fiind considerat fara pacat...iar cealalta este ca isi transmit mesaje subliminale

-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
http://community.webshots.com/user/anka77?vhost=community

Mergi la inceput

a aparut pe youtube un alt filmulet al lui Jonell partea 12

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Am vazut ca si pe "hoax", se intreaba oamenii acelasi lucru legat de ce a scris Reebie, uitati aici:
I really dont want to burst any bubbles here, but Reebie's tribute makes sense, she is a JW is she? JW's believe everyone who dies is sleeping and God promises to awaken the dead when he returns to the world, there for she will see him on earth again as its her JW teachings. I think Reebie's tribute is the only one that can be counted as holding no clues in my oppinion.

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Jermaine Jackson a dezvalui artistii care vor fi prezenti in data de 26 la Viena http://news.sky.com/skynews/Home/World-News/Michael-Jackson-Tribute-Performers-Revealed-Mary-J-Blige-Natalie-Cole-And-Sister-Sledge-In-Line-Up/Article/200909215377007
Si inca ceva

THE SENSATION: MICHAEL JACKSON IS ON STAGE ONE LAST TIME

IT WILL BE THE SURPRISE OF THE EVENING: for THE TRIBUTE Michael Jackson will come on stage one last time. Just the way his fans worldwide loved him. And he will sing once again – together with brother Jermaine.

Jermaine Jackson: „Michael will return to us for one song. It will be a magic moment for all who loved his music.“

Michael and Jermaine Jackson will sing a duet on stage at THE TRIBUTE. And millions of fans worldwide will witness that this is possible. AICI http://tribute2009.com/show.asp

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka77

Jermaine Jackson a dezvalui artistii care vor fi prezenti in data de 26 la Viena http://news.sky.com/skynews/Home/World-News/Michael-Jackson-Tribute-Performers-Revealed-Mary-J-Blige-Natalie-Cole-And-Sister-Sledge-In-Line-Up/Article/200909215377007
Si inca ceva

THE SENSATION: MICHAEL JACKSON IS ON STAGE ONE LAST TIME

IT WILL BE THE SURPRISE OF THE EVENING: for THE TRIBUTE Michael Jackson will come on stage one last time. Just the way his fans worldwide loved him. And he will sing once again – together with brother Jermaine.

Jermaine Jackson: „Michael will return to us for one song. It will be a magic moment for all who loved his music.“

Michael and Jermaine Jackson will sing a duet on stage at THE TRIBUTE. And millions of fans worldwide will witness that this is possible. AICI http://tribute2009.com/show.asp

poze

anka draga, dar vad ca la tine , hoax-ul e in foc continuu .am citit si eu, nu stiu ce e faza asta.vor sa ne bulverseze de cap ? danat, sper ca ne tii la curent ca vad ca e la tine in zona

OK, everybody, that’s a wrap-Liberian girl, Michael Jackson

Mergi la inceput

Daaa Cory bag un oki mereu acolo
In legatura cu ce va fi la Viena , cred ca va fi vorba ( sau nu? ), de acea holograma de care s-a tot pomenit....tare sunt curioasa....
Jermaine Jackson: „Michael will return to us for one song. It will be a magic moment for all who loved his music.
cred ca va fi super faza .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Citat:

In legatura cu ce va fi la Viena , cred ca va fi vorba ( sau nu? ), de acea holograma de care s-a tot pomenit....tare sunt curioasa....

numai pentru asta si m-as duce. sa-l mai vad o data...am vazut ca sunt si bilete mai ieftine, nu toate sunt 500 de euro.

We must learn to live and love each other before is to late

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:

Daaa Cory bag un oki mereu acolo
Jermaine Jackson: „Michael will return to us for one song. It will be a magic moment for all who loved his music.
cred ca va fi super faza .

poze

las ca puteau si ei vorbi mai citet, ca nu stie tot omul de holograme, de din astea .da poate o fi alta surpriza, mai stii ?

OK, everybody, that’s a wrap-Liberian girl, Michael Jackson

Mergi la inceput