Breaking News MJ
Raspunsuri - Pagina 21
anka77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui melku
numai pentru asta si m-as duce. sa-l mai vad o data...am vazut ca sunt si bilete mai ieftine, nu toate sunt 500 de euro. **************************** We must learn to live and love each other before is to late |
Da sa stii.Asa ma gandeam si eu...Bine dar doar faza aia as vrea sa o vad, in rest .....
Bilete mai ieftine sunt la 160 si ceva de euroi am vazut, undeva foarte in spate unde zicea cineva ca nu prea se vede nik.
Offfff ....
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze
anka77 spune:
Pai da Cory de aia ziceam,
Poate e marea revenire( da Doamne), poate e doar holograma.... Oricum ar fi momentul cred ca va fi emotionant
poze
anka77 spune:
Daca Michael va reveni la Viena sub forma unei holograme, ar arata cam asa
poze
danat spune:
Pai probabil va fi ceva de genul asta:
ceea ce pt mine ar fi absolut rascolitor....mi-ar smulge inima din mine....
Oricum si duetul lui Celine cu Elvis e bestial reusit!!!!!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
iona2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Oare nu cumva astia fac intentionat greselute? daca ne gandim ca atata timp cat exista indicii pt hoax exista si cereri de interviuri si publicitate pt Jacksoni, de ce n-ar profita sa mai faca niste bani?! hmmm |
asta e parerea mea la fel si cu inmormantarea daca nu ar fi vrut discutii nu acceptau presa de la bun inceput
http://www.antena1.ro/index.php?page=news&subcat=19&id=61797¤tPage=1
sunt convinsa ca vor face in viitor mai multe spectacole cu holograma
Ill never let you part
For you're always in my heart.
lisa-marie spune:
Eu tot de holograma cred ca e vorba...si nu stiu daca as putea sa il vad asa....nu intr-un timp atat de scurt de la moartea lui....cred ca in loc sa ma bucur... chiar si de asa un moment... as boci incontinuu....
Alexia27 spune:
Anka, Dana, ar fi teribil asa ceva! Si daca extrapolez putin, cum ar fi peste cativa ani sa ai propriul tau "holograf" care sa ti-l aduca pe MJ acasa...pe bune, nu stiu, dar mie mi se pare "periculos", la modul ca ar arata atat de REAL, ar fi atat de adevarat...nu m-ar mira sa fie fani care efectiv sa o ia razna...
Poate am luat-o eu razana acum, dar uitandu-ma la "duetul" cu Elvis si vazand cam ce trairi poti avea...nu stiu zau...ar fi minunat, dar teribil! Nu stiu exact ce sentimente am vis-a vis de aceste holograme...realitati iluzorii...
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
anka77 spune:
Vai de mine,tocmai ce am vazut filmuletul cu Elvis si Celine,..... ,sfasietor si intr-adevar cred ca fanii vor avea un soc teribil, daca nu ar lua-o efectiv razna vorba ta Alexia.Mhhhhh m-am emotionat la Elvis, la Michael cred ca as lesina de-a dreptul
poze
Alexia27 spune:
Acum am citit din urma..ce-ar fi atunci sub impresia si pretextul unei "holograme" sa apara Michael himself! CAnta o melodie si pleaca, si toata lumea e convinsa ca a fost o holograma!
Ei? Ce ziceti? Hai ca ii iau pe toti la hoax.
In alta ordine de idei, ce puii mei se baga Jermaine ca musca in lapte sa cante cu el? De ce nu lasa momentul dedicat lui MIchaek, sa fie pur si simplu al lui Michael?!
Ma enerveaza din ce in ce mai tare acest individ, jermaine. Si daca spera sa isi relanseze cariera prin chestia asta, uite ca la mine are fix efect invers;imi da senzatia ca e doar un profitor
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
danat spune:
Da, da, despre luat razna ziceam si eu....pfuaaa, cred ca ar fi ceva insuportabil, la modul de prea multa dragoste pe care o adresezi nimanui de fapt, catre ...neant...
Iar asocierea lui Jermaine linga holograma lui MJ...strica tot mirajul momentului. deh... Voda in loboda se baga si el in seama, bleah..
Alexia, cat am vrea cu toatele sa mai apara un pic MJ sa cante, chiar si o melodie, totusi nu cred ca ar face-o alaturi de profitorul de fracsu care la nici 2 luni dupa ce "murise" MJ, el organiza deja concertul
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson