Breaking News MJ
Raspunsuri - Pagina 14
Medy6 spune:
Buna ! Ce stiti, fetelor despre acest Dave Dave (recunosc ca trag cu ochiul si la hoax si sunt nedumerita)? Se spune ca ar fi stat alaturi de Elisabeth la inmormantare si ca a venit in masina cu Miko Brando.Nu am verificat inca pe youtube.
"DAVE Dave pe 3 septembrie, la Larry King Live:
http://www.youtube.com/watch?v ... .. n5Q4syywcw
motanik spune:
Si eu stiu ca unul dintre telefoane le-a dat doctorul avocatului lui.
Despre ce actor roman vorbesti Astro?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
motanik spune:
Medy, s-a spart linkul tau, nu e complet si deci nu merge.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
astrojunkie spune:
heh, se pare ca suntem gand la gand cu bucurie, eu l-am pus pe Dave la mostenirea lui Michael. Este un baiat ce a fost ars de tatal sau, si care a fost prietenul lui Michael vreme de multi ani:
Seamana la voce foarte tare, probabil de accea e si pe hoax, dar exista poze cu ei in filmulet, se cunosc din perioada Thirller.
astrojunkie spune:
Acum am o dilema etica, e intimitatea omului, iar asta e un forum public, va raspund pe pm (mai bine imi tineam gura mea mare de berbec ).
anka77 spune:
ina un filmulet cu acest Dave
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
Medy langa Liz Taylor a stat Lisa Marie.La un moment dat Min 7:35, vad un tip cu chelie, dar nu cred ca este acel Dave, pentru ca nu mi se pare ca ar avea arsuri tipul acesta. Altul m-am uitat si nu mi-a mai sarit in ochi.Mai verific
uite aici
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
astrojunkie spune:
la 4.23 este Tatiana, cea din "The way you make me feel", cea careia se presupune ca i-ar fi spus Katherine ca Michael e indragositi de ea, si l-a sarutat pe scena, dupa care a fost data afara, in timpul turneului Bad. Locul ei a fost luat de Sheryl Crow.
Este si la 5.30, a venit cu Majestik Magnificent, asta este un prietn al lui Joe care lucreaza in Las Vegas, si care spunea ca era magicianul personal al lui Michael.
astrojunkie spune:
Lisa Marie nu a stat langa Liz, a venit foarte tarziu, cu fata ei, se pare ca a plans toata inmormantarea. Exista doar o fotografie cu ea pe undeva, in rest nu apare, a venit tarziu si a stat in spate.
Copiii http://www.flickr.com/photos/42206251@N03/3892254439/
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui astrojunkie Lisa Marie nu a stat langa Liz, a venit foarte tarziu, cu fata ei, se pare ca a plans toata inmormantarea. Exista doar o fotografie cu ea pe undeva, in rest nu apare, a venit tarziu si a stat in spate. Copiii http://www.flickr.com/photos/42206251@N03/3892254439/ |
Te contrazic.
Urmareste min 7:29...este Lisa.
Am vazut-o pe Tatianna, foarte trista mi s-a parut si parca nu isi gasea locul deloc acolo.M-am uitat pe pagina ei de Myspace, are postate acolo pozele din videoclip plus cateva cu ei 2 si "polaroidul' ei preferat...semn ca nu l-a uitat si ca a ocupat un loc special in inima ei.
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!