Caritate - Michael Jackson & Fanclub
Raspunsuri - Pagina 19
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iona2005 purple frumos discurs tinut la umanitare |
Multumesc. Insa, prea putine cuvinte pot exprima exact ce simt cand ma gandesc la...si nu le-am gasit chiar pe alea foarte bune
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
cory_box spune:
click :
http://www.thehungersite.com/clickToGive/home.faces?siteId=1
"Just because you read it in a magazine or see it on the TV screen, don't make it factual”- MICHAEL JACKSON
Anculina spune:
Alexia27 si celelalte fete, da, I'm in!
Scuze, am un program foarte ocupat si haotic si de asta nu raspund rapid, plus ca atunci cand reusesc sa intru, mai intai citesc cam tot ce s-a mai scris...
Dar, da, ma bag!
Ce trebuie sa fac?
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Anculina spune:
Pentru ca am mai participat la o actiune de Craciun tot cu fete de aici de pe forum care s-a bucurat de un foarte mare succes, adica acum vreo 2-3 ani, am reusit sa strangem cateva zeci de milioane de lei, sute de cozonacei si dulciuri, sute de jucarii si hainute (noi) , permiteti-mi catev idei, in afara de donatiile noastre personale:
- Compunerea unei scrisori sau al unui power-point emotionant cu imagini cu Michael, imagini cu el si copiii, imagini cu spitalul din Buzau, detalii exacte despre cine suntem, ce vrem sa facem, pentru cine, cat si ce avem nevoie, toate detaliile
- Cautarea unui partener mediatic - de exemplu pro fm care are acel post on-line special pentru michael sau actiuni de impartire sau lipire fluturasi - de exemplu zona herastrau aleea michael jackson -
- Dupa ce measjul a ajuns la cateva mii de oameni si se strang banuti in cont, se face un comitet care: decide in ce fel se cheltuie fiecare banut, trimite feedback tutror donatorilor si ia legatura cu conducerea spitalului si rezolva toate aspectele birocratice ale donatiei, organizeaza actiunea efectiva, cel mai bine cu participarea partenereului mediatic, daca nu, trebuie filmat si fotografiat si facut publica, si transmise materialele donatorilor.
dariaevelin spune:
Puteti conta si pe mine. Categoric. De indata ce voi primi salariul, voi contribui.
purple_blue spune:
Anculina, la cerinta administratorilor DC a fost deschis un subiect la Ajutor umanitar. Vei vedea acolo ce s-a facut pana acum...
Cat despre publicitatea actiunii pe mai multe cai, nu stim in ce masura avem "voie", pt ca nu suntem org cu statut juridic.
Cand ati facut voi actiunea, cum ati procedat?
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
Anculina spune:
Am creat o scrisoare si fiecare dintre noi a trimis-o prin e-mail sau a dat-o personal la absolut toti cunoscutii. Au existat persoane care lucrau in companii multinationale sau care aveau o prietena, o cumnata, un verisor care lucra in companii multinationale, in firme mari, in retele mari de vanzari sau altceva si astfel scrisaorea a ajuns la ffff multi oameni si am primit feedback foarte bun.
Pe langa bani de la cei care citeau scrisoarea, de la un lant de cofetarii am obtinut 100 de cozonacei, de la un depozit en-gross de jucarii sute de jucarii, de la un depozit en-gross de hainute la fel, de la un depozit de fructe am obtinut cateva baxuri cu cutii de banane si portocale, etc. Stiu ca tot ce am adunat, ca sa facem pungute cu de toate pentru toti copiii orfelinatului, un apartament de 4 camere devenise neincapator.
Alexia27 spune:
Uite, in legatura cu publicitatea pe mai multe cai. Ma gandeam ca am putea face o poza cu link directionata catre sectiunea umanitare, la subiectul nostru, pe care fiecare din noi sa si-l puna pe blog sau pe website. Si astefel sa atragem mai multe vizionari si, speram donatii. Daca stiti cum a fost campania cu inima copiilor (dati un oki la pagina mea de blog si vedeti, asta ca sa intelegeti la ce ma refer), ceva in genul asta sa facem. Eu sunt prima care isi pune avatarul, si promit sa incep sa scriu din nou in blog ca sa fie activ.
Asta cred ca putem face, nu?
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
ade_ spune:
Dragi fani! Nu am mai intalnit o asemenea mobilizare pana acum.Cu sprijinul vostru momentul in care vor incepe schimbarile in spital mi se pare tot mai aproape.Va multumesc ca sprijiniti proiectul nostru.Am multe de invatat de la cei cu experienta in activitati umanitare si nu mi-e rusine sa spun ca sunt la inceput de drum si am nevoie de tot sprijinul din lume ca sa duc acest proiect la capat.Ce pot sa va spun cu siguranta este ca nu voi renunta oricat de greu va fi si oricat de mult va dura.
Sunt mandra ca sunt fan MJ alaturi de voi.
Cu drag,Ade
rall spune:
Daca doriti ajutor pe partea grafica (avatare, bannere, reclame care sa link-uiasca spre aceasta actiune) va stau la dispozitie