Goldie pants - MJ
Raspunsuri - Pagina 10
mj_girl spune:
motank, bine-ti sade, n-am ce zice, ne lasi asa ale nimanui...si pleci cu M?
He is a special part of me !
anka77 spune:
motanik ne-a salutat din mers.... e clar ... se lasa cu
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
Lisa tu ce faci maica? Ai ramas cu ochii in gif-ul ala de nu ne mai dai niciun semnde viata?
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
oana_n spune:
Deci si azi e luat?
Aici tre sa stai mai ceva ca la coada la butelii pe vremuri.
Cred ca o sa iau o piatra, sa scriu oana pe ea, si o pun la rand, ca altfel ma sariti tura, si pot astepta eu.....
Daca las piatra la rand cat mai lipsesc pe ici pe colo, cine o impinge mai in fata cu piciorul? Sa vedem acum solidaritate, care din voi se ofera....
mj_girl spune:
oana, tre sa negociezi cu motank acu', daca dai de ea
anka, na ca mi-am calcat pe suflet si le-am trimis cu un bonus pt voi, dar ma jur ca nu mai dau nik
He is a special part of me !
motanik spune:
Oana, sunt draguta, lasa-mi adresa si trimit io piatra inapoi la tine cand iti vine randul!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
lisa-marie spune:
Citat: |
i]citat din mesajul lui anka77[/i] Lisa tu ce faci maica? Ai ramas cu ochii in gif-ul ala de nu ne mai dai niciun semnde viata? |
offf ce sa fac, si la mine tot "bad era rullzz" dpvd al look-lui....
ce dragutz era in interviul JET , il stiam dar l-am revazut cu placere
mi-a placut cand l-a intrebat de unde are inspiratie la melodiile de dragoste , iar el, copilarosul, cica a creat liberian girl in sala de jocuri!!!!
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Oana, sunt draguta, lasa-mi adresa si trimit io piatra inapoi la tine cand iti vine randul! -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
vorba unei fete....OOOOO pasa cat de darnic esti
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
oana_n spune:
Perfect, stiam ca ma pot baza pe tine motanik. Rugamintea e sa nu dai tare cu ea, cand "o fi vremea sa vina timpul".
Si daca nu ajunge pana la Craciun, va spun de pe acum ca sunt varsator si sunt nascuta pe 2 februarie. Poate poate, vi se face mila....