Goldie pants - MJ
Raspunsuri - Pagina 11

anka77 spune:
Oana de cand e M la Motanik....i s-a urcat la cap.....ntz,ntz,ntz.
Pai cum Motanik....ca tu ziceai mai devreme ce ne-a invatat Michael ...sa fim darnici cu ai mai "nevoiasi'?Tocmai tu?
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

lisa-marie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl lisa se antreneaza nu stii ![]() He is a special part of me ! |
mai...daaa......... ma antrenez din greu ca atunci cand ajung si eu dirty diana lui MJ, sa fie "a night to remember"

poate reusesc sa il prind si cu un

anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Mey, da' egoiste sunteti, n-ati invatat nimic de la Michael, pai nu zice el sa impartim ce avem cu ai mai nevoiasi? N-auziti ca sunt nevoiasa, uite Anka doar se gandeste la mine, ntz ![]() ![]() ![]() -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
Uite dovada.

-He's not coming back

SHA`MONE!!!!

anka77 spune:
Asa deci...Lisa`s rehearsal
good luck ....vezi ca e si Oana prin zona....stabiliti ordinea intrarii sub cearsafuri
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

lisa-marie spune:
mai....dar parca erati cu miscarea....ce v-ati molesit asa?? eu sunt in forma, haideti sa va trimit ceva de inviorare

oana_n spune:
gata, m-am decis. am supus singura la vot si cu voia voastra pe 2 feb sa fie. stergeti din calendar ziua aia, nu mai e disponibila. si vreau formatie completa, cu goldie pants, chei, si.....si subiectul!
Am scrijelit piatra cu 2 feb 2010.

iona2005 spune:
oana_n eu iti dau o mana de ajutor...ca nu cred ca te abtii pana atunci iti spun eu care inca nu mi-am revenit
Ill never let you part
For you're always in my heart.

motanik spune:
Ahahahah, Anka, orice spun poate fi folosit impotriva mea
Hai bine, Oana, ca sunt darnica, nu de alta dar abia e 2 septembrie, ohooo cat mai e pana pe 2 februarie! Si apoi mai inainte de 2 feb e 24 noiembrie , ziua mea, deci il tin pana atunci!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

danat spune:
Oana imping eu piatra daca nu gasesti doritor...asa din umanitarism si plictiseala, ca tot rontzai la semintele astea de mi s-au sterpezit dintii. Ca deh, tineretul are treaba cu MJ, nu stau ele doar de vorba...
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

iona2005 spune:
hai ca va dau si io ceva ..min 1.00

Ill never let you part
For you're always in my heart.