Nou stil de viata (279)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
de meniu meu din ultimele 2 zile ce parere aveti>???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
justasmallkiss spune:
Neatzaaaaaaaaaa.
Va las pe cand va treziti cafelutza,ceaiul si micul dejun si va doresc o zi buna.
O tai la servici,chioara de somn.
bb yasmi,esti faina de piticutza ce sa mai zic,sa-ti traiasca.
bb_yasmi spune:
neata
raport de dimi: 66.9 kg
ioana, mersi mult dar ma simt asa de mareeee...... in schimb cand imi vad printesa ma simt cea mai frumoasa....
de cand nu am mai mancat seara ma trezesc cu o foame dimi..... eu care nu mancam niciodata micul dejun....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
louisea spune:
Neatza
Ioana multu pt mic dejun
Lavi tu vrei sfaturi dar imi dai impresia ca nu le citesti si sari peste ele. Exemplu cu batonul
Asa ca eu ma abtin sa comentez degeaba
Carmen da ce moment si-au gasit sa renoveze. Bine ca ai rezolvat pana la urma
Zuzi si o jumate de ora e bine. Poti incerca sa alergi doar cateva minute mai mult de fiecare data si asa lungesti timpul
P.s. parerea mea e ca ar fi mai bine sa alergi tot a doua zi. Corpul are nevoie sa se refaca si e cam greu daca alergi in fiecare zi.
Sper sa-mi fac si eu abonament la sala sa ajung la ceva aerobic, pilates etc. Unde mergeam inainte la centru la aerobic au la niste ore unde eu ori is la facultate ori la servici
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
CRISCOSTY spune:
'Neata! Multumim pentru micul dejun Ioana O zi buna si tie
Eu acasa nu am net si e tare nasol, doar ce pot intra de la servici.
Lavi , am vazut pozele....doua frumoase Tu te cantaresti in fiecare zi? Cat despre meniu...esti pe drumul cel bun. Dar poate reusesti sa renunti la cola...nu este deloc buna, din toate punctele de vedere, mai bine un suc natural. Nici eu nu mancam dimineata, de vreo 6 luni de cand sunt operata de colecist mananc in fiecare dimineata cereale cu lapte sau iaurt si ma simt tare bine. Bafta in continuare
Gabi, si azi ma gandesc la tine Esti mai bine?
O zi buna va doresc Mai vin...
gusta spune:
Neatza.
Ioana eu iau 2 cafele daca se poate ca altfel nu se mai deschid ochi.
Zuzi nu zic nu la concurs.
Cuscra sunt pe calea cea buna cu dulciurile sa vedem cat ma tine.
Carmen e tare rau cand nu ai cu cine lasa copii.
Vik vazut poze,graviduta sexy rau rau sincer.
Hopes arati super sincer fara ocolisuri.
Yasmin si despre tine tot la fel arati bine.
Am uitat daca am mai vazut ceva sau nu ca neuronul e singuratic si numai tine minte.
Marilena si Mara Augusta
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui louisea [font=Comic Sans MS]Neatza Lavi tu vrei sfaturi dar imi dai impresia ca nu le citesti si sari peste ele. Exemplu cu batonul Asa ca eu ma abtin sa comentez degeaba ----------------------------------------- Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci |
nu inteleg de ce spui asta......am scris ca am cumparat 2 buc si ca am mancat unul acum 2 seri....so.. !!!????!!! am impresia ca tu nu m ai citit bine pe mine...
si oricum nu imi pot schimba stilul de a manca radical dintr-o data!! pt mine e multt ca am renuntat la cioco si dulciuri.....
_
bb_yasmi spune:
crys, da am cantaresc in fioecare zi , nu e bine???
multumim de complimente!!
_
louisea spune:
Lavi in mesajul meu cu rosu scrie ca te rog sa nu-mi dai quote la mesajele mele. Merci
Cat despre batoane.. faci desigur ce vrei.. Insa tu scri la un alt subiect "am de gand sa mananc cate unul in loc de masa de seara pe la 21. ultima masa de papa sa fie la 18.".
Ciocolata cu continut mai mare de cacao e de altfel mai sanatoasa si recomandata decat astfel de batoane care contin tot felul de ingrediente, nu toate chiar sanatoase
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
CRISCOSTY spune:
Lavi, inainte si eu ma cantaream in fiecare zi si ma necajeam cand vedeam ba ca am mai pus 200 gr, apoi iar dadeam jos. Cel mai bine este sa-ti alegi o zi, cum ne cantarim toate marti la raport...asa numai vezi ca ai mai pus 100 gr si te necajesti...este surpriza mai mare dupa o saptamana cand vezi ca ai dat 1-2 kg,nu? Nu ca ar fi rau sa te cantaresti zilnic...pentru moral este mai bine odata pe saptamana, zic eu Azi ce papi? Eu mi-am luat legume cu branza rasa si ma tot gandesc la ele...mi-e foame, dar este prea devreme sa mananc.
Cuscra, asa te vreau