Nou stil de viata (279)
Raspunsuri - Pagina 3
puskin spune:
Lavi, daca vrei neaparat mananca marul, dar fructele este bine sa le mananci in prima parte a zilei.
Din experienta mea si a altor fete de aici slabesti fara probleme si daca mananci dupa 6, important este ce si cat mananci toata ziua. Pune aici meniurile sa ne dam cu parerea.
puskin spune:
Ia uite la Zuzi, a venit in forta .
Io-s la pat, cu un ceai in mana...mi se cam lipesc ochisorii. Tu?
bb_yasmi spune:
pai ieri inafara de "scapatul" la napo cu cioco si cola (la amiaza), am mancat ciorbica de rosii la amiaza si dupa masa la 15.30 vinete+ardei gras+ceapa+ piept de pui la cuptor. asta a fost ultima masa....aaaa si seara un baton.
azi: dimi o banana si un pic de ceafa afumata cu cascaval si rosii, la amiaza ce a ramas de la fii'mea ficatel cu legume si piure si dupa masa o juma de portie de paste cu branza si stafide. acum seara un mar mic.
deci: am diminuat la un sfert din cat mancam de obicei.....:( ,am renuntat la dulciuri si la produsele de patiserie.....:( iar cola mai beau maxim 2-3 pahare pe zi.
e un start, nu???? NOROCUL meu cel mai mare e ca dupa cateva zile de "renuntari"... se vede k lumea la cantar!!!!
dimi vin cu raportul.....ca acum imi functioneaza cantarul....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
mephala30 spune:
Yasmi, pofta buna! Bucura-te de mar, savureaza-l ca pe ciocolata, .
Ruxi, am fost stresata pe motiv ca nu aveam cu cine lasa baietii. Ce sa zic, s-a rezolvat, a venit maica-mea, dar nu poate sta cat vreau io, in fine...
Cat despre sala, as mai astepta putin (in jur de 1 noiembrie se va deschide o sala de gym vis a vis de blocul in care locuim si mi-ar fi mult mai comod/usor s-o frecventez).
Zuzi, la momentul actual am doua mari iubiri: Hypnotic poison-Dior si Alien-Thiery Mugler, primul mi l-am facut cadou de ziua mea, al doilea sper sa-l cumpar in prezentul apropiat.
Tie-ti placea Romance-ul lui Ralph Lauren, va iubiti la fel de mult ca la inceput?
Olga, mai degraba as spune ca viata e plina de neprevazut si fragila...
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin Ia uite la Zuzi, a venit in forta . Io-s la pat, cu un ceai in mana...mi se cam lipesc ochisorii. Tu? |
Io-s la munci dar tare ti-as m-ai lua locul ... Oricum nu mai am mult si plec si eu acasa ... sa vezi acolo distractie cand incepe Bella sa-mi sara in spate, sa ceara atentie cat pentru o zi intreaga, sa se maimutareasca si alte cele ... numai de relax n-o sa am timp ...
Te si noapte buna.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
bb_yasmi spune:
zuzulici ai o fetita superba!!!!! foarte frumoase pozele din cuba,,,,
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui mephala30 Zuzi, la momentul actual am doua mari iubiri: Hypnotic poison-Dior si Alien-Thiery Mugler, primul mi l-am facut cadou de ziua mea, al doilea sper sa-l cumpar in prezentul apropiat. Tie-ti placea Romance-ul lui Ralph Lauren, va iubiti la fel de mult ca la inceput? |
Iubirea e aceeasi doar ca nu mi-s eu prea consecventa ... se vede de la slabit, nu? Asa ca am luat-o pe "aratura" cu Eternity Summer ~ CK, Chanel # 5 si-am gasit ceva in Cuba, nepretentios (a se citi no brand name) care mi-a placut " Folklore"
Romance ramane insa unul din favorite,
Cuba 2009
roxana1974 spune:
Meph, ce vad? actual avem aceleasi 2 mari iubiri, si eu sunt in love for the same fragrances...omg
Vikingo, arati beton, esti cea mai sexy mama&graviduta 2 in 1 pe care am vazut-o ever, sincer!Nu stiu unde ai pus kilele alea, cred ca ai retinut apa si nu se vede
Si eu am retinut apa zilele astea, incep usor sa ma desfund, am 57.8 kg, dupa mult, mult, mult sport si nu am mancat carbohidrati multi si nici combinati aiurea...asta e...
Va las aici ca-s super obo si mai am de intins haine. Pe maine!
Roxa
bb_yasmi spune:
roxa....vreau si eu 57 de kg..... chiar si 60....
mi-am propus ca in asttea 2 luni cat mai e pana ce face iasminica mea 2 ani sa ajung la 60 de kg ...pt petrecere...
in seara asta pun cateva poze.....
_
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi zuzulici ai o fetita superba!!!!! foarte frumoase pozele din cuba,,,, _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Multumesc frumos! Asteptam sa va cunoastem si pe voi cat mai curand.
Cuba 2009