Nou stil de viata (279)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut,

Zuzi, n-a fost sa fie, gradinita e in renovari, ca atare am apelat la maica-mea.
Multumesc ca te-ai gandit la noi.
Despre parfumuri, mai bine ma intrebi ce n-am mirosit, . Grea boala!

Ruxi, ieri am fost stresata ca nu aveam cu cine lasa juniorii.

Tzu, gata munca? Sa te felicit pentru raport?

Khristin, bravo pentru raport, vad ca esti consecventa!

Donna, sa-ti fie bine, si sa redevii in curand activa.

Anda, asteptam si noi vesti despre inceputul anului scolar....

Gabi, multe ganduri bune, .

Hopes, ma uimesti, nu te-ai ingrasat deloc la mare? Nici macar un 0,5 kg?

Delia, haiiiii, urneste-te la raport, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza....

Mephala multumim pentru noul capitol. Bine ca macar ai avut cu cine sa lasi juniorii. Zi-mi repejor atunci ce parfumuri iti plac cel mai mult....

Anda dar salata de beuf era virtuala...nici de aceea n-am voie? Sincer cred ca n-am mai mancat salata de beuf de la ziua Isabellei, 21 Aprilie. Nu cred, sigur! Si mie- o pofta... de zile mari.

Mihaser pe banda urc in fiecare seara dar nu mai mult de 30 min. Ma enerveaza faptul ca nu prea stiu cum sa-mi imping limitele...Cand incep sa gafai de nu mai am aer, ma las pagubasa...de aceea fac doar 30 min.

Gabi si de la mine ai asigurate mii de ganduri bune. Putere, curaj si tot ce mai ai nevoie sa dai gata problemele si starea actuala.

Claudia bine ca se repara rapid si mai ieftin epileptica.

Tzuni, Khris felicitari. Jos palaria.

Gusta clar ai nevoie de-un concurs. Ma bag si eu ca nu se mai poate... sa treaca starea nasoala.

Cris dragutul de el cred si eu ca s-a bucurat sa fie alaturi de voi dinou.

Lavi dietele de pe aici au fost destul de variate. De la diete extreme, pana la cele normale in care reducerea caloriilor se face 1/2 din caloriile zilnice din mancare si 1/2 calorii arse/reduse prin sport.

Ei si-acum va urez tuturor o zi buna si ma intorc la oile mele ( a se citii munca).

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc dragelor. E tare ciudata viata. Acum este pe terapie, ia medicamente, etc. Si era fata asta atat de plina de viata si putere ca nu m-as fi gandit vreodata ca poate sa cada. Ma simt vinovata ca nu am sunat-o mai des, trecea prin perioade super stresante si nu mi-am gasit timp sa o sun mai mult. Ce sa zic, rusine mie ca mi-a fost singura familie pe care am avut-o.

Carina am pus 2 poze pe emailul comun. Poate ne aflam neamuri! Glumesc Clujul e mare dar am totusi senzatia ca undeva candva ne-am vazut. Eu am venit in Canada in 2001.

Raport...Tot 77 kg.

Parfum- iubesc Lancome Miracle.

Multumesc de ideile cu sportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Salut,

Zuzi, n-a fost sa fie, gradinita e in renovari, ca atare am apelat la maica-mea.
Multumesc ca te-ai gandit la noi.
Despre parfumuri, mai bine ma intrebi ce n-am mirosit, . Grea boala!

Ruxi, ieri am fost stresata ca nu aveam cu cine lasa juniorii.

Tzu, gata munca? Sa te felicit pentru raport?

Khristin, bravo pentru raport, vad ca esti consecventa!

Donna, sa-ti fie bine, si sa redevii in curand activa.

Anda, asteptam si noi vesti despre inceputul anului scolar....

Gabi, multe ganduri bune, .

Hopes, ma uimesti, nu te-ai ingrasat deloc la mare? Nici macar un 0,5 kg?

Delia, haiiiii, urneste-te la raport, .

Ba da Carmen. Nu am declarat greuatea cu care am venit care era 57.9 kg vineri seara
Dar de indata ce am ajuns acasa m-am pus pe treaba. De fapt mi-am si revenit. Cat am stat acolo tranzitul nu a fost ok deloc. Asa ca mi-am revenit, si s-a cunoscut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Olga, sananate prietenei
Carmen si eu am sunat la gradi, si mi-au zis ca-s in renovari inca. Bine ca ai rezolvat cu baietii.

Mergi la inceput

Olga recuperare rapida prietenei. Sunt convinsa c-o sa-si revina. Eu am avut asa un episod cu soacra-mea (78 ani) si sincer de la pareza pe partea dreapta acum merge fara nimic ajutator (cane, walker, etc) Insa la inceput n-o tranportam decat cu carutul ca nu se putea misca deloc, bai la pat, pampers si tot tacamul.
Asa ca ai incredere in D-zeu c-o sa-si revina.
Si nu te mai invinovatii ca sincer la stresul care-i in Canada i se poate intampla oricui. Poate ca telefoanele tale ar fi ajutat-o dar daca e sa se intample ... se intampla.
Soacra-mea s-a stresat ca ne mutam noi de la apartament la casa. In loc sa se bucure... Bine ca-i bine acum si chiar e in stare sa plece acasa in ro.

si spor la sport...un meniu zilnic ceva sa ne mai inspiram si noi?

Cuba 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

sunt suparata..... cum nu mi-a mers cantarul am crezut ca am 66,5 desi am observat ca m-am ingrasat.... azi m-am cantarit si eu 67,5!!!!!!! vreau 2 PORCI MARI!!!!! gata acum sunt mai hotarata ca niciodata!! dupa ora 18 nu mai pap nimic!!!! si tocmai ce facusem o portie de paste cu branza si stafide la cuptor....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

nu-s ce am dar dorm pe mine . Probabil ca din cauza ca nu ma culc inainte de 1 si nu-s obisnuita...

Gabi, pai hai aici cu noi, punem de un party in pijamale diseara .

Carmen, ai fost stresata ca nu ai avut cu cine ii lasa ieri sau cand incepi scoala? Ziceai ceva de un abonament la sala saptamana trecuta...

Lavi, te-am citit la topicul cu batoane. Fibrobarul ala numai sanatos nu este. In plus, nu te va ajuta prea tare sa slabesti.

Zuzi, come stai? Care e starea de spirit?

Tzuni, imi place rau raportul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

puskin da multumesc de raspuns. am citit. eu nu folosesc de obicei batoane. acum mi-am cumparat 2 buc pt prima data.

mar am voie sa mananc la ora asta???
e a doua zi in care am reusit sa nu mai mananc nimic dupa ora 18 , doar apa.......:(

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Ruxi am si eu nevoie de-i PJ party ca sa-mi mai ridic moralul, so let's get loud....

Cuba 2009

Mergi la inceput