Nou stil de viata (279)
Raspunsuri - Pagina 12
tumpi spune:
Claudia bine ai revenit din co
Imi dau seama ca a fost frumos la mare, mai ales ca in De a venit toamna.Azi ce a iesit soarele si pare mai cald da cam toata saptamana a plouat si temperatura nu a depasit 18 gr.
Ruxi nu e de gluma stiu,daia ma tot gandesc.Nu-s claustrofoba da ma ingrozeste gandul sa ma bag in tubul ala.Dar tb sa fac ceva.Oricum tb sa ajung la dr,ca nu am mai fost la control pt coloana de vreo 4 ani.
Orium de data asta sunt mai motivata sa slabesc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
CRISCOSTY spune:

Teo si Gheorghe! Sa fiti sanatosi si norocosi! Carmen, Sabina sa va traiasca baietii, sa creasca mari si sanatosi
Eu sunt cam adormita..l-am pazit pe Dany aseara, i-a fost rau, l-a durut burta si a vomat. A fost la cineva in vizita si cred ca a mancat ceva ce nu i-a placut. Acum este mai bine..
Cuscra, Tumpi, vreau si eu concurs...
Tumpi, fuguta la doctor...si eu am probleme cu coloana, aseara de ex. m-a durut piciorul dupa a zi de smotru
Ma duc sa pun masa, numai duminica mancam in familie. Va pup
danielag spune:
Buna seara, dragelor!
Intre doua reprize de smotru, fac o pauza sa trec si pe la voi.
La multi ani pentru Teo si pentru Gheorghe!
Carmen si Sabina, sa va traiasca baietii, sa fie sanatosi si norocosi!
Ruxi, is prinsa cum spuneam, dar nu e in totalitate din cauza serviciului. Desi am facut deja o deplasare de 5 zile luna asta si mai vine alta identica saptamana viitoare. Is prinsa pentru ca am multe de facut si nu e timp pentru toate
. Cand am scris de exercitiile de forta mi-am adus aminte ca si tu faci, mai ales ca ziceai ca la alergat te doare genunchiul. Chiar, ai mai rezolvat ceva cu investigatiile pentru genunchi?
Clara, bine te-ai intors din concediu! In afara de faptul ca a fost scurt, cum a fost? Asteptam poze!
Tumpilina, sa stii ca nu e chiar complicat cu RMN-ul. Eu am facut pentru sani, intr-o pozitie total incomoda (stateam pe burta pe o plansa cu doua gauri si cu mainile intinse deasupra capului). Tu o sa stai pe spate si va fi mult mai comod. Intreaba daca iti poti lua casti cu muzica, aparatul ala face cam mult zgomot (nimic suparator totusi). 
Cris, ai si tu grija cu spatele, mai ales daca durerea se lasa pe un picior. Ai facut ceva investigatii? In alta ordine de idei, bine ca se simte mai bine puiul tau!
Gusta, ce face Mara? Cred ca ti-a impuiat capul cu animalutele vazute ieri, tu te agiti si iti faci griji si copiii n-au nici o treaba
.
Delia, n-am prea inteles cum e cu muschii aia care au crescut pe acolo. In locul unde spui tu, eu aveam cate o mica cuta de grasime
, noroc ca s-au atenuat vizibil dupa cele 4 sedinte de masaj, ramane sa le mai "muncesc" eu acasa.
Va las acum, ca s-a uscat pe jos in hol si trebuie sa continui. Azi am mancat fff sanatos: de dimineata un fel de shake din pere, fulgi de ovaz si putina miere, la pranz ciorba de pui cu multe legume si mancare de dovlecei (ambele fara grasime). Acum pe seara o felie subtire de paine neagra cu seminte cu niste branza telemea cu chimen (o specialitate de la niste tarani de pe langa Brasov, am inteles). Branza e proaspata si nu e deloc grasa, o bunatate.
Va pup pe toate!
Daniela
Zuzilici spune:
Teodor &
Gherghe sa fiti sanatosi si norocosi.
Carmen, Sabina sa va traiasca muschetarii isteti si frumosi si sa petreceti bine dragelor alaturi de ei si familie. Asteptam pozici de la evenimente. 

Gusta votesz si eu Pro! pentru concurs. 
CarmenE bine-ai revenit la noi. Ce face Edi? Tu? Lasa depresia, gandeste pozitiv, Viata e frumoasa ctae vreme esti sanatos. 
Vorbind de sanatate, Tumpi nu mai amana testul. Cu cat mai repede cu-atat mai bine. 
Crys pofta buna! Ce-ai facut bun?
Claudia bine-ai revenit si asteptam pozele. 
[b]Liris ... eu "sunt 2 dobitoci " daca se poate. In acelasi cerc vicios ma invart si eu. 
[b]Tzuni
si servici usor...nici nu cred ca faci altceva astazi..
No merg si eu la ale mele...trebuie sa-mi pun cauciucuri la masina.
Weekend placut tuturor.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Eu fac lista si asteptam pana ziceti voi si dupa o punem de concurs.
Concurs :Gusta, Tumpi, Crys, Zuzi.
Daniela ce animalute .Azi si-a adunat toti caluti si m-a pus sa le scriu varsta si numele pe hartiuta(toate inventate de ea)
Tumpi eu te trimit la control ca nu e de gluma.Si o spune posesoarea unei hernii.
Crys sanatate la ginerica.
Clau bine ai venit si astept poze.
Zuzi spor la ce ti-ai propus azi.
Marilena si Mara Augusta
roxana1974 spune:
Ciao dragutelor.
Am avut si azi o zi plina...ieri la nunta ne-am distrat grozav, am dansat de m-am spart in figuri de-am crezut ca-mi scot pantofii cu tot cu degete. Cand am ajuns acasa am avut ideea geniala sa facem o baie cu spuma si cu saruri, mi-am revenit super.
Azi am fost la prieteni si apoi prietni au venit la noi...acum ne pregatim de o noua saptamana. Am poze insa nu sunt inca descarcate, doar cateva facute acasa la mine cu rochita cu care am fost la biserica. Cocul a iesit super insa in poze arat comun, totusi va arat.. Din fata nu arata nicicum, dar sper sa va pot arata poze din spate si din profil, a fost un coc minunat, pacat ca aici nu se vede...
Asadar 3 poZe
Va
si pe curand!
Roxa
mihaser spune:
Salut!
flacailor de Carmen si Sabina! Sa creasca mari! 
Roxa arati senzational! Tot meniu vegetarian ai? Si eu ma energizez de la bai cu saruri, uleiuri, spuma...![]()
Maine ma duc la sala...am trecut cu bine de weekend...as fi vrut sa merg si sambata la sala dar nu am mai ajuns.
Va pup!
CRISCOSTY spune:
Daniela, am discopatie lombara si spondiloza cervicala. Nu am voie sa fac efort, dar ce pot face? Cine sa-mi faca treaba? Imi place meniul tau
Zuzi, am facut ciorba de pui si pui cu legume la cuptor, placinta de mere si chec ca desert. Am mancat si eu o bucatica de placinta, buna rau
Cuscra
Roxana, ma bucur ca te-ai distrat. Foarte frumoasa este rochia si cred ca si cocul a fost frumos, din fata nu prea se vede. Tare frumusica esti...si slaba. Oare voi ajunge si eu asa?

.