**Zmeurici de iulie-august 2009 (1)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,voi gatiti?si daca da,ce,sa fie si usor si rapid de preparat?Eu azi am prestat un tort de cioco,e ziua lu' socru si Timea vroia neaparat sa-i facem un tort surpriza.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu sterilizez pompa dupa fiecare folosire..am sterilizator si il folosesc non-stop .

Fete, dupa cat timp va venit raspunsul de la cord blod?

Eu astazi inchei oficial perioada de lauzie, cele 40 zile dupa nastere. Maine am control la doctor si ma duc si la preot .

Si apoi o sa il tentez pe sot ...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

bun gasit la scutece mamici,sunt si eu putin trista ca mqqm ca ne-am mutat de la odisee
imi e dor de burta:((
sper sa avem parte numai de zmeurici sanatoase si papacioase

blanca,eu zic ca printesa ta papa bine bine.a mea baga cate 100 ml o data la 4 ore.daca papa cate 70 se trezeste la 3 ore.

noaptea se trezeste de 2 ori,o data la 1 sau la 3 apoi la 5 sau 6-7.
e cuminte foc,mai are reprize de maimutareala fara motiv,adica vrea in brate sau sa ii vorbim,jucam cu ea,in rest toate bune si frumoase.
joia viitoare vine sa o cantareasca si masoare,sunt tare curioasa cat are fiindca se vede pe zi ce trece ca se schimba,e mai vioaie,mai vorbareata,rade mereu
cam atat de la Melissa.
Ebonee a ramas in continuare sora perfecta,fara gelozii,urlete,tipete etc.
eu mi-am pus implantul in mana pana la urma,sa fiu sigura ca 3 ani nu se mai intampla vreo minune acu stau linistita.
vad ca multe dintre voi ati incercat dupa nastere,eu inca nu am curaj si nici sotul.sa mai treaca ceva timp si pe urma.de fapt am si uitat cum e

eu ii schimb pampersul seara inainte sa adoarma,pe la 9-10 si abia dimineata cand se trezeste il schimb iar,asta pe la 5-6-7
e ok,se kk o data la 2 zile dar bine,da si pe afara

duminica incep munca abia astept.ma mai desprind de puradei ca tare bine e.cateva ore fara ele si sunt ca noua.
saptamana asta si-a luat daddy liber si a facut de noapte cu Melissa,eu am dormit cu Ebonee si m-am odihnit tare bine.
ne-am impartit treburile ca altfel nu se mai putea.

felicitari mamicilor pt progresele bebelinilor,sa o tina tot asa

am fugit ca urla fomista.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eu o sa incerc sa pacalesc popa sa-mi citeasca molifta mai devreme,cica se poate..ideea e ca tre` sa scap de lohii care oricum sunt maro deschis si inseamna ca sunt pe terminate,dar oare ciclul cand imi vine?
Din cauza hormonilor am ajuns la 100 kg deci contraceptie cu pastile never in my life again o sa folosesc caucioaca..da`cred ca doua unul peste altul....imi iubesc minunica la nebunie daca ar fi s-o iau de la capat stiind ce ma asteapta as face-o din nou.ca sa salvez sufletelul care a crescut in mine...,dar ajunge...nu sunt pregatita psihic sa ma fac cat vitelul din nou...poate niciodata.nu voi mai fi...si asa ma voi reface greu...ca mai am 14 kg de dat jos...stiti ce socant e sa vezi scris in fisa ta 100.00 de kg?
.Infiecare zi ii multumesc lu`Dumnezeu si il rog sa-mi lase ce mi-a dat deja

va pup

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

buna la toata lumea,
pentru fetele care doreau sterilizator si nu si-au cumparat inca: la sensiblu exista in promotie Avent varianta electronica cu aburi IQ24 cu reducere initial de la 560RON la 480 si acum la 430RON. Nu stiu daca au promotii si la celelalte variante intrucat modelul asta l-am primit eu.

Adya 41
AMR 3 zile pana la inducere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Inca o seara fara urlete si dureri de burtica.
Ne gangureste si ne rade la greu....e de ajuns sa-i adresezi un cuvant ca e cu gura pana la urechi, aratandu-si gingiile...ca o baba.
tare dulce este si tare drag imi e. urmareste jucariile, se uita in oglinda de la leagan, da din manute si picioruse. a inceput sa fie foarte activ si sa nu mai doarma asa mult.
Lorelay nu mai stiam exact cum ai nascut, lasa ca voi corecta imediat.
Edi la inceput facea kk dupa fiecare alaptat. e foarte bine si asa...pe urma a inceput odata/zi, dupa care s-a constipat. acum vad ca face la 2 zile, sau zilnic...depinde. Bucura-te ca nu e cosntipata, mai bine sa faca si 4 scaune, macar nu se va incovoia si va plange de dureri de burtica.
Blanca pai atunci fai Pentaximul...vezi daca e pt. 4 luni vaccinul. eu asta i l-am facut lui Marco, acum merg pe cel de la stat, e identic cu astea pe care le cumparam.
e mortala Eva cum rade...iar in rochitele alea e bestiala. vad ca si ea sta cu capul intr-o parte ca si Edi....m-am saturat de cate ori il intorc si tot asa se pune.
mQQm cum e cu puseul de crestere? e din 3 in 3 sapt., sau cum? sincer nu am observat la Edi sa fii fost mai flamand in acele sapt. El papa normal, la 3 ore sau 4...depinde. Noaptea la 6-7 ore.
Eumada ma bucr ca ai vesti bune de la dr. a luat bine in greutate.
Miha super a luat gaza in greutate.
Lohiile m-au tinut aproape 6 sapt., dar nu am avut scurgere mirositoare. am inteles ca nu e bine sa miroasa...vezi ce zice dr. la control.
Sa va traiasca proaspata crestina! tare dulce mai este!
Flosideea mi-au zis ca banii vor intra in 3 luni aloc. si 2, 5 luni indemnizatia. sper ca pe craciun sa-i primesc...sa plec in maldive.
Dienutza sper sa nu faca reactii dupa vaccin. a plans, dar nu stie el...asa ca stai linistita.
Dariaioana pompa o sterilizez la rece in sol. Chicco, odata/zi, seara.
pooh la mine e din ce in ce mai greu cu gatitul. parca nu am timp...noroc ca suntem inca in Alba, dar dupa ce ajungem la timisoara vom manca mai mult gratare, semipreparate si mancare rece. Bine ca Marco mananca la gradi la pranz.
Blanca mie mi-a venit rezultatul de la Cord center cam la 6 sapt. de la nastere. am si platit deja.
Danielle ma bucur ca e cuminte Melissa si Ebonee se comporta exemplar.
cum nu ai curaj sa incerci? tare bine este dupa atatea luni de absenta crede-ma.
cu cine le lasi pe fete cand mergi la munca? ce muncesti?

fug sa vad de Edi, imediat trebuie sa pape...cred ca doarme...nu-i aud guritza.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

pony, nu te ingrijora. Dupa carte se merge cu 900 grame/luna in primele 3 luni (si se ia dupa scaderea fiziologica). + sau minus ceva. Fiecare copil are ritmul lui si cred ca daca e cu mult sub asta doar trebuie sa te stresezi. Al meu n-a pus pe limba nimic decat laptele meu (direct de la san si la cerere) si vitamina D. Ok, plus vreo doua guri din apa din vana . Deci si-a luat singur cat si cand a vrut si e cam pe-acolo. Bebele tau e unic si are ritmul propriu.

blanca, scumpa foc ranjita mica!

giova, puseul de crestere nu se simte la mami de bebei care primesc in plus cu sticla sau daca e productia supra-stimulata. Eu ma refeream la oamenele alaptatoare astea de rand care nu se-nteleg bine cu pompa sau biberonul. La restul se vede doar pe bebe.

danielle, deja??????? mergi la job? Relaxare placuta!

Eu mai am o rabdare rasplatita: azi noapte e prima noapte cu 6 ore neintrerupte la somn! Nu ca eram eu prea stresata, ca oricum il hraneam jumate dormind, dar ma bucur cand il vad ca progreseaza asa de capul lui, nestimulat.

Maine mergem la plaja 4 zile la un chalet. Tare curioasa sunt cum se va comporta. Noce, cum merge treaba cu adaptarea la masina? Ati mai incercat?

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

ooo, va pierdusem !!!

BINE V-AM GASIT LA SCUTECE!!!

nu imi vine sa cred ca am ajuns aici! acum un an inca scriam la aspirante... cine se gandea ca voi ajunge la scutece ...

Giova asa si al meu... rade, gangureste si se joaca de mama focului! e un scump! sunt topita dupa el
ia-uitati AICI ce se "zgaia" la o maimutza

de gatit eu nu mai prestez de cand cu bebe mic... nu ma ajuta nimeni asa ca sa traiasca puii la rotisor de la Mega image
si asa mi-e frica sa mananc sa nu ii fac colici... si am ajuns sa mananc o data in zi seara ... cu ocazia asta am ajuns si la kg de dinainte de sarcina (46 kg) desi as fi vrut sa mai pastrez cateva pe mine ca sunt prea biscuite in dunga

na ca s-a trezit si face scandal! ma duc sa ii bag o tzatza in gura

Thea de minune mica Serban Alexandru

15 iulie 2009
"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

Bine v-am gasit la scutece! Sper sa ramanem aici 4 ani in care sa nevedem puii crescand sanatosi, apoi sa trecem impreuna la copilasi si la adolescenti . Sanatosi sa fim cu totii: bebei, mamici si tatici, ca eu m-am resemnat cu ideea ca voi scrie pe desprecopii pana la adanci batraneti .

Steadya, te asteptam aici cu cel mai mic zmeurel ! De fapt cel mai mic va fi zmeurica Mcrissei, care ne-a promis ca vine la noi.

Doina, va doresc sa va faca atat de fericiti Darius Mario, incat sa uitati prin ce ati trecut! Multa sanatate puiutului!

Va multumesc din suflet pentru urarile adresate lui Vladimir si aprecieri. Urez si eu multa sanatate proaspetilor crestini!

In week-end am fost doua zile la Bran cu copiii mari. Ne-am hotarat sa plecam vineri la 3, la 5 faceam rezervarile si la 7.30 plecam. A fost mai mult alergatura, dar copiilor le-a prins bine. Pe bb nu l-am luat, din motive organizatorice si ca nu avem loc in masina dar am spus ca nu mai plec fara el, ca m-am topit de dor . In doua zile puiul meu s-a indragostit de buni si in prima seara nici nu mai vroia sa se uite la mine . Dar de a doua zi am intrat in normal .

Marti a facut si Vladimir vaccinul de doua luni. Dienuta, eu i-am facut Infarix-ul si a fost o singura intepatura. A fost tare cumintel la doctor si tot un zambet, l-a laudat doctorita, dar totul pana la vaccin, cand a urlat, de cand a inceput sa pregateasca seringa si a plans cu suspine mititelul.

Nu ma asteptam, dar dupa vaccin a avut reactii destul de urate. Nu a facut febra, in schimb a fost cand agitat, cand somnoros, nu a mancat doua zile mai nimic (manca 50 ml/masa) si ieri a avut vreo 12 scaune moi . Azi a fost mai vioi, a mancat un pic mai bine. Sper sa isi revina, pentru ca a slabit vizibil, nu mai are obrajori. Plus ca ieri era palid.. ce mai, mai aveam putin si mergeam cu el la doctor.

Am si vesti bune: de vreo saptamana doarme toata noaptea. Adica mananca ultima masa pe la 9.30, o ora sta cu ochii pe pereti in patut sau in balansoar, adoarme si se trezeste la 7.30 dimineata! Mai scanceste din cand in cand, dar atunci se multumeste cu suzi.

Tot citesc ca vreti sau le dati ceai. De ce? Eu ii dau formula si nu ii dau strop de ceai sau apa. Chiar nu are nevoie deocamdata si nu are rost sa ii umplu stomacelul degeaba sau sa il invat cu gustul dulce al ceaiurilor de bebei granulate sau la pliculet. Iar daca alaptati, chiar nu cred ca are rost sa le dati ceai.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna seara,si eu scriu cu bebe in brate, de cateva nopti a inceput sa doarma si el mai multe ore legate,se trezeste la 5 suge 15 minute si doarme pana la 9.Sper sa-l tina tot asa.

Am vazut bebelusi frumosi,am retinut zambareata Blancai, tare frumoasa este,sa-ti traiasca.

Eu sambata merg la o nunta su trebuie sa-l las pe Alex cu mama,sper sa fie bine,cred ca am sa ma mulg si eu maine sa ii las un biberon cu laptic si o sa vin si eu sa-l alaptez odata.

Am inceput sa ma obisnuiesc cu rolul de mamica,si sa imi fac timp si pentru mine,doar de gatit nu mai am timp,bine ca s-a inventat cateringul.

Merg si eu la somnic si va urez o noapte buna si voua

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput