**Zmeurici de iulie-august 2009 (1)**
Raspunsuri - Pagina 8
blanca000 spune:
Haideti sa o vedeti pe RANJILA
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
ayda_m spune:
lorelay_28 poate sa faca bebe si 7-8 scaune pe zi,cam dupa fiecare masa dc e alaptata de la san, asa facea si bebe al meu la inceput...acum facem cam 3-4 scaune pe zi...
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
pony spune:
Drage mamicutze de zmeurici, ma bucur sa va gasesc aici si va transmit 

Blanca scumpa foc fetita ta!
Noi suntem vioi, radem si ne jucam insa stam mai prost la capitolul papica.
Zmeurica mea trage 60-70 de mil dupa care se plicitiseste si incepe sa rada si sa se joace si atunci trebuie sa insistam, sa o pacalim sa mai pape cate ceva dar reusim cu greu.
Am citit si eu pe aici ce mari sunt unii dintre bebei, ce bine au luat in greutate.Noi pentru ca ne jucam avem avem 5 kg fix la aproape 8 saptamani.
Incep sa-mi fac griji, dar asta e o astept pe pediatra sa vedem ce zice.
fericita posesoare de
Raducu
eumada spune:
Blanca si eu o las singura in camera..in patutzul ei..dar se rasuceste si am gasit-o de doua ori cu fatzuca in jos....fosgaie nu sta ca un bebe normal...si fac ture pis pis din 10 in 10 minute sa vad ce face....de singurica e singurica i camera..ba am si statie,da`...daca foieste..da din picioare si altele de misca patutzul....
....se ita crucis..si in final urlaaaaaaaaaa....![]()
Madalina
de minunica Eva-Maria
.
mihaStroescu spune:
BINE V-AM GASIT LA CLUBUL SCUTECELOR!
SA FITI SANATOASE SI SA VA CRESTETI ZMEURELELE CU DRAG IAR ELE SA CRESCA SI SA VA BUCURE 150 ANI!
Noi suntem bine, am san si Sara papa bine (ieri am fost la pediatra si nu a mai contenit sa ne laude - avem +980g in doar 25 zile).
De dormit nu doarme imediat dupa ce mananca (cum era Eliana) dar ne acomodam in continuare. Deocamadata e f bine ca e mama soacra la noi dar din octombrie ramanem singuri cu ele (singura cand tati e la serviciu) si tare ma streseaza ca Eliana a devenit tare alintata.
Am si eu o intrebare care ma macina: cat v-au tinut lohiile? La mine de la 2 sapt dupa nastere s-au transformat intr-o chestie galbena care de cateva zile miroase ingrozitor
. Am programare abia luni la doctor si tare mi-e frica sa nu fie vreo infectie. A mai patit cineva asa? De la Eliana nu-mi aduc aminte sa fi avut aceasta scurgere asa mirositoare.
Va pupicesc pe toti si crestere usoara!
mihaStroescu spune:
A, era sa uit: weekendul trecut am si crestinat-o caci nasii pleaca pana in octombrie in Spania si nu am vrut sa stau prea mult cu ea nebotezata asa ca:
http://picasaweb.google.com/mihastroescu
flosideea spune:
Ce m`am speriat....am "tras"si eu chiulul de pe aici 3 zile-am absentat motivat avand treaba la primarie cu dosarelul,la servici,am fost la plimbarica...-si cand sa intru la odisee,ia fetele de unde nu`s.Dar v`am gasit repede...
Nu`mi vine sa cred cum a trecut timpul.parca mai ieri imi zicea sora mea de forum si citeam fara a avea curaj de a scrie,apoi am ajuns sa ne impartasim toate trairile-pt mine a fost ceva nou si minunat sa`l am pe Denis in burtica-iar acum,avem minunile in brate,suntem toti sanatosi si sa dea Dumnezeu sa fim si de acum in colo o familie mai numeroasa e drept,dar la fel de unita si plina de impliniri!
blanca,aceeasi problema o am si eu cu sanii,mai ales ca al meu bubulus are obiceiul de a papa putin si des.suge vreo 5-10 min,doarme,dupa vreo ora iar vrea si tot asa.noaptea in schimb n`am treaba cu el,se trezeste la 3 papa si somn pana la 6 si un pic ca trebuie sa`i aducem lui tati cafeaua.![]()
Giova sa`ti traiasca grasunelul!!tie la depunerea dosarului ti s`a zis un timp aprox pana la primirea banilor?si la voi o fi la fel ?mie mi s`au zis minim 3 luni,dar sa ma astept undeva la vreo 4...
eu raportez a 5`a zi fara kk,plina de parturi care pana ies imi fac baietelul sa planga,sa chitaie...ufff,de mi se rupe inima.incepuse sa faca la 2 zile,dar umplea 2 pampersi unul dupa altul,iar acum nu mai face.ii dau si Debridad,ma gandeam ca poate`l regleaza,dar...stiu ca in mod normal nu as avea de ce sa`mi fac griji,dar cand vad cat sufera pt fiecare part,imi vine sa plang odata cu el.
acum ma retrag asa incetisor,profit ca doarme sa fac putin curat pt ca zici ca a fost razboi pe aici,dar raman aproape.
va pup pe toate!
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
Dienuta79 spune:
Buna mamicutze!!!
Azi am facut vaccinul de 2 luni si ce a mai plans bebe al meu mititelu,ma durea sufletul si pe mine,in tara cum se face?,aici ia bagat 2 seringi intr-un picior si una in altul

,i-am dat preventiv 0,9ml de apiretal,ca sa nu fac febra.
Avem 6,480 kg si 63 de cm.
Ma pregatesc sa plec si la endocrinolog,sa vedem cum mai stau si cu tiroida.

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009
dariaioanaxx spune:
si noi avem ISIS de la avent manuala , e f. buna dar pt. cine se mulge ca mine nonstop ar fi ideala una electrica; Dariuca mea papa acum la 3 sapt. si 2 zile cam 120 /masa si mai nou a inceput sa pape si de la san putin cam 10 min. si nu mereu doar cand sanul este f. plin si cand ii vine ei laptele repede;
chiar fetelor care aveti pompa ISIS , voi o sterilizati dupa fiecare muls ?! eu pana acum am sterilizat o doar o data pe zi si o data noaptea, dar ma gandesc sa cumpar solutie de sterilizat de la chico, ca imi e frica sa o sterilizez asa mereu;
pooh spune:
Wow,ce bebei grasuni avem!!!!

Si eu tot avent isis....La inceput o sterilizam dupa fiecare folosire....acum odata pe zi,mai noi si la doua zile,in rest o spal cu detregent de vase.....Azi dimineata am pompat doar 80 de ml,si am bagat pompa cu laptic cu tot in frigider,pana la urmatorul alaptat
.Pt. sterilizat folosesc solutie de la chicco
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)