**Zmeurici de iulie-august 2009 (1)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

bun gasit la clubul scutecelor!

giova multumiri pentru listuta! eu iti voi trimite pe pm data nasterii mele, ca nu o transmisesem dar vad ca a aparut acolo o data, nu ca m ar deranja, ca ma face cu vreo trei ani mai tanara hihi

alinutza te ma barai cu intrebarea mea referitoare la rezultatele screeningului facut la bebei la medlife, ai aflat ceva? ca eu nu m am invrednicit sa ii sun iar de la ei nici un semn.

in rest suntem obositi, ca multe dintre voi dealtfel, desi am ajutor pe mama, altfel eram in pom cu doi mici si cu nopatea dormita fragmentar, ca e mare fomist sasha.
sper sa se regleze si iubitelul meu cu somnul nocturn, sa doarma mai multe ore legat si atunci voi putea fi si eu mai in forma ziua, inclusiv pt a va citi si scrie mai des

aaa, am citi cu emotii despre mamica ce a trebuit sa opereze pe bebelus la inimioara, of Doamne, ce teribil trebuie sa fi fost, ma bucur enorm mami ca ati trecut peste aceasta grea incercare si va urez sanatate multa si sa fiti feriti de necazuri de acum inainte, cum dealtfel urez acest lucru tuturor zmeureilor si zmeuricilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andreea: nu exista sa nu fie laptele tau bun!Laptele matern e cel mai bun pentru bebelus! Ar fi mare pacat sa introduci formula atata timp cat ai lapte din belsug!Ai sa vezi la controlul lunar daca ia in greutate cum trebuie,pana atunci nu introduce formula.

Si mie mi-e dor de burtica....tot pentru ca am avut o sarcina usoara,cu putine kg luate(12)..si am scapat si prea repede de ea,cu 3 saptamani mai devreme...

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vorbeati de sfarcuri...pe mine ma dor de mor de cateva zile, si numai cand trage bebe. nu se vede nicio rana...sa mor de stiu ce s-a intamplat. Poate are dreptate Clara si nu prinde bb cum trebuie, dar euu ii dau cu silicoane...nu-mi explic fenomenul asta.
mQQm concediu placut. sa fie cuminte oliver, sa faceti baie si plaja la greu.
Buburuza e tare dulce Seban cum urmareste jucariile de la bouncer si ce ochi mari face.
Cornelia ma bucur ca cei mari s-au simtit bine la munte. Nici lui Vladimir nu ia displacut cu bunica acasa, si nici bunicii. pe viitor il veti lua si pe el. imi pare tare rau ca a facut asa reactii urate de la vaccin...
Anemona ii poti lasa un bibe cu lapte si urmatoarea data vii tu acasa, ca sa nu-ti explodeze sanii.
Clara super a lui Bryce in greutate. ce ciudat e sutienul ala, dar macar maio poti face si altceva in timp ce se mulge laptele. ma gandesc ce fatza ar face sotul meu sa ma vada asa prin casa.
Noce super ca ai inceput masajul. sa ne zici daca se vad rezultatele si in cat timp. eu doar de burta vreau sa scap...si asta numai prin abdomene, celulita nu am.
Pooh in max. 60 de zile de la terminarea celor 42 zile de lauzie. si eu am umblat, caci si contabila firmei nu stia exact, caci nu a mai avut gravide de ceva timp.

fug la alaptat si revin....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna si de la noi,
mqqm eu am inceput sa ma ingrijorez cand citesc pe aici pe forum ca bebei nascuti dupa al meu mananca cate 150 ml la o masa de 5-6 ori pe zi.Al meu daca mananca 100 ml sunt o fericita.Reusesc sa-l pacalesc mai bine cand doarme, altfel e chin mare ca se joaca si nu prea ii arde de supt
In legatura cu indemnizatia pentru ingrijire copil, termenul de depunere nu era 60 de zile de cand se termina concediul de sarcina si lauzie?Eu spre exemplu am inceput sa iau concediu de sarcina si lauzie cu 7 zile inainte sa nasc si practic mi s-ar termina prin noiembrie.Oare care o fi termenul in care sa depun actele?

fericita posesoare de Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ard de nerabdare sa scap de-acasa, bagajul meu si-al lui Oliver e gata, restul se descurca singuri. Sunt langa usa , astept soata sa apara, c-a mers cateva ore la treaba.

Sar'na pentru urari, sper sa ma vrea cel mic sa ne si distram pe-acolo, nu doar sa privim gashca de sub pelerina de alaptat.

Andreea, ai lapte destul pentru bebe, du-te si ascunde laptele praf si uita ca-l ai in casa. Daca bebe nu are scutece ude, sau murdare destule, sau daca nu ia in greutate intre cantaririle dr, atunci gandeste-te, altfel iti pierzi laptele tau din cauza laptelui praf. Fetele te-au sfatuit bine.

flosideea, si al meu are o chestie rosie pe ploapa inspre interior, ii zice ciupitura berzei po****r, e un semn din nastere, ii va trece in cateva luni. Ma indoiesc ca se mai foloseste nitratul de argint in Ro, s-a scos de mult, acum ii da cu un unguent cu antibiotic pe ochi.

elenada, eu am mai zis, pt cine vrea sa asculte, nu-l chinui pe baietel, te rog eu cauta info de incredere. Daca te apuci sa-l decalotezi tu, trebuie sa stii ca il doare, poate sangera si se poate produce leziune permanenta a penisului. Decalotarea incepe natural pe la 2 ani si se termina pe la 5, uneori mai tarziu, cand celulele care lipesc pielea mor si se elimina incet, incet. Celulele astea se aduna sub piele ca niste perle albe si se elimina singure. Tu decizi pana la urma, dar nu te lua dupa obiceliuri purtate din gura-n gura, cauta informatie valida.
Eu nici la cel mare n-am facut nimic cu putzica de bebe, apa si sapun.

Noce, da, asa e bine. Si sotul meu s-a amuzat cand i-am povestit excursia voastra scurta prin bucurest cu bagaje, cadita si toate alea. O poza ceva? Ca vad ca pooh ma ignora...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

elenada eu ii trag atat cat permite pielicica. nu vreau sa trag tare ca se rupe pielea aia subtire si sa nu dau in altceva. asa m-a sfatuit si pediatra. curat mizeria si atat.
Ema am primit datele. cand am timp rectific, scuze pt. greseala.
mQQm asa zice si pediatra mea despre decalotare. la Marco i s-a desfacut complet de una singura, mai la baita incercam si uite ca am reusit. L-am dus si la dr si l-a nenorocit acolo, dar avea mizerie sub piele si era musai. oricum, s-a lipit foarte repede la loc, dar uite ca se desface de una singura, mai cu ajutorul nostru sau a lui Marco.

fug cu mezinul in oras. marco nu vrea sa ne insoteasca, asa ca-mi scot bebeul la plimbare, ca numai cu bunicile a fost prin oras.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna seara..
Azi bunica ,adica mama mea..a luat-o pe micsunica mea draga la ea pentru weekend....deja era asteptata ca o printesa cand am dus-o.....camera calda si proaspat renovata,bunicul si bunica...drepti in fata scoicii cu minunica mea....in weekend e program de curatenie....smotru in camera fetei si peste tot.....la noi acasa

Mi-e tare dor de ea deja si e tare urat si pustiu fara gugushtiucul meu acolo...in patutz......pe de alta parte bunica-sa moare daca o zi nu o vede....
E surprinzator cat te schimba o mogaldeatza de 56 cm inaltime.......cat te modifica si raportezi totul la ea........

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu am primit azi rezultatele criogenarii sangelui ombilical. Irinei i s-a recoltat 43,3 ml de sange ombilical si celulele nucleate gasite pot fi folosite unui receptor pana la 18,6 kg. Cam putin din pacate. In sangele din cordonul Laurei s-au gasit celule pt 46,2 kg. La voi cum a fost?

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

MQQM,cum sa te ignor?Doar ca-s o lenesa si u ampdescarcat pozele de pe aparat.Moni,la noi au fost celule pt.45 kg....cam asa ceva....Intr-adevar cam putin din sangele Irinei.....ce vei face?Platesti sau refuzi?Eu am primit niste nuci din alea vrezi,seara le halesc,sa vedeti voi manichiuraPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Giova, si tu stai cu burta la soare, si mai ai si bunicii roind in preajma. Trai pe vatrai! Cum e vremea la Alba?

pony, daca bebe creste in limite rezonabile, lasa-l sa se joace! Si daca creste nu-l fenta cu masa, el stie mai bine cat trebuie sa manance, se invata asa si te trezesti ca fugi cu lingurita prin casa dupa el si faci tumbe numai sa inghita ceva. Hranitul e instinctual si natural, lasa sa curga de la sine, cat vrea el, repet, daca creste (daca nu, trateaza cauzele mai bine). Nu-l compara cu altii! Ce tu mananci cat mananc eu?

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput