Copilasi de Iulie-August 2004 * (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia, super.
Mie imi plac astea mici mici, eu le cumpar papusele din alea mici, cu pantofi mici-mici si rochite mici, sa bibileasca ele acolo la ele ...(John zice ca le cumpar ca sa-mi fac de lucru, sa am ce aduna prin casa...Evident ca la cautarea unui pantof care nu are nici macar un cm pierd mai mult timp decat la mesei seara...

Roberta, capre!! Ca am auzit eu ca laptele de capra e cel mai bun

Daria, te-ai distrat cu plastilina mancabila, zi-i asa...

Dana, pai e bine ca nu vrei...nimic rau in asta.
(cred ca v-am mai zis ca dupa ce ne-am intors din Germania se uita lumea la noi ca la nebuni in institut...de ce ne-am intors?! . Si continui sa cred ca au fost deciziile care trebuie, sa nu plecam la doctorat in State si sa nu ramanem in Germania dupa postdoc...)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

MONICA, capre, da, vede-m-as cu turma pe camp dupa asfintit! Si chiar pastea un tap pe acolo, pe bune!

OLIVIA, saru' mana de raspuns , daca poti sa mai afli informatii de la prietena ta, iti multumesc anticipat. ma intereseaza si pe mine pentru ca si eu am facut Moldamin de curand tot pentru streptococ.

DARIA, m-ai rupt cu floricelele! Nu dorm noaptea daca nu fac si eu si impusc cu ocazia asta doi iepuri: miercuri e ziua de nastere a socrelei mele si o dau pe spate daca-i bag niste flori pe un tort facut la foc automat.

Despre emigrare... eu nu m-am putut adapta. Poate nici nu a fost situatia prea roz, dar dupa 3 luni de Belgia m-am intors acasa. Asta s-a intamplat demult, cand politia din localitate avea stegulete rosii pe harta in dreptul caselor cu romani, desi munceam si aveam si viza de sedere m-am simtit un infractor...Ce-i drept, aici o duceam minunat pe vremea respectiva si nu avea rost sa stau de nebuna singura printre straini. Am avut apoi ocazia sa ajung si sa raman in State si am ezitat pana am renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

M-am desprins putin de iuresul de la birou sa intru aici sa vad ce mai ziceti...sunt stresata ca trebuie sa termin niste situatii, miine nu sunt la birou, ma duc la Brasov. De fapt am vrut sa impact si capra si varza - sa ma duc in vizita de piata si sa mai ies si cu sotul, doar noi singuri, macar o seara/noapte - asa ca ma duc la Brasov ca tot avem o mica sponsorizare la Cerb - sper ca seara sa ajung si la festival.

In rest am intrat pe ultima suta de metri cu casa - s-au apucat de rampa de la garaj, miine vine sa monteze semineul, parchetul e gata la masnarda plus 1/4 din etajul 1, tot miine ar trebui sa vina sa incheie lucrarea si la aerul conditionat...nebunie mare!
Kim - noi am luat parchet de stejar masiv - eu personal il urasc pe cel laminat si sincer am preferat parchetul natural - e facut la o fabrica in Sibiu. Doar ca noi il vrem inchis la culoare, asa ca inainte de lacuire va fi baituit. Mi-a placut Lego-ul, dar cum ti-am zis momentan eu nu cumpar din asta cu piese mici, doar Duplo - pe astea risc sa le mestece ariciul...
Roberta - nasoala faza cu vilele...dar de ce nu va orientati spre una facuta de un particlar, adica nu din astea din ansambluri rezidentiale?
Ema - toata admiratia mea!
Daria - zau de as avea rabdarea sa fac ce faci tu... dar recunosc ca le-as minca. Cum eu sunt iar la cura de slabire, am renuntat din nou la gatit...

Daca nu mai pot intra va urez de pe acum weekend placut si ne auzim luni!!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

moaaamaaaaa ati inebunit cu floricelele de pasta de zahar???? eu am incercat sa fac si pasta si florile acu 3-4 ani, nu au iesit mare scofala ca eu nu am talent la decoratiuni.... prefer sa fac la ce ma pricep . si exista pasta de zahar si martipan la galetuse, acu nu stiu daca peste tot dar la distribuitorii de zaharicale precis.
Gabi spor muncitorilor la casuta iar voua relaxare placuta la Brasov! (deja mi s-a facut dor de congresele mele)
Robi mistoooo faza cu porumbu si vaca
nici eu nu as emigra.... dar as vizita orice pe lumea asta!!
fug ca s-a trezit mandrulita si Patrick ma neurastenizeaza de 3 ore cand se face ora 7 cand trebuie sa mergem la o petrecere....
pup iu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cre` c`ati innebunit;)) pai cum drequ sa poti dormi la 11 nuaptea cind tu esti in priza toata ziua? vez` ca floarea asta tre` sa te calmeze in situatia in acre te-ai nervat pe mine

Citat:
citat din mesajul lui ema

salut
eu sunt lesinata de oboseala,dar daca m-a bag acum in pat nu pot adormi asa ca bantui pe aici.
Lia,eu am alte alternative...dar eu vreau sa stau acasa...sa-mi tin casa bec,sa fiu tot timpul cu copii sa gatesc zi de zi de doua ori...prinzul(supa si aperitiv cald)si cina(aperitive,felul principal si desert)gatit pe bune...la modul ca eu fac maioneza,spaghete,paste,tortelini,sosuri..toate astea nu le cumpar le fac eu in momentul cind le gatesc,gatesc o gama foarte diversificata...mancare tailandeza,indoneziana,indiana,mexicana,chinezeasca....romaneasca...olanda e o tara cu extrem de multe nationalitati...si au o bucatarie foarte internationalaplus condimentele specifice fiecareia.Asa...deci in principiu sunt extrem de rapida la treaba in general si de atatia ani am deja o rutina cu care incep dimineata dupa ce pleaca copii...pina la prinz e casa luna(cu praful sters si sub canapele)...supa si aperitivul cald gata...si eu sunt aranjata la par..nitel fard in obraz...si-i astept zambitoare la scara interioara...Ricardo mai pleaca odata la gradi intre doua si patru si atunci m-a ocup de rufe...de la cosul cu rufe murdare pin la asezatul celor calcate in dulapuri...la patru cind se intoarce ricardo sunt numai buna de iesit la joaca...initial numai cu ricardo pe urma vine si serban de la lectii...cand vine serban eu plec in casa sa pregatesc cina...la ora sase mancam...dupa care stam toti in living...povestim,ne jucam, facem tot felul de nebunii..la ora noua sunt in pat copii...cam asa decurge la noi... cumparaturile le fac de obicei in we sau in pauza de la 2 la 4 cind e ricardo la gradi.Mie imi pace sa traiesc asa...si ptr. ca sunt o persoana izolata din fire...intotdeauna in colectivitate la servici e stresant..colegii,sefu.....chiar nu vad nici un avantaj in a ma duce la servici.Foarte multe cunostinte m-a tachineaza cu faptul ca sunt casnica...sincera sa fiu nu stiu de ce ar trebui sa ma simt inferioara unei femei de cariera...aceleasi haine ,parfumri cosmetice si pantofi le am si eu,casa imi sclipaste de curatenie ...si nici n-am durerea ei de cap...cum sa prezinte maine proiectul sau statisticele sefului...eu am placerea de a sta cu copii...de-ai vedea cum se ling pe bot de ce dulce fain le-am facut...si multe multe avantaje ...de suflet.So...capul sus si tu...cand simti ca e greu si nu mai poti...amintesteti ca o femeie casnica are cel mai mult de lucru si cel mai prost platit jobjavascript:insertsmilie(''); loc de muncajavascript:insertsmilie('');javascript:insertsmilie('');javascript:insertsmilie('');Ultima afirmatie am auzit-o si eu la altii...dar pe bune daca nu-i adevarata.Noi sa fimm sanatoaseca raul oricum vine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare din iceage4...de ieri de la 6 sunt cu gheata dupa mine,da-i cam frectie ca tot umflata-s,facui rezectia,n-a fost nici prea rau da' nici prea bine,
Sa vaz ce-mi aduc aminte:la scoala mergem de la 7 ani,ca-i prea stresant sistemul din ziua de azi,noi suntem fani lego,piese din alea mici,de-s stresata non-stop ca daca pierd vreuna imi face mandra un scandal monstru..dupa ce respectam "reteta" si ne iese ce trebuia,se apuca sa demonteza ca sa-si creeze ea propria masinala omuleti le schimba picioarele si corpul pe motiv ca trebuie sa le schimbe hainele...pun poze cand am timp..
Ema si io visez sa fiu casnica,sa am vreo trei copii si casa la tzara,sa ma ocup de gradina si sotiorul sa castige multi bani
Io sincer as emigra dar numai pentru un singur lucru sa traiasca mandra intr-o tara civilizata(mie mi-a placut tare mult un orasel din sudul parisului,orsay unde am stat un an de zile)...dar stiu ca oricat de multe ar face acolo,tot ar fi privita si tratata ca un strain
La floricele din zahar nu ma bag, nici la facut nici la mancat,ca nu-mi plac
merg sa hranesc cupilu si revin
edit:pusei poze cu lego
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/hana%20montana%20de%20iesi/?action=view¤t=P9031709.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
lego avem, ne mai jucam cand avem chef. nu ne jucam singuri mai mult de 5 minute, in restul timpului trebuie sa ne intretina cineva, de preferinta mama. si Philip va merge la kinder, incepe pe 14 septembrie pt ca am decis sa-l ducem la o scoala Montessori privata anul asta.
ieri am aflat ca a murit nasul meu de botez, nu mai spun ce nasol e sa fii departe si sa primesti emailuri cu vesti triste. si ma strange in spate cand ma gandesc la ai mei parinti.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

AndreeaP condoleantze....m-am uitat la pozele voastre,Nicholas este asa de cuminte si frumos parca-i o fata...iar Pupi s-a facut un smecheras mare
Liliana vezi ca esti datoare cu poze,vrem s-o mai vedem pe Adeluta...imi plac tare mult dialogurile voastre...sa ne mai povestesti cum este la scoala sunt sigura ca Adela se va descurca excelent!!
(meii ce ma fac io ca de duminica aterizeaza soacra-mea in ieshi si sta pana si dupa ce naste cumnata-mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

pt socrele este un singur remediu...ignore

Robi, azi am fost sa-l inscriu pe Luca la medicul de familie ( o tipa super care este la curent cu ce sa mai intimpla in medicina mondiala, nu ca altii ) si s-o intreb si de vaccinarea BCG a lui Luca (el nefiind vaccinat)..asa ca am intrebat-o si de Moldamin..Raspunsul a fost ca nu se mai practica, ca f bun este Ospen si numai daca asta nu merge se da o penicilina injectabil sau o cefalosporina. Cazurile de reumatism articular au o incidenta extrem de rara,nu mai este ca pe vremuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Oliv..caut si-ti dau link...scuze ca n-am sunat ...trebuia de miercuri...las ca m-a revansesz si te tin o ora la telefon!!!
Carmen...ai noroc ca te iubesc...auzi la ea am innebunit...da ce naiba sa fac toata ziua?pai innebunesc sa stau...si chestia cu curatenie de aia lacrima...cred ca e nitel in sange...de cind eram mica eram tare tare harnica...ai mei lucrau fff mult si nu avea cine face...decat moa.
Daria,am vazut si eu minunile...fff interesant...cand termin panzele de prin casa...incerc si eu.cutit...e relativ..s-ar putea sa fie o curatare laparoscopic....si scap mai usor cu recuperarea...azi am zis ca mor...am umblat prin oras si la intoarcere 10mde la masina pina in casa am venit...in brate...ca nu mai puteam...de regula seara m-a doare rau..sau dupa ce merg mai mult.
Roberta...ai dreptate...e altceva sa -ti faci singur casa asa cum vrei...
Gabi...hai zile la baieti sa bage tare....daca nu trag o fuga si le arat meserie...auzi la ei cat le trebuie...spunele ca o tanti de 50 de kg cu tot cu ambalaj o pus 70mp de parchet in 4 ore....!!!!Bine ca nu mai stiam dupa aia daca mainile sunt ale mele sau le-am pierdut pe vreundeva...da trebuia sa vina ricu de la gradi si musai sa termin.cu mario bineinteles...da el imi dadea la mana ca eu dau din maini mai repede...vorba lui maica-mea:cant te apuci tu de treaba obosesc numa uitandu-ma la tine...
Cristal.....da ce-ai soro cu tara mea de adoptie...mie chiar imi place...de fapt vreo trei ani nu mi-o placut...acum cind vin in ro...nu stiu cum sa m-a intorc mai repede...sincer...mi se face dor ...bine eu implinesc anul asta 11 de cand as adoptata pe aici...da mie imi place peste tot de fapt...daca s-ar putea sa stau peste tot cite putin...ce bine ar fi!
Andreea,condoleantele mele sincere...cunosc sentimentul cand esti departe si....,e greu!

Mergi la inceput