Copilasi de Iulie-August 2004 * (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Mare fericire mare! A inceput gradinitza...s-au trezit cu noaptea in cap...Maria era in pijamale la usa..."mami, cand plecam la gradinitza!?!"
La noi gradinitza a fost asteptata cu mare mare nerabdare...de mici si mari
Sper ca a fost la fel de frumos si usor la toata lumea.

Iaca si printesele in prima zi de gradinitza.
http://family.webshots.com/photo/2627913480101722968PHVKSD
N-au prea avut texte asa ca am ajuns la timp la program...:))) (si Ioana nici macar nu e inscrisa!!!)
Terminat proiect, lucrez la articol...ma simt de parca intru in vacanta!

Am aflat ca nici John nu ia bani la promovare...Se pare ca pe el il numeste in functie fara bani iar pe ceilalti (adica noi restul care nu meritam nici macar atat ) nu ne numeste in functie. Asa ca dis de dimineata m-am dus la director si i-am zis ca noi muncim pentru glorie dar trebe sa ne platim si rata la casa . Pe principiu "daca nu ceri sigur nu ti se da"
Asa ca John e vanat de dimineata si noroc ca e pasnic ca altfel ajungeam la stirile de la ora 5 cu ochii vineti iar directorul se uita de acum mai crucis la mine

O saptamana excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Tare frumoase puiutele de Cristalina in prima zi de gradi!!!!!! Stiu cum e cu promovarile fara bani...

Daria - succes la fixat finalmente ziua!! Auzi dar voi va serbati luna de luna???

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Multi pentru doua printese frumoase foc ! Imi place mult poza aceea cu John si fetele !
Cit despre treaba cu "daca nu ceri, nu primesti", se aplica si pacilea pe la noi, desi in ultima vreme am cam ramas doar cu cerutu' ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna!!!
succes mult gradinarilor in noul an!! sa fie sanatosi si sa aiba un an fara probleme.
la noi a fost scurt, de maine la program normal.. Patrick a ochit doi colegi cu care a socializat. spre deosebire de cealalta gradinita aici e plin de fetite... is tare curioasa cum se vior desfasura lucrurile . a, si ceva interesant, mi-a spus educatoarea ca de la anul cei care au implinit deja 6 ani vor face grupa pregatitoare la scoala.... adica e chiar ultimul an de gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La noi prima zi de gradi a durat juma de oracopii au dat flori doamnei si si-au admirat tinutele..de maine suntem dupa amiazanoroc cu bunica Geta ca altfel ma impuscam...
Roxi l-ai mutat pe Pat la alta gradi?....meii acu' este valabil pentru toata lumea sa faca grupa pregatitoare la scoala de la anu'...sau asteptam alegerile?
Lia tinem pumnii sa se acomodeze rapid Danutz la gradi!
Alice da' de ce ai emotii ca Andreiush este baiat mare si descurcaretz(nu ca a mea cu mofturi)
Cristalina super printesele in prima zi de gradi...mai emotionat parea John.....in legatura cu situatia actuala,noua la prima sedinta de anu asta ne-a zis ca ne scade salariu pe minim,ca vom tine ore suplimentare gratis in conditiile in care avem cel mai bun an de admitere din ultimii cinci ani..
pupicei si treceti sa scrieti impresiile din prima zi de gradi

Mergi la inceput

iaca si gorodica studenta la grupa mare
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/septembrie%202009/?action=view¤t=P9141777.jpg

Mergi la inceput

Dap, uitasem sa zic cit mi-am ros unghiile ce nora mea di la Ieshi se lasa furata de Rareshu Noricicai !! Mey, cuscrelou dearest, emotionata eram ca nu stiam daca va fi bine cu mucii, ca la cita tragedie face gizmoul, banuiam ca mi-l trimite pachet acasa ! Dar a fost bine, am vorbit acasa si se pare ca nu au fost probleme majore ! Andreiushu a fost foarte incintat sa ia masa de prinz cu colegii lui, hehe, macar de si-ar gasi si el prieteni anul asta, ca anul trecut au tinut-o tot intr-o veselie "bataioasa" !! Mai nashpa este ca educatoarea lor a iesit la pensie si a venit una tinerica .. sper sa le faca fata si sa aiba ceva daruire si abnegatie in lucrul cu copchii ! Gizmoul chiar era suparat ca nici macar educatoarea nr.2 nu mai vine, dar se pare ca ea a aparut pina la urma si cind l-a luat Florin la prinz, era de mina cu ea (ca o iubeste muuult, chiar e frumusica gagica !! are gusturi fii-miu !).
Mai, ce fel de gradinita e asta dupa-amiaza ? Mie una mi se pare tare aiurea ... incepe la ora 13 sau cum ?? sau dupa somnul de prinz ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Alice pai uite asa se obisnuiesc cupii nostrii cu schimbul doi de mici..la noi programul de dupa amiaza incepe de la ora 13 pana la ora 17 si au acelasi ritm ca si de dimineatza,adik joaca o ora,apoi gustarica si activitati...noroc ca le vine randul odata la 4 saptamani..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Alice pai uite asa se obisnuiesc cupii nostrii cu schimbul doi de mici

Hehe, probabil ca pe aici tre cautata explicatia !
Bine macar ca e odata la o luna, crezusem ca e mereu dupaamiaza, mi se pare cam obositor pentru copiii de virsta lor !
Am si admirat-o pe mindrulita in poza !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, noi suntem tot anul de dupa-masa. De la 13 la 17.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput