Copilasi de Iulie-August 2004 * (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Roxi, saru'mana de intrebare, eu nu stiu cum mai suntem, eu bagata in priza aici (muncesc alternativ la doua calculatoare ), Matei e la bunici si cica e tare alintat... oare de ce??
Sper din tot sufletul sa treaca cu bine si saptamana asta.

Sa va povestesc ce aratare sunt azi - am plecat de acasa in fusta si incaltata cu saboti, fara ciorapi, evident... Afara, frig si ploaie, in birou uitat de ieri AC pe 17 grade... Dupa 2 ore de tremurat continuu, am gasit in dulapul colegei mele o pereche de ciorapi in ambalajul original si i-am confiscat, asa ca acum merg ca gheisa prin birou, imi aluneca ingrozitor papucii din picioare dar macar m-am salvat de la o cistita sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare salutare
LA MULI ANI MARINA
La multi ani Mariilor si Marinilor!!Sa-mi traiasca si mandra meaio va servesc cu tort de cioco,bun pentru pisihic si sampanie pentru cupii numa' buna sa arda trigliceridele.
Carmencita si tu brutus esti ...marie?
Spre rusinea mea ma duc sa gugalesc ca nu stiu cu ce se mananca fastrackids-ul asta
sunt in zona,mananc si butonez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

LA MULTI ANI pentru toate Mariutele si Marinii !
Si un gind special pentru nora mea super talentata si dragalasha Mariutza de la Ieshi, multi !!
Va salut cu mare drag pe toate, nu prea am avut timp saptamina aceasta de scris, revin de indata ce ma eliberez de problemele mele mari si mici ! O zi faina tuturor si petrecere frumoasa sarbatoritilor !
Pies - Carmencita, multam de tratatie, ca io cu "triccicletele" alea de le aminteai nu am nici o problema, hehe !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Multi ani la Mariuce....si Mariuci.Sa ne traiasca

am o stare de kko...se apropie ziua Alinei...v-am pus pozici cu Bradut la mare
....Door...
http://ro.fotoalbum.eu/miha_si_denisa/a342922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

LMA celor ce-si sebeaza azi ziua onomastica, cu totii ne bucuram de Nasterea Maicii Domnului

Oliv, sanatate!
Daria, Giulia, sanatate!

io vreau sa devin asistenta medicala, na, sa-mi fac un hobby mai vechi, oare s-o mai putea la anii mei?

o zi buna sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar!

La multi ani, Marii si Marioare!
La multi ani, Marina! Sa fii sanatoasa!

Sanatate la Oradea si Constanta! Si pe unde o mai fi nevoie!
Mihaela, (mai da un semn, cand nu mai poti)
Lia, de ce sa nu se poata... Doar sa rezisti tu. Vrei sa faci voluntariat?

E ultima saptamana cu un singur copil acasa. Offf, offf, mai mai... Am o febra musculara de la urcatul pe munte.. Da' a fost frumos. Avem o tara... pacat de oameni...
Cam atat de pe la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mihaella, !
Va ramasesem datoare cu neshte poze, sper sa mearga linkul. Asadar, www.flickr.com/photos/42259096@N05/3900893626/" target="_blank">poze de la mare.

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mihaela!

La multi ani Mariilor!

La multi ani Marina!

Azi ne-am serbat cu multe multe flori si pizza (ce-a mai buna pizza pe care am facut-o eu pana acum ). Va invit la o pizza si la bere, ca rimeaza...:)))
La servici am avut o micutza chermeza (lumea ma serbeaza de Sf. Maria mica ca-s prin zona sa dau de baut) asa ca am mancat la tort de ciucalata si la bumbuane de era sa dau in diabet....
John a venit dimineata cu un buchet mare de flori pentru Mariuca si unul de trandafirasi pentru mine...
"Vai, tati" dand ochii peste cap "pentru mine?! Ce frumoase sunt!!!....Dar cadoul unde este?!"
"Pai ai primit cadou de Sf. Maria Mare...acum nu primesti decat flori!"
"Ihi....biiineee...dar mami de ce a primit flori...e sf. Maria MICA...adica a mea!!!"

Maine dimineata avem concurs de desenat ...intre gradinite...sunt curioasa cum o sa fie, Maria evident ca e in mare verva.
"Oana, eu ma duc la concurs de desenat...tu nu poti sa vii!!!"
Urlete maxime..eu repede "lasa mami, ca iti face mami pizaa...". 2 secunde de liniste apoi....
"Biiineee, biiineee....poate te aduce mami si pe tine, dar nu ai voie decat sa te uiti, ca tu esti prea mica sa desenezi!!!"
De data asta a fost mai greu sa linistesc galusca mica, se pusese pe un urlaaat!...

Si de saptamana viitoare poate incepem orele de pian....a crescut Mariuca mea!
Ma duc sa iau de la frigider berea...O noapte linistita sa avem.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Fetili... va mai amintiti de noi?

Nu ma intrebati ce am facut de cand n-am mai trecut pe aici... multe chestii s-au intimplat si mai bune si mai rele.. dar mi-a fost dor de voi, si in plus, mamagiuliei m-a tras de maneca pe webshots sa mai dau p-acilea :)

La Multi Ani tuturor Mariilor si Marianilor mici si mari!

Bia a inceput astazi scoala (sau in fine, anul pregatitor).. am avut emotii desi ziua a constat numai in 15 min de spus Hello la profesoara si luat niste formulare... maine iarasi program scurt de 30 min...

Ma duc sa mai citesc macar cateva pagini din urma si sa incerc sa ma pun la curent cu ce se mai intampla cu voi si copilasii vostri!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput