Copilasi de Iulie-August 2004 * (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatzaazi dau io de beut..pentru ca de azi am bonabunica Geta si-a reluat atributiunile dupa un an de pauza..mandra a fost tare incantata,eu tare usurata..asa ca am reusit sa-mi fac si buletinul care expirase din februarie
Vivia faine poze se vede ca Uka s-a distrat foarte bine...dupa ce am vizionat pozele impreuna cu mandra a trebuit sa o duc si pe ea la mall la locul de joaca ca i se facuse tare dor
Daria insanatosire grabnica si tie si Giuliei...io vineri am fost cu mandra la dr ca se vaita ca o doare-n gat...normal ca dupa ce am iesit de acolo i-a trecut..amuzant a fost ca doctorita s-a speriat de falca mea si ma tot intreba ce reteta sa-mi prescrie...io ii tot repetam sa stea linistita ca-s bine...asa de bine sunt ca ma doare un picior de mooor...au ras colegii de mine ca am facut rezectie apicala si merg schioapa
In rest am avut un week-end linistit,sambata am avut program administrativ,noi fetele am facut desertul iar tati felul unu si doiiar duminica am fost la shoping...maine mi s-au anuntat musafiri,cica-i Maria mica si-i musai sa o sarbatoresc...trebuie sa fac un tort cu "decoratiuni"
sunt in zona,hai sa avem o saptamana excelenta,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana, sanatate sa -ti treaca durerile.
Leeloo, mi-a palcut tare-tare mult, va fi o casuta de vis
Rox, ce face Patrick ?

Eu abia astept sa mergem la doc, tusesc in toti dracii

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi merci de info! 20 000 euro..este tare mult!Noua ne-a facut in mare un deviz de vreo 5 500 euro si ma gindeam ca-i mult. Gen vitrina adica nu se poate deschide..Cind ai timp poate te uiti pe deviz (tigla +montaj).

Ioana sinteti f vrednici! Ce bine ca s-a intors tanti Geta!

Daria bafta la dr! Eu de azi dimineata ma droghez incontinuu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multi ani fericiti, mama omide, alaturi de cei dragi tie!
la multi ani, mariilor!

Mergi la inceput

MARINA
tuturor Mariilor

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

La multi ani tuturor celor care se serbeaza astzi, de Sf.Maria, inclusiv tati al meu!!!!!

Iar o dimineata mohorita...noroc ca moralul meu e inca sus si nu m-a cuprins depresia...Stefan e mai bine, dar acum l-a luat raceala pe Vali, sotul meu, asa ca tot am unul de doftoricit...

Kim - acum am inteles - da, in sufragerie si dining avem 3 geamuri - vitrina, din care doua sunt imense (una de 2650 pe 1750 si alta de 2450 pe 2300)...si am uitat sa-ti spun ca in pretul asta au intrat si rulourile de jaluzele (care per total au costat mai mult decit ferestrele in sine!! ) pe 21 dintre geamuri...plus plase de tintari. Iti promit ca am sa caut si pretul pe tigle - dar oricum costul total depinde mult si de suprafata de acoperit si mai ales de forma acoperisului (cite ape, forme ciudate, etc).

Sunt prin zona, ma duc sa si lucrez putin...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pina vine duamna omida sau alta marie pentru toate gagicili da` cu grije mare la trigliceride;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Dau eu o si ca mi-s si eu Marie.

La Multi Ani MARINA!

La Multi Ani Ani Marii, Mariane, Mariani si toti care se sarbatoresc azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna dragelor
la multi ani Marina!! si Marii, Mariuci Mariane si Mariani. la multi ani si tata de Gabi!!! sa fiti cu totii sanatosi si plini de bucurie!!
multumim de intrebari, Patrick e ok. nu mai are decat niste zgarieturi pe pleoapa si ochiul putin umflat. adica... se putea mult mult mai rau
el si Luca au fost azi la lectia demonstrativa fastrackids... a fost ok, asa au zis si educatoarele... speram sa fie bine si in continuare.
Daria, Giulia cum mai sunteti? a mai trecut tusea?
Robi, tu?
Gabi, Dana, spor la trebi!!
o zi excelenta tuturor

Mergi la inceput

Rox, sar`na de intrebare, luam siropele si medicamente si avem crize de personalitate momentan, pe fondul oboselilor
Pupam baietii cconstanteni cuminti

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput