Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Burtica mea aseara

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Simina,
ce burtik dragutza ai

lorelix 29+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

se cam bat cap in cap informatiile astea

Citat:
citat din mesajul lui ildyqo

schimbi scutecul (cele gen pampers, nu cele de carpa) cand se umple (se vede, simpte sau chiar iese pe langa daca nu ai grija). daca bebe e mai sensibil la fundulet, daca se irita de la pipi, stergi si cu servetel. eu stergeam dar daca scapa vreodata, nu-i bai. asta la pip. la caca schimbi (miroase) neaparat si stergi cu servetele umede sau speli dar de spalat cand e f.f. mic e mai greu pt. fiecare caca. la asta sunt foarte bune servetelele umede.
baie se face zilnic, neaparat pana la 6 luni, mai incolo cum vrei tu.

si

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Ramonika - prietenele mele proaspete mamici (de la 2 luni la 4 ani) si la fel brosurica pe care mi-au dat-o de la spital spun ca la fiecare schimbat de scutec (chiar si doar pipi) copilul trebuie spalat cu apa calduta (si sapun pt. kk) in primele luni de viata. Servetelele umede le folosim doar in deplasare - cand bebe e asa mic se irita foarte usor, inclusiv de la servetele. Prietenele mi-au spus ca fiind cam incomod sa-l speli asa des dupa pipi ele spala(u) cu tifon (comprese sterile) si ceai de musetel (preparat zilnic proaspat).

Mergi la inceput

Lore multumesc

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Buna fetele!

In cazul in care va intereseaza ...am revenit cu telefon la Filantropia pentru cursuri si mi-au spus ca incep maine 2 sept la orele 17 in Amfiteatrul spitalului si sunt in total 4 module, adica 4 miercuri la rand!

25+
POZE+ JUSTIN DAMIAN

Buna Romanita,
In ce constau cursurile aste si cam cat dureaza o sedinta? M-ar tenta si pe mine...

29

Abia acum ti-a aparut mesajul...la pag 6
Scrie cateva mesaje repede ca sa scapi de moderare!!!
Cursurile sunt gratuite.
aaaaaaa..am uitat sa-ti zic: Bine ai venit la noi in odisee!!!

29+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Buna fetele!

In cazul in care va intereseaza ...am revenit cu telefon la Filantropia pentru cursuri si mi-au spus ca incep maine 2 sept la orele 17 in Amfiteatrul spitalului si sunt in total 4 module, adica 4 miercuri la rand!

25+
POZE+ JUSTIN DAMIAN

Buna Romanita,
In ce constau cursurile aste si cam cat dureaza o sedinta? M-ar tenta si pe mine...

29

Abia acum ti-a aparut mesajul...la pag 6
Scrie cateva mesaje repede ca sa scapi de moderare!!!
Cursurile sunt gratuite.
aaaaaaa..am uitat sa-ti zic: Bine ai venit la noi in odisee!!!

29+ cu Maya Andreea

bebe

multumesc, am tot scris dar...

29

Mergi la inceput

gataaaa, yupiiiiii
simina, sunt tot in 29 de sapt dar eu parca am un burtoi...

29

Mergi la inceput

acum cand in sfarsit pot scrie si eu...nu mai e nimeni?
toata lumea doarme??
ma duc sa ma apuc de treburi prin casa...

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

acum cand in sfarsit pot scrie si eu...nu mai e nimeni?
toata lumea doarme??
ma duc sa ma apuc de treburi prin casa...

29

welcome

27+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

elenic colul nu trebuie sa scada sub 30mm. Ideal este sa fie intre 30-45mm. Majoritatea femeilor au intre in jur de 35mm. SUnt femei, care au dus sarcina pana la termen cu 25mm. Se recomanda repaus la pat, fara efort, fara ridicat de greutati. Multa bafta.

Dienutze vorbeam de Auchan Titan.

AM fost oripilata de-a dreptul de stirea de pe site-ul Protv referitor la femeia care nu stia ca e gravida. Eu sunt suprapoderala. Am avut un ciclu foarte turbat. AM obtinut sarcina in urma unei inseminari. Astfel, am aflat de ea la 5 saptamani (3 saptamani, dupa inseminare). De abia acum burta arata a burta de gravida si nu de slaninuta. Va dau cuvantul meu de onoare, ca daca nu as fi facut tratamente si nu as fi fost monitorizata, mult timp nu as fi stiut de sarcina. Mai ales ca nu am avut nici un simptom de sarcina. Dar, cred totusi ca tot mi-as fi dat seama pe la 20 de saptamani. Nu poti sa dai vina pe intestine, tot timpul.
Cred ca in cazul ei, a fost vorba si de nesimtire si de nestiinta. Posibil sa fi fost o femeie simpla de la tara.

Subscriu referitor la nesimtirea de la casele de marcat. As vrea sa mai adaug si alte nesimtiri ca locul in autobuz, tramvai, ba chair nesimtiri de la colegii de serviciu. Am ajuns la serviciu, binentels cu vezica plina. Imi arunc geanta pe canapea si fug la toaleta. Ma intorc, toate canapele ocupate si geanta mea pusa de catre un barbat pe masa. AM simtit ca imi iese fum pe urechi. Chair daca nu stia ca e geanta mea, putea sa ma intrebe daca vreau stau jos, ca doar sunt ditai huiduma. M-au intrebat doar cateva dintre colege, dar nu mai vroiam loc, vroiam sa il omor pe ala, care avea asa o serenitate in ochi.

24+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput