Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (92)
Raspunsuri - Pagina 10
mariaandreai spune:
Ceau fetele,
Vorbeati despre scutece lavabile pentru bebe. Am gasit tot pe natiloo www.natiloo.com/couches-lavables-couche-lavable-taille-unique-c-16_145.html?osCsid=e4dd2e6544c5b838027e6688055cce81" target="_blank">http://www.natiloo.com/couches-lavables-couche-lavable-taille-unique-c-16_145.html?osCsid=e4dd2e6544c5b838027e6688055cce81.
Cineva spunea ca comada de aici setul de biberoane anticolici si ne tine la curent despre cum se procedeaza. Asteptam ![]()
Maria
24+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
ildyqo spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Ramonika se cam bat cap in cap informatiile astea
si
|
e f.f. posibil. eu vorbesc din experienta. depinde f.f. mult de copil, la ce e sensibil; cum se irita de la pipi, caca; cand face caca (inainte sau dupa masa), si acum mai depinde daca vrei sau nu sa faci vanzare inutila la Pampers si servetele umede. brosuricile sunt in general sponsorizate de pampers sau stiueu ce firma producatoare de scutece. eu zic asa: vedeti cum reactioneaza copilul si va trageti voi concluzie pe parcurs.
www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy
si
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion gataaaa, yupiiiiii simina, sunt tot in 29 de sapt dar eu parca am un burtoi... 29 |
Stai linistita .Nu toate burticile sunt la fel
Cate kg ai luat pana acum???

29+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Lumi_Richard spune:
Va pupic pe toate si va multumesc celor care v-ati gandit la mine. Imi pare rau ca nu pot sta la palavrageala, am citit un pic, ce-i drept pe sarite, am vazut ca va intrebati care sunt persoanele cu factor de risc si care sunt simptomele...
Eu nu am fost suspecta de diabet, aici este doar unul din testele trimestrului al doilea de sarcina.
Cate ceva despre factorii de risc si simptomele DG:
Factori de risc
Femeile cu risc crescut de a dezvolta diabet gestational sunt:
- cele care au mai avut diabet gestational intr-o sarcina anterioara: 30% pana la 60% din femeile care au avut diabet gestational dezvolta diabet din nou la sarcina urmatoare; cele supraponderale, femeile care au nascut un copil cu greutate mare sau care au avut nevoie de insulina in cursul unei sarcini anterioare au risc mai mare de a dezvolta diabet.
- femeile care au in familie un parinte sau un frate sau sora cu diabet de tip II
- femeile care provin din grupuri etnice cu risc crescut: latini americani, africani, asiatici
- femeile care au mai mult de 25 de ani in momentul in care raman gravide: riscul creste cu 4% pe an, in fiecare an dupa 25 de ani
- cele care sunt sub varsta de 25 de ani dar sunt supraponderale
- femeile care au avut un copil cu o greutate mai mare de 4 kilograme sau mai mica de 2 kilograme la nastere
- femeile cu ovar polichistic: desi este destul de greu pentru o femeie cu aceasta boala sa ramana gravida, riscul de a dezvolta pe parcursul sarcinii diabet este mai mare decat la alte femei
- femeile care fumeaza.
Alti factori care indica un diabet gestational nediagnosticat sunt:
- copil cu greutate mare la nastere (mai mare de 4 kilograme)
- mama cu hipertensiune arteriala
- multiple avorturi spontane in antecedente
- copil mort la nastere fara o cauza anume.
Simptome
Cele mai frecvente simptome in diabetul gestational sunt setea, mictiuni (urinari) frecvente, senzatie de foame, vedere incetosata. Totusi la majoritatea pacientelor nu exista simptomatologie. Uneori simptomele pot trece neobservate, pentru ca urinarile frecvente si foamea crescuta apar frecvent in timpul sarcinii normale. In cazul in care simptomele sunt prezente, poate fi un indiciu ca diabetul era prezent inca inainte de sarcina.
Consecinte posibile pentru mama:
- infectii ale tractului urinar
- hipertensiune arteriala
- nastere prematura
- nastere prin cezariana (din cauza marimii copilului)
- risc crescut de aparitie a diabetului de tip 2
Consecinte posibile pentru copil:
- hipoglicemie neonatala
- accentuare a icterului la nou-nascut
- deficit de calciu sanguin
- sindrom de detresa respiratorie
- macrosomie (dezvoltare somatica exagerata)
- risc crescut de aparitie ulterioara a diabetului, cel mai adesea de tip 2
Lumi
29+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Stai linistita .Nu toate burticile sunt la fel Cate kg ai luat pana acum??? ![]() 29+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
am luat 8 kg
29
simina_kin spune:
Scutece bio....si mai pe scurt:"Produsele ecologice placute de la Alana sunt disponibile pentru bebelusii si copiii mici. Diversele colectii de scutece contin textile care sunt frecvent inlocuite, innoite. Materialele naturale, biodegradabile transforma gama Alana intr-una speciala. Scutecele ecologice se deosebesc de scutecele clasice prin faptul ca sunt gandite pentru lumea de maine.....
asta pentru cine vrea batai de cap![]()
Magazinul se num DM si este in Auchan Militari
29+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
LYLY doar 8 kg???....eee stai bine nene...eu aveam acum 4 zile fix 10kg luate
....si am plecat de la 70

29+ cu
Maya Andreea
bebe
elenic spune:
Mie mi-a spus doar ca acum colul meu are 2,9 si ca lui de la 3 in sus ii place. Iar acum o luna avea 5,4.
Nu mi-a dat nici un tratament, doar mi-a zis sa nu stau mult in picioare, i-am spus ca la servici stau pe scaun si a zis ca e ok, deci nici macar repaos la pat nu mi-a recomandat. Eu nu am contractii...sau cel putin nu cred ca am. Mi-as da seama daca as avea, nu?
Fetele cu colul scurt, iesiti, va rog, la rampa! 
23+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
lylyana.ion spune:
Mie dr nu mi-a spus nicodata cat este colul decat ca este bine. La urmatorul control am sa-l intreb
29
Katyuscha21 spune:
buna seara la voi burticute![]()
am venit si eu ma duk sa citesc din urma si revin
29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!