Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (92)
Raspunsuri - Pagina 16
Ramonika spune:
DIANEALI - LA MULTI ANI!

nu-mi aduc aminte cand am vazut vreun mesaj de-al ei, insa poate ne citeste.
in caz ca ne citesti, mai da un semn de viata. 
lylyana.ion spune:
Neata tuturor,
Ma bucur tare ca am descoperit acest forum, sa mai invat si eu una alta...
Tb sa ma pregatesc...ma duc sa imi iau rezultatele analaizelor.
Din analizele astea obisnuite se poate observa daca am diabet gestional? 
29
Ramonika spune:
mai fetelor, studiind listuta, vad ca exista multe fete inscrise, dar care n-au scris niciodata (sau cel putin eu n-am vazut vreun mesaj de-al lor):
Speranta76
Marijan90
Gugulik
Crismin
Gugushtiuc
Melinda25
Eladea2005
Alinuta2u
Mikas
Claudelle
Cryss oana
S_alinutza
Carina78
Gia12
Aurora_M
Amy29
Lia_2009
AdinaMia
Monica09
Lysssa18
Carminabulina
DianeAli
RuxandraV
Adisore
Hope2009
Sweetie 2009
Lillyka
iar urmatoarele fete n-au mai scris de vreo 2-3 luni, sau chiar mai mult:
Danangie
Vicroria28
Pishko
Suzyca
Printesika
Evy28
Maddy2526
Arcadia
Lalu_79
Ofetita
Li_am
Zuza Zuzi
Myrella_21
Lucy_28
Madalina_T
M_Alexa
Cristinica09
Cosmynik
Cristina_boc
Magdaz_ina
Mari_r
Simona.Do
Coolnicool
mai stie cineva ceva de ele? 
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika mai fetelor, studiind listuta, vad ca exista multe fete inscrise, dar care n-au scris niciodata (sau cel putin eu n-am vazut vreun mesaj de-al lor): |
26 +
Chiara Ada
monis5 spune:
Niatza, niatza si de la mine
Va dau pe fuga o cafea ca sunt inca la birou si mai fac una-alta pe aici... dar aveti grija ca sunt cu ochii pe voi ![]()
![]()
![]()
Pupici fiecareia, am citit tot 

monis
30
acum si cu poze
Mussica spune:
HOP si eu dupa o absenta de vreo 3-4 zile. Uf si va mai dura ca saptamana asta este horror la servici (dar vine si timpul meu cand voi sta acasa si recuperez tot timpul pierdut - he he he).
Raportez primii carcei. Of doamne ce chinuiala. m-am trezit asta noapte cu niste dureri sincron (ambele picioare) de nu stiam cum ma cheama. Si au mai tinut-o asa pana dimineata, dar cand stangul, cand dreptul. Mi-au spus niste colege de la work ca e de la lipsa de calciu si ca ar trebui sa bag lapte si iaurt cat incape. Voi asa ati luat?
Si inca ceva! am fost aseara la concert la Anastacia, despre care sincer nu stiam prea multe, dar a fost o surpriza placuta. Super atmosfera, super ea ca artist: calda, comunicativa, deschisa si cu super voce.
Cam astea cum noutatile de pe flacul de vest ![]()
25 saptamani
RamonaCopot spune:
Buna dimineata dragelor,
azi am mai lenevit si eu in pat pana la 10, ca azi noapte am avut iara niste vise horror. Am luat si micul dejun, pe care l-am savurat ca sunt singura acasa (soacra iara e dusa pe la spital si aia nu vor sa o opreasca acolo, din pacate), asa ca mi-am baut si eu ceaiul linistita in bucatarie.
Am citit si postarile voastre si acuma ma pregatesc sa citesc povestea nasterii lui Kathyuscha.
Ieri a mers tare naspa la mine netul, sau DC-ul...nu stiu care din ele, dar nici de citit tot nu am reusit si nici de postat. Sper sa nu mai faca figuri si azi.
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3
mariaandreai spune:
Ceau fetele,
Si eu sunt la lucru, dar mai arunc cate un ochi pe aici sa vad cine cu ce vesti mai vine.![]()
Imi trimiteti si mie parola de la contul comun, va rog?
Mersi
Maria
24+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
vias spune:
acum m-am trezit, buna dimineata ![]()
nu am mai fost la analize pt ca nu m-am simtit deloc bine, imi venea sa[voma] de dimineata (cel mai probabil de la oboseala ca nu dorm noaptea)asa ca las analizele pe alta zi cand voi fi mai bine.
LauraG si eu merg la eco saptamana viitore joi...o sa fie bine, ai sa vezi...ai inceput sa tii regim?? cum e?????
Laviniablaga felicitari pt rezultatul la eco de ieri...si ce "capos" ai s afaci tu acolo
..lasa ca o sa=l vad eu cand il nasti
...poate o sa stam in acelasi salon ![]()

Dianeali 

Sanatate multa iti doresc si tie si copilasului tau, nastere usoara si tot ce este mai frumos pe lumea asta 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariaandreai Ceau fetele, Si eu sunt la lucru, dar mai arunc cate un ochi pe aici sa vad cine cu ce vesti mai vine. Imi trimiteti si mie parola de la contul comun, va rog? Mersi ![]() Maria 24+ cu Mirunahttp://bd.lilypie.com/dYPop3.png |
ai PM cu parola de la mine!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE