Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza mamici si burtici!

Am terminat de citit din urma! Foarte interesante toate informatiile oferite de Lumi, de Ava, de Ildy! Multumim!

Shtephy, tu ce mai faci? Cum te simti?

RamoC eu am pus deja de ! Desteptarea si hai sa o savuram impreuna!

Camy, felicitari pentru semnatura!

ieri dupa amiaza am fost din nou la ecografie. Am aflat ca bebele meu cantareste 1400 grame...si o chestie mai ciudata! Conform ecografului si medicului meu,dupa cutia craniana , ar trebui sa ma aflu in saptamana 31 + 4 zile de sarcina! Dupa ce i-a masurat femurul, a iesit ca sunt in saptamana 30+1 zi! Exact ce mi se spusese la controlul trecut! In concluzie, bebele meu e cam "capos" asa cum s-a exprimat medicul meu, dar m-a linistit fiindca a zis ca proportional cu dimensiunile corpului e bine! Puiul meu s-a intors deja cu capul in jos, semn ca e pregatit sa vina pe lume! Oricum eu nu il astept prea curand...i-am spus sa mai stea vreo 8 saptamani acolo cuminte! Urmeaza peste doua saptamani sa ma prezint din nou la control pentru a mi se repeta analizele, si sper ca sa fie ok...Medicul s-a uitat la mine si a zis ca sunt cam palida si ca i se pare ca sunt anemica! Anemie am avut si la ultimul set de analize!

De asemenea am intrebat si despre modul in care voi naste, pentru ca am pus problema nasterii prin cezariana sau pe cale naturala, data fiind statura mea. Mi s-a spus ca desi sunt mignona, asta nu e o conditie necesara pentru a naste prin cezariana! Nu mi s-a dat un raspuns concret, pentru ca a zis ca depinde si de bazin! Oricum, mi-a zis clar ca mai intai vor face o proba de travaliu, si daca nu o sa pot naste pe cale natuala vor apela la cezariana. Dar ca ideal este sa nasc natural! Pentru ca e mai bine!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata burticute mari si mici, va pastrez cate o portie de musli cu lapte sau pap eu totul?

Atat eu cat si Oana suntem bine, dar sa vedem saptamana viitoare ce vor spune medicii. O sa cer sa fac si eu analiza de DG pentru mai multa siguranta.

Viitoare mamica in culmea fericirii 26+ (24+) Petra Oana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Neata burticute mari si mici, va pastrez cate o portie de musli cu lapte sau pap eu totul?

Atat eu cat si Oana suntem bine, dar sa vedem saptamana viitoare ce vor spune medicii. O sa cer sa fac si eu analiza de DG pentru mai multa siguranta.

Viitoare mamica in culmea fericirii 26+ (24+) Petra Oana

Neatza! Pofta buna si sa speram ca saptamana viitoare sa vii numai cu vesti bune!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Neata.
Asa cum m-am laudat aseara, azi de dimineata am fost la analize. Cele date de medicul de familie, 'gratuite' Cand am ajuns acolo ne-a zis ca pana pe 15.09 se platesc Acum vad si eu ce beneficii au femeile gravide in Romania...Ufff. Pana la urma le-am platit ca deja imi era rau ca eram nemancata, sotul se grabea la munca si nu mai stiam in alta parte unde sa mergem...
Camy bafta la analize. Sper sa nu patesti ca mine.
Lavinia ma bucur ca ai vesti bune de la eco
Pirelia eu deja am bagat un lapte cu cereale

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Neata.
Asa cum m-am laudat aseara, azi de dimineata am fost la analize. Cele date de medicul de familie, 'gratuite' Cand am ajuns acolo ne-a zis ca pana pe 15.09 se platesc Acum vad si eu ce beneficii au femeile gravide in Romania...Ufff. Pana la urma le-am platit ca deja imi era rau ca eram nemancata, sotul se grabea la munca si nu mai stiam in alta parte unde sa mergem...
Camy bafta la analize. Sper sa nu patesti ca mine.
Lavinia ma bucur ca ai vesti bune de la eco
Pirelia eu deja am bagat un lapte cu cereale

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Imi pare rau ca ai fost nevoita sa platesti analizele...dar din pacate asta e Romanica nostra sub conducerea primului marinar al tarii ! Asteptam sa ne impartasesti si rezultatele analizelor!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor, ma primiti si pe mine la o cafeluta?

in primul rand, am fost la analize la 7 dimineata eram acolo. mai erau vreo 7-8 persoane inaintea mea. bineinteles ca nu s-a sesizat nimeni sa ma lase in fata insa macar mergea destul de repede si n-am stat decat vreo 30-40 minute in total. asa ca mi-am luat de-o grija. rezultatele vineri seara.

stephy - ma bucur ca ai revenit in forta. iti duceam lipsa.

floricik - ma mir ca pana pe 15 sept. se platesc. in general in primele 3-4 zile ale lunii se primesc gratis, mai tarziu nu... eu am noroc ca am vreo 3 laboratoare de analize aproape de bloc, asa ca-mi permit sa jonglez cu ele, incerc pe ici-pe colo, pana intru pe undeva. ca parca nu-mi mai vine sa dau banii asa, oarecum degeaba...

katy - multam de informatii. mi-am dat seama dupa diversitatea de opinii ca tine si de parinte si de copil cum ii schimba scutecul, cat de des, cand il spala etc.

lavinia - ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la eco. noi mergem maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, cafeaua e gata. Evident, de aia de gravidoase, ca doar de cafea cafea nu poate fi vb. Lavi, felicitari! Ramo, de ce nu te-ai bagat in fatza? Mamaaaa cata nesimtire sa nu se ofere nimeni. Se vede ca esti gravidutza? Stephy, ai dreptate. Nu am mereu chef si de multe ori ma si plictiseste. Dar nah ... O zi frumoasa! 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

O zi frumoasa!

26 + Chiara Ada

La fel si tie draguta mea! Sper ca esti mai bine!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Ramo, de ce nu te-ai bagat in fatza? Mamaaaa cata nesimtire sa nu se ofere nimeni. Se vede ca esti gravidutza?

se vede, bine, burta nu e prea mare, insa se vede ca-s
oricum aici n-am stat mult si stateam si pe scaun. deci n-ar fi fost asa rau, singurele inconveniente erau aerul cam inchis si faptul ca nu mancasem.
eh, a trecut, oricum nu ma astept la nimic de la nimeni. asta e lumea civilizata in care traim...

Mergi la inceput

fetelor? dar pe unde umblati? hai, toata lumea la apel! CAMY RAMONAC, LUMI, MONIS, MIANY, ANCUTZA_BRO, KATY, LAURAIRINA, LAURA GARNER, AVALON, SHTEPHY....ce inseamna asta? numai eu, Ramo si Andrecluj pe aici?

Si unde este Kreliutza????????????

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput