Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
bAly spune:
Salut fetele,
Noroc cu bb mic din burtica ca altfel imi puneam sotul la treaba
.....azi a fost prima zi de scoala pt fetele mele. Andreea a inceput clasa I si Laura merge si ea pt prima data la gradinita. E asa goala casa fara ele
Lorex, suna bine ce zici tu acolo, vreau si eu reteta 
Vine Surpriza
Alina
17+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
catalutza81 spune:
M-AM INTORS!!! AM IZBANDIT!!!! ne-am mutat, stiti cum se zice la pomul laudat...? asa si eu cu apartamentul, ff frumos intradevar, da un jeg........... am facut smotru 4 zile eu si sotul si fratele meu partial :). Am si racit de la curent, dar AM IZBANDIT. Am pus si net si de toate, sunt fff fericita acum, ieri imi venea sa imi iau campii de oboseala :)
Onitza pun poze promit!
Ma bucur ca ma mai tineti minte
.
Miradeli, Miremia, Ofe_27, Plateea, Ely29 si daca mai sunt burtici noi nementionate, bine ati venit!!! Sarcina usoara si bb sanatosi.
Alexa pt pietre la bila, regim strict!! ca altfel te indoaie durerea, la propriu. Poti manca: branza dulce de vaci, eventual fagaras, dar fara smantana, ca nu ai voie. NO prajeala, eventual piept de pui la gratar sau in tigaie de teflon fara ulei. Ca sa aiba un gust mai bun, cu o ora inainte de a-l face, da-l cu rozmarin si busuioc si un pic de ulei de masline. Inainte sa il pui la gratar, spala-l
. Orez, dar fara grasime, eventual cu legume si piept de pui tocat prin el. Iaurt; Supa de pui cu galuste (fierbi doar un piept de pui ca sa nu iasa grasa), supa de rosii. Legume, dar nu crude, ca iti fac rau, mai ales rosiile si castravetii. Rosii poti sa mananci dar fara coaja. Daca mai vrei retete, da un semn. Sotul meu a avut probleme cu fierea si gatesc numai astfel de mancare. Si chiar a inceput sa imi placa :)
Morfofetala: mie mi-a zis ca dupa sapt 21 incheiata sa imi fac programare la 4D pt morfo de trim II. Da imi e dor de bb si cum medicul de fam e si ecografist joi ma duc sa ii dau un pupic virtual 
. Si vine si tati cu noi :)
Si sa zic ce s-a mai intamplat cu bb, o chestie absolut senzationala. Eu am tot tinut-o pe a mea ca simt pe bb de la 2 luni si un pic, nimeni nu m-a crezut (adik doctorii). Ma rog m-am obisniut sa zic ca nu il simt ca sa termin cu discutiile. Ce pot sa spun este ca de 4 zile stiu clar ca el este si sunt aceleasi senzatii ca si pana acum. ADIK AM CONFIRMAREA, macar asa pt sufletul meu. Cum am observat: seara la culcare, tati imi pune mana pe burtica, asa de control, ca oricum mi-a zis ca nu simte nika. dar de acum 4 zile nu l-am mai simtit ziiua ca am fost ff agitata. dar miscat fff clar la mana lui tati. Am senzatia ca vine si se mangaie de mana, ca il simt usor de tot acolo sub mana lui tati. Am zis in prima seara ca e coincidenta mai ales ca ma bucur doar eu, sotul meu nesimtind nika. Dar se repeta de 3 seri incoace. aaaa si mi se mai intareste si burtica acolo unde se misca, dar fara dureri, nu stiu cum sa explic. POate fetele care sunt la doua sarcina sa imi spuna daca e ok cu intarirea burticii. Oare sa fie de la capul meu???? Sper ca nu ca tare imi place
.
Stiti ca vb de insomnii si ziceam ca dorm lemn??? ei bine nu mai dorm deloc lemn, ba cate 6-7 ore si apoi trezirea. Din fericire nu mi-a afectat in nici un fel viata. Am o energie cat 2 si tare m-a mai ajutat zilele astea
.
Uitatul de chestii, este o noua experienta pe care o traiesc: uit unde pun lucruri...de ex. ieri am scris doua plicuri in care erau bani, unul cu chiria unul cu intretinerea (ne-a lasat proprietarul o groaza de bani sa platim niste restante) si la 2 ore nu le mai gaseam... am crezut ca innebunesc am scotocit casa, am crezut ca le aruncasem la gunoi. Unde credeti ca erau, in sifonier la hainele sotului meu. Desi niciodata nu am fost de acord cu tabieturile maica-mii de a pune in sifonier banii. Logica etse ca la el trebuiau sa ajunga cele doua plicuri a doua zi hahahahhahahahaha. Acuma rad da am facut tensiune aseara :(. Asa ca acum cand pun chestii "bine", il anunt si pe sot sa mai fie si o doua parte mai sanatoasa care stie de ele.
Larisel uauuuu ce ieftina e nasterea la Constanta... in Bucu sunt niste preturi duble. Eu dau la maternitatea mea aproape dublu..........ma rog pret de catalog sa zic, apoi intervin reducerile, da tot e mult ca pret initial.
Micki_mica, caut cadrul normativ cu CM la comisie si postez maine ce gasesc!
Mai citesc un pic din urma si mai scriu.
Va
tare mi-ati lipsit!!!!
Catalutza
15+
catalutza81 spune:
Vai cat am scris acuma vad...
Dastefa indemnizatia de CIC se calculeaza ca 85% din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni. Deci inclusiv bonusuri, inclusiv ore suplimentare. Si plus ca daca ai fi avut 2 servicii sa spunem, ai fi cumulat veniturile din ambele parti si foloseam=u impreuna ca baza de calcul. Pot sa iti dau textul din OUG daca vrei sa le dai in cap cu el... sper ca asta ai intrebat :)
Si acum avem 16+ modificam si semnatura :)
Catalutza
15+
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danutza84 Si eu sunt la fel de invidioasa ca si tine, arwen92, nici eu nu am simtit nimic pana acum. Totusi ma gandesc ca este din cauza de prima sarcina si placenta anterioara, asa cum ziceau fetele. Sunt asa de nerabdatoare sa-l simt pe bebe !Dana 19+ |
Nici eu nu l-am simtit inca. Ieri l-am intrebat pe doctor daca e normal si mi-a spus ca fiind prima sarcina, pot sa nu-l simt pana la 20 de sapt si ceva. Asa ca trebuie sa mai avem putintica rabdare. O sa ne saturam de picioare si pumni in coaste, ficat, etc.
Happyella, LA MULTI ANI!!!!

18+
(Amaris)
bAly spune:
Si eu il simt ffff vag pe bb. Si e a 3a sarcina. Pe Andreea, bb 1 am simtit-o incepind cu saptamina a 19a, iar la Laura de prin saptamina 15 am simtit-o destul de bine. Acum cind si cind, trec zile intregi fara nici un semn.
Aveti rabdare ca ii vom simti din plin. Sunt inca micuti.
Vine Surpriza
Alina
17+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
arwen92 spune:
asa...vin de la dr!sunt foarte 
![]()

![]()
...am mers sa ii cer o trimitere la eco ca sa-i aflu sexul lui bebe si ce credeti ca mi-a spus???ca nu-mi da ca este mic bebe si nu o sa aflu nimic.ca nu am 14s si 3z ca am 13s.imi vine sa plang de nervi

spuneti-mi si mie, onitzapoate u ca ai fost mai recent,cum ai calculat "varsta"sarcinii!calculati-mi si mie va rog ca eu sunt mai 

:
ultima menstruatie mi-a venit pe 23mai(PRIMA ZI)si ma tine in general 5-6zile.imi vine la ~27-28 zile.cat are bebe meu?
vroiam sa fac si eu cum a facut onitza sotului surpriza,imi facusem sperante mari,dar CULMEA este prea mic

14s+
Doamne ajuta sa fie bebe sanatos
arwen92 spune:
aaa...si bomba:AM SLABIT 6KG DE LA SFARSITUL LUNII IULIE PANA IN PREZENT
.dupa ce ca aveam 55kg,acum am 49kg
la o inaltime de 1.70.dar nici ca mai ies din casa o luna![]()
14s+
Doamne ajuta sa fie bebe sanatos
claudetz spune:
am mai scris un mesaj mai devreme dar nu eram logata. Daca apare de doua ori ...sorry. dar mai bine pt mine ca scap de cele 10 mesaje.
Scriam in cel anterior ca am fost in fiecare zi alaturi de voi....dar din pacate, din cauza programului ff aglomerat nu am reusit sa raspund. Am fost la eco si se pare ca bb e baiat. "Posibil sex masculin".
15
claudetz spune:
Pt Arwen92: Ultima mea menstruatie a fost 22.05 ...deci ai 14 sapt si cateva zile. Eu la semnatura am modificat chiar azi si de aceea am pus direct 15. Sa nu mai modif sapt viitoare.
Ieri am fost programata la triplu test dar nu mi l-au efectuat ca nu aveam 15 implinite. Doc meu se pare ca s-a grabit un pic cu programarea.
15
claudetz spune:
Cu greutatea cred (sper) sa stau bine. Imediat dupa IAS am luat 2.5 kg....pe care le-am dat jos in urmatoarea perioada. Una peste alta am plus 1,5 kg.
15