Buna seara
Mai tragem si noi cu ochiul pe aici si mai scriem si cate un rand![]()
Suntem tare obositi dupa o prima saptamana de scoala.Trezitul de dimineata se pare ca nu ne prea convine. Si am inceput intr-o mare agitatie din cauza schimbarii conducerii. Mereu a intervenit cate ceva si a fost nevoie sa ramanem mai mult prin scoala.
In rest e bine. Parca am mai scapat si de raceala(mai curge putin nasucul si ma mai deranjaza si gatul dar putin si acesta).
Apropo de scurgeri ale sanilor, ne inscriem in clubul celor care patesc asa ceva( de la amandoi
).Am inteles de pe la voi ca nu e o problema asta.

20+
Am semnat si eu petitia. E chiar de bun simt sa iti primesti banii la timp. Pana la urma copilul nu te asteapta cu papa ca nu ti-ai luat tu banii.
gravi [19]
Sunt si eu programata la morfo pe 28 sept., dar deja am facut numeroase teste si ecografii. Stim ca este fata de la 10 sapt. Acum am 19.
gravi [19]
Eu sunt foarte fericita ca are mama o fetita. Este ceea ce imi doream. Tati voia baietel, dar nu ii displace nici fetita. Mai ales ca ma vede pe mine asa fericita.
gravi [19]
aaaaa si voiam sa va intreb ceva!!! Eu am niste dureri de buric, am m avut asa dureri cred ca in scoala generala cand faceam sport. Voi... aveti problema asta?
gravi [19]