Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(59)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

olga - nu doare mai rau ca infarixul e exact acelashi lucru numai firma producatoare e diferita.

dyana - mercipoze in weekend ca acum nu are cine ma poza

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asta-i buna, Simina, si mie numa aia-mi venea in cap, desi n-am dat pe gugu:))). M-a lamurit petrean cu un link, e un lantz de magazine, tu poti sa faci o descindere, doar esti in Bucu, cica au tot felul de ghidusii grozave.
Am admirat si io pozici, pe Alexandra sexyi n costum de baie (asta-i tare, Novus, ce ti-e si cu "creatorii de moda" de bebei, sa faca sutiene pentru tzitzici de bebeluse!!), pe baietelul lui Rivali vesel nevoie mare ca se cantareste (n-am vazut cat arata cantarul!:)), pe Timeea cea super-blondina a lui millie stand in picioare, mi se pare incredibil si foarte indepartat (desi si Sophiphi incepe sa se propteasca in talpi si sa se avante in sus cand o iau de bratze).
Peste vreo 2 luni o sa iau la puricat capitolele astea de numa numa, fiindca acum recunosc cinstit ca sar peste posturile legate de diversificari fiindca pur si simplu ametzesc, mi se face rau, mi se pare incredibil de complicat (am citit retzeta gigelicai si am simtit ca merita un Nobel pentru mancare de bebelusi!!).
Mihaelacg, sotzu' tau are probleme cu dipotriile sau ce?! Tin minte ca atunci cand erai gravida ziceai ca nu se lasa impiedicat pentru nimic in lume, "sa nu faca rau fetei"; acum ce motive mai are?! Tu erai una dintre cele mai sexy si mai apetisante gravide; io eram un pinguin corcit cu foca si tot a sarit sotzioru' pe mine pana cu 2 zile inainte sa nasc. Nu-l mai lasa, cu cat trece mai mult timp cu atat se leneveste mai mult, nu stii ca "pofta vine mancand"? Baga-l aici pe forum sa-i zicem noi cateva!!!!
Olishka, am vazut clipul; aia nu-i gimnastica ce faceti voi, ala e antrenament pentru trupele speciale! Cate-un pic de miscare facem si noi dupa baitza, dar asa, ceva mai molcom:"unu-doi, unu-doi/faceti toti la fel ca noi" si "bicicletaaaa". Cred ca ne apucam si noi de intensive, am vazut ce se distra David...Dyana, asteptam un filmuletz demonstrativ si cu David al tau! (cu pupicii de rigoare dintre reprize,nu ne suparam).

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

olga - nu doare mai rau ca infarixul e exact acelashi lucru numai firma producatoare e diferita.

dyana - mercipoze in weekend ca acum nu are cine ma poza

25 martie 2009

Eu asa am auzit.

Si eu vreau sa vad noul look

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
zic repede sa nu uit: nu mai stiu cine spunea ca hraneste copilul culcat fiind (rivali?), eu stiu ca nu e bine pt cei hraniti cu biberonul, ca pot face infectie la urechi (vorbesc prostii?).Keutu cheliutu 5 luni
Kea, nu vorbesti deloc prostii, chiar asa este. Eu insa abia zilele astea am aflat, si pana acum asa i-am dat Offf, sper sa nu aiba nimic.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean
azi am diversificat..cu vladutscuzati calitatea..e cu aparatul foto...
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 Poze gemeni Povestea noastra
Ce simpatic e! Eva nu face acrobatii din astea!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Acum mi-am adus aminte, anamariame, ca ai intrebat de vaccin: l-am facut exact cand a implinit 4 luni. Noi suntem pe schema "de stat". Spre deosebire de cel de la 2 luni, cand a plans biata vreo 5 minute, pe asta de acum nu l-a simtit deloc. Dar i s-a inrosit si apoi i s-a intarit locul. Acum i-a trecut partial, se mai simte f. putin un punctuletz acolo.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Acum mi-am adus aminte, anamariame, ca ai intrebat de vaccin: l-am facut exact cand a implinit 4 luni. Noi suntem pe schema "de stat". Spre deosebire de cel de la 2 luni, cand a plans biata vreo 5 minute, pe asta de acum nu l-a simtit deloc. Dar i s-a inrosit si apoi i s-a intarit locul. Acum i-a trecut partial, se mai simte f. putin un punctuletz acolo.mami de Sophia-Diana (Sophiphi)4luni
Sa stii ca acum regret si eu ca nu am mers pe schema gratuita. Am inteles ca sunt ft bune! Si mai ales acum cu problemele astea cu penta. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Burtica mea aseara

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

azi am diversificat..cu vladut
scuzati calitatea..e cu aparatul foto...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

La papat picioruse?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

ce parere aveti de diversificarea noastra????? azi am papat
primul suculet de mar

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

E mortal! A cascat gurita, baietel cuminte... desi nu stia ce-i dai. Sa aveti pofta! E tare dulce, imi place la nebunie gropita din barbita.

Mergi la inceput