Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(59)*
Raspunsuri - Pagina 16
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Am fost la Bals. Nu mai aveau nimic. Cred ca l-ai luat tu Alina pe ultimul Si de data aceasta m-am dus degeaba ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
imi pare rau
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
novus spune:
Multumim de complimente !! cateodata parca nu imi vine sa cred ce fata frumoasa am ![]()
![]()
![]()
!!! si cuminte !!!
Da si o laud toata ziua !!!
Kea, mostenirea ochilor albastri e de la bunica mea (care are 87 ani si e o scumpa 

) in rest la fizic e copia sotului, dar la fire bag de seama ca ma mosteneste 
! adica ideal
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
carla28 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 La multi ani! David Gabriel ![]() Isabella Elena ![]() Radu ![]() Anastasia ![]() Natalia ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
LA MULTI ANI ! si de la noi

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui aris26 simina - chatonel foloseste scutece bio. vezi ca au la dm daca vrei. eu una nu tzin atat de mult la natura sper sa imi aduc aminte ce am mai vrut sa zic si revin |
Nu eu sunt cea interesata ci o alta burtica

29+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
saby spune:
Novus am vazut-o si eu pe Alexandra in costum de baie, si este absolut SUPERBA, daca mai era nevoie sa spun.
I-am luat si eu azi costum de baie lu Maia pentru la mare acum dar din acela intreg. Abia astept sa-i fac poze pe plaja si sa vi le arat 

, sper sa si fie vreme de plaja.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
saby spune:
Simina am vazut o burtika tare jucausa
, sa sti ca asa o sa fie si dupa, iti spun din proprie experienta.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui saby Simina am vazut o burtika tare jucausa , sa sti ca asa o sa fie si dupa, iti spun din proprie experienta.Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Eu sper ca nu

29+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Aris ce-i DM???????? pe gugu imi da Depeche Mode 

29+ cu
Maya Andreea
bebe
olishka spune:
Alta cu Depeche Mode 

Noi mergem sa facem vaccin. Am emotii ca niciodata
Am inteles ca doare pentaximul 
Olga, mamica lui David iepurasul 

aris26 spune:
dyana - am aruncat cutia dar caut garantia si iti zic. oricum a meritat efortul
din cate vad eu acolo
simina -
tu si cu ilinca..hahhaha e un magazin in auchan militari
25 martie 2009

David Gabriel