Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(59)*
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 ce parere aveti de diversificarea noastra????? azi am papat primul suculet de mar diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
Ptiu ptiu ptiu sa nu-l deochi ce cuminta sta...pai mandrutza mea da din maini sa prinda linguritza ...daca i-o las si-o indeasa in gura cand nimereste..altfel..in ochi,nas
dar asa cuminte n-ar sta ferite-ar Sfantul.Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
olishka spune:
| citat din mesajul lui rivali am pus si noi niste Poze Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
Ce baiat mare...sta in fundulet deja
Mi-a placut fff mult poza de pe cantar 
Olga, mamica lui David iepurasul

Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui rivali am pus si noi niste Poze Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
Suuperazi am admirat pozici cu "tut"
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
;Mihaita
;Sebi
;Ema
rivali spune:
millie, olishka multumesc! 
nu sta in fund, l-am pus in coltul patutului si sta sprijinit
Poze
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Ptiu ptiu ptiu sa nu-l deochi ce cuminta sta...pai mandrutza mea da din maini sa prinda linguritza ...daca i-o las si-o indeasa in gura cand nimereste..altfel..in ochi,nas dar asa cuminte n-ar sta ferite-ar Sfantul.Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Bazar pentru:Bogdan ;Mihaita ;Sebi ;Ema![]() |
pai stai si tu ca e prima data cand papa

.. nu ma astept sa stea asa cumintel la masa

; nu prea stia ce sa creada... dar oricum mai voia, asta e clar; maine ii dau mai mult, ca zi abia i-a ajuns ceva suculet in stomacel; linguritele astea de bebi au 2 picaturi in ele; 5 lingurite fac cat una normala

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
dyana27 spune:
supeeeeeeeeer, bravo ca te rasfeti... poze cand vedem?????????

ce model de storcator ai tu????eu am hr1858; eu m-as duce cu el inapoi, ca nu se poate asa; trebuie sa stoarca tot, nu are voie sa lase bucatele nestoarse

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui dyana27 ce parere aveti de diversificarea noastra????? azi am papat primul suculet de mar diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |

29+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui dyana27 pai stai si tu ca e prima data cand papa ![]() ![]() .. nu ma astept sa stea asa cumintel la masa![]() ![]() ; nu prea stia ce sa creada... dar oricum mai voia, asta e clar; maine ii dau mai mult, ca zi abia i-a ajuns ceva suculet in stomacel; linguritele astea de bebi au 2 picaturi in ele; 5 lingurite fac cat una normala![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
Am priceput de aceea am inceput cu "Ptiu ptiu ptiu sa nu-l deochi .."

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
;Mihaita
;Sebi
;Ema
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui petrean azi am diversificat..cu vladut scuzati calitatea..e cu aparatul foto... Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |

ce dulci trebuie sa fie degetelele aleaSincer al invidiez ca poate face asa gimnastica...eu nu mai pot sa-mi fac pedichiura

29+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
novus spune:
David Gabriel, Isabella Elena, Radu, Anastasia, bebe de Alice 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)

Vlad si