Crema hidratanta coloranta Nivea

Crema hidratanta coloranta Nivea | Autor: XIO

Link direct la acest mesaj

Ati folosit asa ceva? Am o prietena care vanzatoare intr-un magazin B&B si ma sfatuiesc cu ea cand e vorba de machiaj , ca nu prea foloseam nimic si nu prea folosesc de fapt, cel mai adesea din lene si ca sa nu-mi stric tenul.
Dar iarna sunt alba ca un fund de bebelus as vrea sa fiu mai ...colorata.
Si am vazut crema asta coloranta si hidratanta de la Nivea. Am incercat 2 fonduri de ten si crema , cea din urma avea un aspect natural incredibil .
Oricum , am ajuns la concluzia ca sunt totusi in ceata in ceea ce priveste fondul de ten : e bun ori nu? Si crema asta e mai buna decat fondul de ten ori nu ?
Sa nu ma trimiteti la solar ca nu folosesc asa ceva , iar cremele bronzante lihgt pt. fata sunt...pierdere de timp.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Te referi la crema aia pigmentata care e chipurile un fond de ten "diluat"? Am imprumutat eu de 2 ori de la o prietena. In baie cand mi-am dat-o aratam perfect. Cand am iesit afara mi s-a facut rau. Parca eram tencuita pe fata, m-a traumatizat. Mai sanatos e sa amesteci tu o crema cu care te intelegi cu putin fond de ten, testezi cu pe mana si vezi care-i proportia care-ti vine bine, nu trebuie sa strici tot borcanul de crema si gata. Asta daca nu vrei totusi un fond de ten bun cu putere mica de acoperire. Sau o pudra bronzanta cu care sa te dai frumos prin punctele esentiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aceeasi experienta ca si Lo_li_ta am avut-o, acasa in lumina artificiala arata ok, dar la lumina zilei arata groaznic, ramane ca o pelicula pe piele, nu mi-a placut deloc. Eu am o pudra bronzanta si ma dau cu ea cand am chef/nevoie, plus o lotiune bronzanta de la Piz-Buin care chiar face minuni, ti-o recomand cu drag

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

eu mai degraba as opta ori
- pt un fond de ten bun, sau chiar un fond de ten pudra,
- o pudra ca lumea aplicata ca finisaj peste o crema de zi, in nuanta care sa te satisfaca dar ai grija ce faci cu gatul si decolteul atunci, daca diferenta e prea mare se vede ciudat
- pudra bronzanta compacta cu particule perlate aplicata iarasi cu bun simt estetic atat pe fata cat si pe gat/decolteu daca se vede {favorita mea si pt perioada verii cand evit bronzatul fetei in special}

si mai poti sa-ti dai usor pe pometi apoi cu o nuanta ce te prinde de fard de obraz ca sa faci ceva contrast pt ca se pare ca asta te deranjeaza, nu?

Si da, fondurile de ten sunt bune daca:
- nu se "aduna", branzesc pe piele si nu accentueaza ridurile fine, deci daca se intinde frumos
- alegi nuanta potrivita

ce fac eu personal cand ma machiez?

- intai aplic ceva hidratant si neunsuros, apoi pe T-ul fetei pun ff putin fond de ten, nu suport sa-mi pun o ditamai tencuiala, intind frumos, apoi cu o pensula pt pudra imi plic un praf de pudra ca sa obtin un efect mat si uniform.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu m-am inteles foarte bine cu Maybeline superstay in sensul ca acoperea foarte frumos porii deschisi. Am luat unul nuanta naturala a tenului meu si unul ichis pe care nu l-am folosit ca vorba ta , ma simt ca si cum asa vea o masca.
Intindeam fondul de ten si eventual niste blush sau pudra bronzanta pe pometi , nas , frunte lateral si barbie.
Voi merge sa incerc totusi crema sata pe fata, ca are o colega crema de la Avon si arata super , parca e bronzata desi are tenul la fel de alb ca alb meu ...
Imi cumpar asta , ca e doar 27 de lei , si daca nu-mi place imi iau un fond d ten fluid rau ...ceva sugestii? Dar daca se poate nu Dior

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

eu m-am inteles f bine cu fondurile de ten iluminante de la Avon si Y.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Daaa XIO, asta i alta treaba. SINGURUL produs de la Avon pe care il folosesc este o crema pigmentata, illuminating ceva, e intr-un tub usor dreptunghiular alb cu maro, nu gasesc acum sa vad exact denumirea. Aia e fff buna, are particulele alea inchise distribuite cumva frumos, se intinde foarte bine. N-are nicio treaba cu Nivea. Mi-am luat ceva similar si de la Estee si nu o bate. Intr-o vreme nu se mai facea. Pe aceea ti-o recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

o crema buna pt culoare, ca un fond de ten, doar ca e crema la baza
e de la vichy se numeste lumineuse si aici se gaseste in 3 sau 4 tonuri si pt 2 tipuri de piele, uite aici
http://www.expresschemist.co.uk/product_8865_vichy-lumineuse-claire-satinee-01-30ml.html

roxana 8+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput