King of Pop Michael Jackson (11)
Raspunsuri - Pagina 4
mj_girl spune:
aici gif-uri la greu,
mai cuminti, mai sexy, mai cu goldie pants
http://photobucket.com/images/michael%20jackson%20gif/
preferatul meu
http://media.photobucket.com/image/michael%20jackson%20gif/EchelonAngel/Michael%20Jackson/sexykick-1.gif?o=40
asa ca beat it
He is a special part of me !
oana_n spune:
motanik, eu sunt de acord sa fie totul mai organizat.
pana pe 8 sept sunt prinsa rau cu nunta (o sa fim nasi pe 6 sept), insa dupa recuperez si o sa fiu mai prezenta.
cory_box spune:
motanik : am prins ideea acum.vezi, eu nici nu am observat asta.in legatura cu organizarea, intr-adevar, singurul inconvenient ar fi ca ne cam pierdem...asa ca nu stiu, sa vedem ce zic si fetele.cu toate astea, ceva tot trebuie schimbat, ca nu mi se pare in regula.uite, de pilda, goldie pants, or sa revina obsesiv (am eu asa un feeling...) si necesita un capitol separat, dup-aceea si breaking news, etc.
Stop pressurin' me, make me wanna scream-Michael Jackson
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
cory_box spune:
da ce observ mj_girl si anka : voua va trebuie chestii in miscare, nu va mai satisfac pozele statice
melku spune:
iote ca era vba de cealalta fiica, Lorna Luft (si uitasem ca e si mama lui Liza Minelli). uite aici postul ei pe myspace despre MJ si JG: http://blogs.myspace.com/lornaluft
ideea e ca toti luau medicamente ca chiorii din motive de "celebritate" ca titlu generic. si de asta au profitat o groaza.
io sa zicem c-as fi adepta teorii conform careia MJ a fost omorat pentru ca valora mai mult mort decat viu, decat sa cred ca si-a inscenat moartea si ca acum traieste (ce n-as da sa fie asa!! si nu e vba de logica deloc. ce logica crezi ca mai am de peste 2 luni incoace?!) si doctorul ala e mai mult decat vinovat.
We must learn to live and love each other before i’s to late
mj_girl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cory_box da ce observ mj_girl si anka : voua va trebuie chestii in miscare, nu va mai satisfac pozele statice |
eu am declarat in mod oficial ca il prefer in miscareoricat de faina ar fi poza...
referitor la organizare...faceti cum va este voia, daca avem sectiune goldie pants si discutii libere ma inscriu. la discutiile tematice ma pierdeti, nu am timp sa fac cercetari si sa combat...dar cu siguranta va voi citi, asa ca sa aveti spor..(de felul meu sunt o rebela)
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melku io sa zicem c-as fi adepta teorii conform careia MJ a fost omorat pentru ca valora mai mult mort decat viu, decat sa cred ca si-a inscenat moartea si ca acum traieste (ce n-as da sa fie asa!! si nu e vba de logica deloc. ce logica crezi ca mai am de peste 2 luni incoace?!) si doctorul ala e mai mult decat vinovat. |
nu poti sa stii. poate fi si alta versiune : doctorul e mina in mina cu MJ.si-atunci nu o sa pateasca nimic.tu crezi ca daca vroiau sa-l acuze pina acum, nu puteau sa o faca ? come on...mai vedem asta.desi, chiar daca il condamna, se pot intimpla atitea.
motanik : asta ai vrut, nu ?
mj_girl spune:
si inca
http://myfunnyworld.net/funny-animated-gifs/michael-jackson-animated-gifs.html
melku spune:
astia au luat-o razna de tot: mai nou Macaulay Culkin e tatal lui Blanket!!!!!!!!uat!!!!c'mannn!!!lumea a luat-o razna de tot!!!
io asta vroiam sa va arat: http://www.huffingtonpost.com/jamie-lee-curtis/king-of-pain_b_240998.html
un post al actritei Jamie Lee Curtis despre DURERE si despre nevoia de medicamente pentru a opri durerea, cu referire la MJ si la ea. imi place foarte mult ce-a scris.
il numeste pe Michael King of Pain
imi place motto-ul:
"Life is pain and anyone who tells you different is selling something.". daca n-ar fi atat de trist...
si peste ce am dat Macaulay si Blanket!! cat sa mai suporte omul asta daca nici mort nu-l lasa!
editez aici ca-mi pica ochii de somn:
cory esti incorigibila.
sa dea Domnu' sa fie cum zici tu. da' fii constienta ca n-o s-o aflam prea curand. poate niciodata. cum nici despre elvis n-am aflat pana acum. si au trecut cat? 30 sau 40 de ani!?
sa dea Domnu' sa traiasca MJ. pentru copiii lui...
si ma duc la nani ca am scris in seara asta mai mult decat am scris in 4 ani pe desprecopii
We must learn to live and love each other before i’s to late
motanik spune:
Cory, da, dar faci sa sune ca si cum io as fi directoarea si dau legile pe aici
Pana la urma faceti cum vreti, eu doar am spus cum mi se pare mie, scroll la greu pe unele pagini ori asta poate fi evitat si-n plus nu mai lansam seara de seara capitol nou.
Cat despre organizare, spuneti-va sugestiile in continuare, dar nu sa ne separam sa ne pierdem ca nu toate am avea timp sa participam la mai multe subiecte pe aproape aceeasi tema, mai ales daca s-ar scrie tot asa mult sa citim cate un capitol in cateva ore lipsa. Si eu vreau sa va gasesc pe toate cand intru la povesti.
Care-i faza cu Macauley si Blanket, cine a scos-o, cu ce baza?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson