King of Pop Michael Jackson (11)
Raspunsuri - Pagina 3
anka77 spune:
Cory , de pe hoax...initial a fost pe youtube, cine l-a urcat l-a sters,dar intre timp un baiat istet a avut inspiratia sa il salveze asa ca ne putem bucura si noi de el...
Motanik, zi-mi si mie tu cand salvezi giful in peceu cu ce program il vezi? ca eu salvez si este o imagine statica si ma oftic rau
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
cory_box spune:
motanik : nu prea am inteles ce vroiai sa zici cu citatele.adica, sa nu mai dam reply with quote si dup-aia sa scriem numai 3 vorbe ? dar nu crezi ca te incurci daca te trezesti cu o remarca dupa 12 pagini, ca atunci ti-a casunat tie ? sau n-am priceput eu care-i ideea ? si nu vrei totusi sa facem niste sectiuni (discutii generale, news, gallery, membri, etc.), te gindesti la ceva ? mi se pare cam debandada
anka : stranger in moscow e meserias de tot.am vrut sa-ti zic sa-l trecem pe blog musai, dar am vazut ca l-a pus lisa-marie.
Stop pressurin' me, make me wanna scream-Michael Jackson
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
melku spune:
Elvis e Elvis. E the King of music. E cel mai mare artist pe care l-a dat America muzicala. Si Michael Jackson e next to him. Asa vad io lucrurile. asemanarile sunt multe intre ei doi. Amandoi au fost inovatori. deschizatori de drumuri.
Da' o stiti pe Judy Garland, da? A murit de supradoza de medicamente, dupa ce era addicted de multi ani. vedeta de mica...blabla. A scris fiica ei pe blogul personal o analogie intre moartea mamei si moartea lui MJ si in concluzie dadea vina pe doctorii vedetelor.
Ati auzit de Heather Ledge, frumuselul frumusel, da? care a murit anul trecut de o supradoza de medicamente. suferea de depresie, insomnii...el stie de ce..celebritatea...
Anna Nicole Smith celeebra in SUA (io n-auzisem de ea) a murit de supradoza de medicamente...si lista ar putea continua...celebritatea nu-i o povara usoara. habar n-avem noi. ce era in capul lor de inghiteau atatea medicamente.
este pe discovery un documentar cu medicul ala legist, femeie. ea spunea ca acum cativa ani cauza mortilor erau heroina si cocaina. heroina nu mai e in top, insa in zilele noastre cei mai multi oameni mor de supradoza de medicamente legale si mai ales legal prescrise [asta adaug io]!!!!!
motanik spune:
Ah, Anka, eu am salvat linkul in browser in favorite ca altfel in computer se salveaza jpg.
Melku, sigur ca nu e documentar de referinta dar merge la colectie mai ales ca e ieftin.
Apropo de asta am inteles din el parca si anume ca filmul Moonwalker a fost detronat la vremea aia de pe locul 1 de un alt film numit MJ The Legend Continues, asa ca am dat o cautare, nu stiam de filmul asta:
http://www.imdb.com/title/tt0248182/
L-am gasit chiar si pe amazon, editie veche, rara, wow! L-a vazut cineva?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cory_box anka : stranger in moscow e meserias de tot.am vrut sa-ti zic sa-l trecem pe blog musai, dar am vazut ca l-a pus lisa-marie. Stop pressurin' me, make me wanna scream-Michael Jackson I believe Michael is alive.And I don't lose hope |
ok atunci
Motanik, aha...credeam ca poti sa il vezi in peceu cand doreste caprioara...trebuie sa fie un program..fac sapaturi si aflu
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
cory_box spune:
gif-ul il salvezi la fel ca la poza.numai ca poate tu dai copy image in loc de copy image address.poate aici e greseala, nu stiu exact ce faci.incearca mai bine : open in new window si vezi dupa-aia.zi-ne daca ti-a iesit, daca nu, poate explica fetele mai bine.
anka77 spune:
citat din mesajul lui cory_box gif-ul il salvezi la fel ca la poza.numai ca poate tu dai copy image in loc de copy image address.poate aici e greseala, nu stiu exact ce faci.incearca mai bine : open in new window si vezi dupa-aia.zi-ne daca ti-a iesit, daca nu, poate explica fetele mai bine. Stop pressurin' me, make me wanna scream-Michael Jackson I believe Michael is alive.And I don't lose hope |
Nu Cory, eu altceva vroiam..adica de ex sa il salvez pe desktop si cand am chef il deschid sa il vad..ca o poza....
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
melku spune:
anka: click dreapta si alege save image as. salvezi unde vrei tu si cand deschizi tre sa inceapa sa se miste.
We must learn to live and love each other before i’s to late
motanik spune:
citat din mesajul lui cory_box motanik : nu prea am inteles ce vroiai sa zici cu citatele.adica, sa nu mai dam reply with quote si dup-aia sa scriem numai 3 vorbe ? dar nu crezi ca te incurci daca te trezesti cu o remarca dupa 12 pagini, ca atunci ti-a casunat tie ? sau n-am priceput eu care-i ideea ? si nu vrei totusi sa facem niste sectiuni (discutii generale, news, gallery, membri, etc.), te gindesti la ceva ? mi se pare cam debandada |
La asta ma refeream, sa scoatem atunci cand citam in evidenta doar ce ne intereseaza, sa stergem din citat semnatura, daca de ex o citam pe Anka de 3 ori la rand aia e pagina ca are semnatura mare si daca apare mesaj de mesaj se duce spatiul degeaba.
Cum am scos eu acum din mesajul tau semnaturile si partea care nu-mi era adresata.
(edit: sunt in cap trecut f multe citate unele dupa altele, dublu citat, triplu citat, unul dupa altul, nu mai erau alte mesaje intre ele deci puteau fi evitate acolo, economie de spatiu, deh vremuri de criza...)
Nu stiu cum sa facem sectiuni, decat sa facem subiecte diferite, si atunci nu ar fi bine ca ne-am pierde unele de altele. Cred ca ai propus la inceput tu sau nu mai stiu cine sa avem tema de discutie pe ziua respectiva, asa cum avem melodia, dar nu stiu cat de incantate ar fi fetele care cand gasesc ceva interesant ne arata pe loc sa nu uite...Pot insa sa va intreb daca sunteti de acord sa pastram o tema a zilei sau vreti sa continuam asa, cu ce ne vine pe moment..? Cum ziceti voi, pe mine nu ma deranjeaza desi e mai frumos mai organizat si ar fi de preferat ca unele fete sa nu se mai simta ignorate (cineva vine cu o idee si se uita cea de inaintea ei si tot asa).
Deci...ce ziceti? Ne organizam temele zilei?
Putem sa le anuntam de inainte, sa le trecem pe o listuta si pe alea si sa incercam sa le respectam.
Desigur ca daca intervine ceva, ca de ex publicarea unei carti sau a unui film cu un ziar sau ceva de genul, astea se pot anunta in continuare.
daca vi se pare proasta ideea, va rog ignorati-o.
Astept si alte sugestii, de organizare a subiectului nostru.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
cory_box spune:
melku : de judy garland, care a fost mama lui liza minelli, stiam ca avea probleme cu medicamentele de la 9 ani.
heath ledger : cica s-ar fi sinucis, daca e adevarat, bineinteles.
anna nicole smith : avea si ea istoric cu drogurie/medicamentele, dar cred ca a fost omorita.interese mari : averea, copilul (stii ca ea a facut un copil cu fotograful ei, care de fapt era iubitul avocatului ei ? te-am incurcat ? nu mai dezvolt ca nu-i important).dar pe fondul abuzului de medicamente, nu era greu sa-i dea cineva...o supradoza ?
asa, si de marilyn monroe, s-a zis ca cineva i-a facut o clisma cu medicamente, etc., etc.
nu poti sa stii care e adevarul.deloc.asta e concluzia mea.