King of Pop Michael Jackson (11)
Raspunsuri - Pagina 2
danat spune:
Gata? Alt capitol....uh, ah...
Interesant ce povestiti despre Invincible, nu stiam toate detaliile astea cu vanzarea. Stiam ca nu a mai avut asa succes, dar credeam ca din alte motive+ promovarea proasta.
Oricum, albumul e interesant, asa se transforma toti artistii, nu pastreaza tot timpul acelasi stil, cred ca e firesc.
Mie imi place la nebunie "You rock my world" l-am pus si ringtone pe telefonul de romania si sa vedeti liniste ce se face in jur cand imi suna telefonul . ba am auzit chiar si un "oooo"
Pe telefonul de viena am Beat It, pt ca e emblema MJ si suna beton pe telefon partea aia de inceput cu chitara electrica.
Iar pt mesaj mi-am pus bucatica aia pe care si MJ o canta beat box in filmuletul cu Oprah, din "Who is it?"
A, si la reminder, mi-am pus "do you remember the tiiiime" si atit
Mai am sanse de insanatosire?
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
danat spune:
Anka foarte haios filmuletul cu repetitiile de la staple center, cum stateau aia lipiti cu urechile de pereti. Cred ca am fi facut si noi la fel, nu?
Hobby
danat spune:
Rall m-am uitat acum pe blog, multumesc, foaaarte frumoase si expresive pozele de la tine
Doamne cat era de slab in ultimele poze
Lisa-marie da, merci de detaliile legate de ochelarii aviator. Le stiam, Ray Ban e firma mea preferata de ochelari (ii fac asa, seriosi si misto, ce sa mai zic), dar eu, deocamdata nu imi permit unii originali
Hobby
melku spune:
concertul aniversar 30 de ani de muzica, ala in care a cantat alaturi de fratii sai prima data dupa atatia ani, a fost in septembrie, chiar pe 9 sept. va dati seama! trebuia sa fie un mare eveniment, Jackson5 dupa atatia ani iar impreuna. dar, bum, a venit 11sept si nimeni nu mai vorbea de MJ si concertul lui.
am auzit undeva, la teveu, un critic din asta muzical zicea: pentru orice artist de azi, vanzarea a n (nu mai stiu cate a zis) milioane de albume, ar fi fost o bomba, ceva fenomenal. pentru orice artist, in afara de MJ.
in sensul asta nu s-a vandut bine Invincible. de la MJ se astepta intotdeauna cel mai mult.
Thriller a fost pentru el varful pe care a tot incercat sa-l atinga si nu a mai reusit, se pare (ma refer la vanzari).
nelia, imi plac preferintele tale muzicale. si din cauza lor, MJ nu era cam inghesuit in inima ta? daca intelegi ce vreau sa spun...pentru ca in a mea era inghesuiala mare...eh.atat
We must learn to live and love each other before i’s to late
anka77 spune:
Cred ca daca as fi avut ocazia sa fiu la Staple Center, nu ma mai dezlipeam de acolo
Despre Invincible vad ca vorbiti..nici nu stiu cu ce sa incep..Speechless nr 1
You rock my world, Whatever Hapens...Doamne cat imi place melodia asta ...Heartbreacker...Heaven can wait...f frumoase ..pacat ca nu a avut succesul pe care il merita, parerea mea este ca e un album foarte bun...matur...
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
Pentru fetele amatoare de " stranger in Moscow"....enjoy
sper sa va placa
http://www.mj-upbeat.com/images/yummy_000.gif
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
melku spune:
suuper filmuletul! oau, ce noroc pe aia! ce faza faina.
documentarul cu saptamana financiara, o porcarie!! astia-s bat joc de noi! invitati: directorul adjunct al directorului adjunct de la CBS pe vremea thriller. ya right! si parca avea prune in gura. si pupaza aia cu parul valvoi, mare regizor!
care l-ati luat, ati observat ca nici muzica lui n-au pus-o pe fundal? probabil n-aveau bani de asa ceva.
ceva facut la repezeala ca sa ne mai ia niste bani...bleah. mise face sila de presa asta, nici nu mai stiu sa discern calitatea, aveam pretentii la sfin.
cory_box spune:
nelia : pustiulica .am citit aseara si ce ai scris cu Elvis, ai dreptate, nu-l cunoastem destul, de aceea nu-l placem (bine, e si genul de vina, am mai zis).dar si el era barbat frumos, ce-i a lui, e a lui (asta apropo de discutia de la prinz despre fizic).si am cautat ce ai zis tu despre Elvis, si m-am socat...nu se possibles, prea multe asemanari, mai ales aia cu demerolul :
http://oldies.about.com/od/elvisdeathfaq/f/elvisdeath.htm
danat : totdeauna mi-au placut Ray Ban, dar nu neaparat cei clasici, ci Ray Ban Wayfarer (pe astia i-a avut si sotul):
http://www.youtube.com/watch?v=ab6_WVJDzgA
am vazut ca si rall a pus o pe blog poza identica cu Michael.tare bine-i sade in costumul asta, si cu ochelarii, mmm...ce spuneti ?
da ce parere aveti de ochelarii de argint pe care i-a purtat la budapesta daca nu gresesc ?
mj_girl : vad ca ti-ai tras o stea.ai decupat-o din goldie pants ? ca vad ca tu tot cu ei ai ramas cuplata.
anka draga, unde ai gasit filmuletul cu staples ? e nou ?
Stop pressurin' me, make me wanna scream-Michael Jackson
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
motanik spune:
Anka, mi-am salvat giful, e superb!!
Melku, eu zic ca a meritat banii, macar pt imaginile alea rare cu el si fratii lui sau cu lama Louie. Nu cred ca e facut de Sfin totusi, ei probabil doar l-au preluat.
Am facut un raft special pt materialele cu MJ, sper sa le pretuiasca si fie-mea peste ani.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
melku spune:
nu e facut de sfin, normal. scrie pe el de cine-i facut. americani. m-am referit ca sfinul nu ar fi trebuit sa dea orice de bun.
da. s-o luam asa, ramanem cu imagini unice. poate ca ma asteptam io la prea mult. insa nu se poate numi documentar de referinta.