King of Pop Michael Jackson (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mj_girl

mey ca sa fiu sigura ca nu pierd locu' m-am bagat si acolo
anka

He is a special part of me !

Cu placere

-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

Multumiiiim!!

Eu mi-am luat o cola virtuala, ca de-aia adevarata nu mai beau dupa o anumita ora, si-asa de multe ori sunt huhurez pana pe la 4-5 dimineata. Asa ca va citesc cu maxim interes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka77

Lisa multumesc mult
Mey dar din ce videoclip face parte bucata de la 2;37 -2:47 ca nu o stiu e superrr

sincer, anka, nici eu nu stiu, dar uite ce am mai gasit (mai static)

http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebsm/michaeljackson/michael_jackson_2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

mi-e imi convine brambureala asta, atata vreme cat sunt cu subectu chiar si fara.... goldie pants

Mergi la inceput

Citat:

mie imi convine brambureala asta, atata vreme cat sunt cu subectu chiar si fara.... goldie pants

sorry, grmatica asta, am pus cratima inculta de mine, doar la goldie mi-e gandu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

pe yahoo, la stirile zilei:
Michael Jackson’s final resting place is full of dark secrets. Michael Jackson’s final home, as of Thursday, is even stranger than his Thriller video, sitting atop 13 stories of secret catacombs housing Satanists and gypsies.
hahaha! si mai zic de noi ca suntem rasisti!
e nasol daca-i full de gypsies acolo!!! ce cretini!

edit c-am uitat sa va dau linku: http://www.thedailybeast.com/blogs-and-stories/2009-09-01/michaels-foreverland

We must learn to live and love each other before is to late

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Citat:

mi-e imi convine brambureala asta, atata vreme cat sunt cu subectu chiar si fara.... goldie pants

Aici draga mea, trebuie sa te anunt ca MJ e cu mine la munte . M-a sunat mai devreme, a spus ca cam obosit si uite asa a fugiiiit. Suntem intr-o cabana secreta, in niste munti secreti. A vrut el la castel, dar i-am spus ca e prea previzibil. I-am facut si foc de tabara , ii place foarte mult. Va mai tin la curent, daca....

"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui purple_blue

Citat:

Aici draga mea, trebuie sa te anunt ca MJ e cu mine la munte . M-a sunat mai devreme, a spus ca cam obosit si uite asa a fugiiiit. Suntem intr-o cabana secreta, in niste munti secreti. A vrut el la castel, dar i-am spus ca e prea previzibil. I-am facut si foc de tabara , ii place foarte mult. Va mai tin la curent, daca....

"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"

gresit, doar am spus ca azi nu pleaca, o fi e casanova ala sau cum io zice, si parca tie nu-ti placeau goldie pants,
oricum am retinut ca vrei pe 8 sept, esti pe lista
SHA'MONE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa-marie

Citat:
citat din mesajul lui anka77

Lisa multumesc mult
Mey dar din ce videoclip face parte bucata de la 2;37 -2:47 ca nu o stiu e superrr

sincer, anka, nici eu nu stiu, dar uite ce am mai gasit (mai static)

http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebsm/michaeljackson/michael_jackson_2.jpg

Hehe, mor cand nu gasesc o informatie pe net! Si de obicei gasesc, nu am patit vreodata sa nu gasesc, chiar pe cele mai serioase subiecte. Cred ca daca mi-ar spune cineva, gaseste leacul pentru cancer pe internet, l-as gasi Gata, am terminat cu self praise-ul, link-ul cu pricina:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

alouuu, lasati omul in pace ca l-ati innebunit de cap!!

mai avem un pic si tre sa punem bulina de 15 ani aici dupa o anumita ora. sau poate chiar de 18

We must learn to live and love each other before is to late

Mergi la inceput