King of Pop Michael Jackson (11)
Raspunsuri - Pagina 15
lisa-marie spune:
Ramanem aici si cu asta basta....ia, anka, mj inveselitzi-va:
P.S. nu puteau lipsi imaginile de la stranger in moscow, min 1.07, enjoy!!!
mj_girl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa-marie Ramanem aici si cu asta basta....ia, anka, mj inveselitzi-va: P.S. nu puteau lipsi imaginile de la stranger in moscow, min 1.07, enjoy!!! |
ok, vom cauta si vom gasi o solutie maine,...si maine e o zi
He is a special part of me !
astrojunkie spune:
melku, da, ai dreptate, dar 30 sau 40 de fete cred ca deja sunt cantitate neglijabila... de-aia m-am mirat si m-am bucurat atat de mult, pentru ca a fost un gest foarte frumos fata de noi.
Deh, fanii mj sunt speciali Si chiar am senzatia ca am creat o micro-comunitate speciala in cadrul acestei comunitati, care este foarte primitoare.
Dar cum am zis, businessul e business. Sau, nah, s-o fi saturat si omul de atata goldie pants in sus si in jos:))
purple_blue spune:
Offff....
www.mjtribut.forumotion.com
Nu l-am sters inca.
Sunt trista ca ne-am stresat cu toatele, tocmai ca sa nu cream batai de cap cu cate 1 capitol pe zi si a iesit o aiureala si mai mare.
Nu stiu ce sa mai zic...
"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"
admin spune:
Fetelor nu disperati. Investighez optiunea sa aveti un sub-forum Michel Jackson in cadrul "Zona Artelor". Mai asteptati cateva zile sa fac o serie de teste...
O zi buna Echipa Desprecopii.com
melku spune:
gata. brbrbrbrr!!!trezirea, replierea si la treaba
la cate a primit MJ la viata lui, asta-i nimica toata.
ce ziceti de asta? cea mai buna filmare a flashmoburilor:
http://www.220.ro/ZULvfhFupd/Michael-Jackson-A-Oprit-Circulatia-Pe-Bulevardul-Magheru-Din-Bucuresti
We must learn to live and love each other before is to late
anka77 spune:
Lisa multumesc mult
Mey dar din ce videoclip face parte bucata de la 2;37 -2:47 ca nu o stiu e superrr
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
melku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADMIN Fetelor nu disperati. Investighez optiunea sa aveti un sub-forum Michel Jackson in cadrul "Zona Artelor". Mai asteptati cateva zile sa fac o serie de teste... O zi buna Echipa Desprecopii.com |
aha. asta deja e altceva!
multumim!
motaniiiik, wake up ca mai sunt sperante!
We must learn to live and love each other before is to late
mj_girl spune:
mey ca sa fiu sigura ca nu pierd locu' m-am bagat si acolo
anka
He is a special part of me !