Am citit zilele astea discutiile cu privire la clasa I ale mamicilor care au acum copilasi mai maricei.Ma gandeam ca trebuie sa avem si noi,mamicile de bobocei 2009-2010,un loc in care sa ne exprimam emotiile,asteptarile,bucuriile sau tristetile cu privire la clasa I.Mai sunt doar 2 saptamani pana ne vom duce copilasii la scoala...Banuiesc ca toate simtim aceeasi nostalgie fata de clipele cand erau mici si total dependenti de noi,fata de clipele in care le schimbam pampersii,ii leganam sau ii hraneam cu lingurita.Cred ca toate avem acum emotii.Cum va fi prima zi de scoala?O va iubi pe Doamna?Se va intelege cu noii colegi?Se va adapta usor?Va avea note bune?Sunt griji care vor parea mai usor de suportat daca vom fi impreuna,daca ne vom regasi cat de des putem pentru a impartasi din bucuriile si tristetile noastre.
Fetita mea mi-a zis ca are emotii mai ales in ceea ce ii priveste pe colegi.Cum vor fi?Se va intelege cu ei?Pana incepe efectiv scoala si povestim ce fel de liniute face copilul si cate teme da Doamna,ma gandesc sa scriem despre emotiile copiilor,asteptarile sau grijile parintilor sau orice vi se pare voua potrivit pe aceasta tema.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138789&whichpage=1
Exact acelasi subiect.