Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (178)
Raspunsuri - Pagina 9
angelynna82 spune:
Neatza, serviti o
CD am micul fotbalist, tare frumoase pozele
Babytza noi mancam orice mancare cu iaurt…daca nu are iaurt apai mananca 3-4 lingurite si gata , ma bucur ca papa soricelul
LA MULTI ANI Oana, sa fii fericita alaturi de familia ta, sanatate multa si multi ici de la noi
La Multi Ani Lucas pui de Bitza, sa cresti mare, sanatos, voios si la punga gros, pt mami numai bucurii
Votat Bibiloiul
Laureta speram ca Bianca sa pape si sa treaca odata dintii/maselele
Ratonelule ma bucur ca sunteti bine, cum a fost in wk?
Felicic am Falkone mancacios de tort
Claudinna eu nu am curaj sa o las sa pape singura…si asa e un mic procusor, o singura data a mancat singura nectarina…nu spun cum era ea si carutul
300 si Crina papa galusti cu ou intreg, nu a facut nimic si le mananca cu placere . I-am transmis sotului ei sa incerce sa il puna la san ori de cate ori are ocazia
Didididi nici bebelusul nasei noastre nu doarme in scaunul de masina, cand il pune zici ca are ace
Noi am avut trezirea pe la 7...dar amfost puturoasa si m-am trezit pe la 8
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Didididi spune:
Mersic de suport fetelor! Stiu ca mai exista si bebei pe invers, dar chiar nu pot intelege cum numai faptul ca ai un copil te transforma in atotstiutor. Imi place sa ascult pareri, dar daca am spus nu sa nu mai insiste nimeni.
Oricum m am obisnuit ca al meu sa faca pe dos fata de majoritatea bebeilor .
Si cum Carla al tau nu doarme in masina? As fi jurat ca te am vazut dand ture noapte prin centru cu Sasha ?
Ada chiar nu tb sa imi zici ca ai glumit . Tu esti oricum una din cele mai mucalite persoane pe care le am auzit.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
300 spune:
Babymom, verifica-i si gurita, poate are vreo afta ascunsa pe undeva.
Of babytza cat te invidiez ca v-a trecut. Nervi? Eu nu mai am deja niciun neuron, au ars toti. Fata mea e usoara ca un fulg, are 8 kg acum, nu mai are falci, pulpe... Sunt cam doua sapt daca nu mai bine de cand ma chinui cu ea si ma gandesc ca poate e vreo nazuroasa ca mine dar .. mi-e tare teama ca boala (bolile ca pe noi parca ne-au napadit) nu a trecut. Partea proasta e ca si pe mine ma ustura in gat si m-am pricopsit acum 2 zile cu o enterita ceva, cred ca aruncam de la un la alta.
Nu vreau sa ma vait, scrisei toate astea doar-doar experienta mea o ajuta cuiva. Pe la 3 mergem la dr, in sfarsit e la cabinet.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu in continuare, insa, pantofii sunt dati disparuti....frateeee, ce teroristi sunt cochiii! ) neatabag un ochi sa citesc din urma. carla,mami de putoiu sasha |
Subscriu. Am fost acum cativa ani in vizita la ai mei si mi-am [pierdut... bocancii. De fapt niste botine mai grosolane asa, cert e ca nu erau mici dar pana in ziua de azi nu i-am gasit, noroc ca mai aveam ceva incaltari pe-acolo.
Nu mai spun ca, daca se pierde ceva in casa alor mei, parca s-a dus in zona crepusculara, de multe ori le gsim peste ani in niste locuri in care nu ne-am iimaginat ca sunt, posibil puse bine de catre cineva. Deh, la mama nici nu mai simt nevoia sa ies prin oras, stau acasa si eja interactionez cu lume cat pentru cateva saptamani.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
elly_16 spune:
LA MULTI ANI Lucas, sa cresti sanatos, norocos, iubit, iar viata sa-ti fie plina de clipe de fericire!!! Bitza, sa-ti traiasca baietelul si sa aveti numai bucurii din partea lui!-ici
LA MULTI ANI pentru tzitziri, sa ai parte in viata de multa sanatate, noroc, iubire si fericire in fiecare zi!!!
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
c.valy spune:
Lucas,sati traeasca baiatul Bitza si sa va bucurati de el
tzitziriLucaDaniel -22.10.2008 poze calde filmulete asa aratam in prima zi
elly_16 spune:
Angelynna, scuze, am avut impresia ca te cheama si pe tine Alexandra. Sunt datoare cu un miel ... Am vazut pozele cu Crinuta, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa aiba in viata parte numai de dragoste si de fericire, e scumpa foc asa cu ciocolata pe botic, si ce de bunatati papa ea ...
O singura data i-am dat Biancai crema de la tiramisu, am profitat ca era facuta de mine, si se intindea spre lingurita mama-mama... iar in alta zi a gasit in casa un clopotel de ciocolata si pana an vazut-o eu, deja isi infipsese de cateva ori dintii in el...
babytza, felicitari pentru soricelul mergaret... din nou
babymom, nu-ti face griji ca nu mananca, au si ei perioade si perioade, mai ales ca inainte manca... poate il supara vreun dintisor sau poate chiar in momentul acela nu-i e foame
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
c.valy spune:
La voi in caledar azi este sarbatoare?ca as vrea sa spal pt baiat la mine este rosie la vecina nu este deloc...ce sa fac?
LucaDaniel -22.10.2008
kid2003 spune:
Vorbarete, ca de obicei!
Sa revin si eu cu detalii...Eu am lasat-o pe Maria la bunica 3 saptamani cat am fost in vacanta. Am lasat-o cu 8 kg si un pic si am luat-o chiar de ziua ei de un an, pe 27, cu 9,040, deci bunica a reusit sa ii puna cam 700 de g pe ea in 3 saptamani!!!! Un adevarat record, si uite asa ne-am triplat si noi greutatea ca la carte. A stat cu mancarea pe ea, i-a gatit tot in casa, Maria nu e mofturoasa, doar ca se satura repede, incerc sa ii mentin greutatea si sa nu slabeasca, desi in perioada asta sunt bebelusi care slabesc (sunt f energici si ii consuma mult mersul si agitatia). Nu mai doarme decat doua reprize pe zi, scurte, una de o ora si una mai scurta, dar doarme inca noaptea cam 12 ore (se culca la 9 si se scoala la 9).
Nu a mancat alte chestii decat bebelusesti, doar biscuiti Hipp sau Nestle, nu i-am dat inca altele, gen popcorn sau pufuleti. Nu ca ar fi rai, dar eu am tras-o cu Alex care s-a inecat pe la un an si ceva cu o bucata de biscuite (era din ala digestiv, mai tare). Am facut si eu supa de galusti cu ou intreg si i-am dat cateva guri si Mariei. Tot zilele trecute a mancat prima oara gris cu lapte, nu i-a placut prea mult, mai bune sunt cerealele.
Carne, mai mult de pui, rar de vita, galbenus de ou si punem putina smantana sau unt sau ulei de masline la piure, cel mai mult ii place cu smantana, dar primeste mai rar.
Am cumparat deja Nestle Junior, mai am o cutie de Nan3 si dupa aia o trec pe Junior, sunt curioasa daca o sa ii placa.
Are 4 dinti mari, adica crescuti de tot si i-au spart si 2 incisivi laterali, unul jos si unul sus, deci nu stam chiar f bine la capitolul dinti.
Sor-sa e la gradi de azi deci o sa am mai mult timp pentru voi si forum, asta pana imi gasesc si eu un job ca parca am stat chiar prea mult pe acasa si nu de alta, dar ma obisnuiesc asa si nu e de bine!
mai vin!
elly_16 spune:
CD, am vazut pozele de la mare... sunteti o familie tare frumoasa, iar Mikul e atat de dulce, are niste trasaturi atat de delicate... puteam sa jur ca e fetita
Cu Bianca nu am probleme in masina, sta cuminte singura in spate, in scaun, e singurul loc unde sta cuminte, se uita pe fereastra, se joaca, doarme daca e obosita sau daca drumul e prea lung... cred ca e chestie si de obisnuinta. Noi nu avem niciun parc in apropiere, asa ca trebuie sa ne deplasam cu masina spre parc, iar daca eu am condus si ea a stat singura in spate, s-a obisnuit. Nu spun ca la inceput se plictisea si plangea, dar nu aveam ce sa-i fac, doar eram in trafic... asa ca incet-incet s-a invatat sa stea singura...
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca