Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (178)
Raspunsuri - Pagina 8
piolica spune:
Hello!
La multi ani Oana!!!! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
la multi ani Lucas!!!! Sa cresti mare si sa fii cuminte!
Noi azi nu mergem la cresa, asa ca sintem happy!!!!
Mamica fericita de bebelina Elsa
ratonelu spune:
rox, sa nu se mai intample,dea??
glumesc, nici nu mai stiu de am scris ori ba...
iti scriu pm.
piolica spune:
am primit un mesaj de la cineva de pe forum (nu cunosc persoana).
daca aveti vreun carucior sau jucarii care va prisoseste v-as fi recunoscator daca mi l-ati dona,sau macar daca stiti vreo mamica care are si nu il mai foloseste
a nu se interpreta gresit mail-ul meu
va multumesc
daca este vreuna dintre voi care vrea sa-l ajute si nu a primit acest mesaj, sa-mi spuna si va dau adresa de e-mail. Eu nu prea pot sa-i trimit de aici.
Culmea este ca eu chiar vroiam sa ma duc la o asociatie de aici ca sa donez anumite chestii pt familiile in dificultate.
ratonelu spune:
piolica
io am avut un carucior(second-hand, primit de la sora-mea, recunosc) si mi-am luat eu altul, dar l-am dat.
oricum, trimite-mi adresa. eu nu am primit.
lumi, tu pe unde esti?
ratonelu spune:
LUCAS!
un pupic special pt mamica Bitza si o strangere barbateasca de mana pt Lucas...de la Sasha.
andy.p spune:
LUCAS de Bitza,SA cresti mare ,frumos si sanatos!!
Pe unde umbli Bitza?
Didi Alexia cred ca a dormit in masina pana la vreo 3luni,apoi nici vorba,nici macar la drum lung..sta si se uita pe geam sau se joaca cu Andy.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 Vecina mea poate sa isi vada bb o data la 3 ore...cu toate ca mi se pare normal ca bebe sa stea cat mai mult cu ea....mai ales ca a facut cezariana si abia ii vine lapticul de Crina Alexandra Crinul Meu Atat de mare sunt |
La unele spitale se viziteaza bebe cu program. Asa am patit si eu.
SPune-i prietenei tale ca si o picatura de laptic e de ajuns deocamdata, ca in primele zile rar are cineva mai mult si ca totul va fi bine.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu piolica io am avut un carucior(second-hand, primit de la sora-mea, recunosc) si mi-am luat eu altul, dar l-am dat. oricum, trimite-mi adresa. eu nu am primit. lumi, tu pe unde esti? carla,mami de putoiu sasha |
Ai PM
300 spune:
Babymom asa patesc eu cu Anda de la o vreme. Cand vede lingurita o refuza violent. Uneori reusesc sa ii strecor ceva printre buze si daca ii place mai accepta, dar putin. Nu reusesc decat rar cu lingurita asa ca ii var degetul cu ce maclavais am pe moment in meniu pentru ea... Cel mai repede accepta iaurtul.
Cand a inceput sa refuze mancarea eram la tara si cred ca atunci a debutat enteroviroza
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...