Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (178)
Raspunsuri - Pagina 20
claudinna spune:
babytza, David e foarte dulce! n-am mai vazut asha viteza! la cat mai putine cazaturi!!
Dya, am vazut pozele de la mare. ce a crescut Andrei! sa mai pui!!
cristineescu, sunteti foarte frumosi! si pozele au iesit super!
mamidestefan, iti vine bine noua silueta! frumoase poze de la mare! chiar mi s-a parut apa foarte limpede! cat va invidiez...anul asta ma ratat marea, da' mi iau revansha la anul (sper!)
AlexaM, felicitari pentru minunatia de baiat! acum ma uit la pozele voastre
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
o cafea vrea cineva?? dar un pepsi??
blog cu basca
Razvan
ratonelu spune:
neata
primaaaaaain dimineata asta
asadar, ieri am cunoscut si noi una bucata baiat ffffffffffffffffffffffffff frumos si fffffffff cuminte!!! (inca un cochil cumintece-o fi aia...)
bine, m-am mirat ca tuta de nu stiu cate ori de ochii soricelului...fantastici!si ce copil cuminte si linistit.
ar fi fugit de sasha....dar n-avea unde
si....rox....sasha s-a trezit doar de 3 ori +trezirea de la 6 !
sincer, deocamdata nu ma bucur, poate e doar o intamplare
(mai revin maine cu sub asta.)
Nerantula spune:
Gruia e bolnavior Abia respira din cauza mucilor, azi-noapte a facut crize de plans ca se ineca, nici tzitzi nu-l consola, l-am aspirat, dat Eurespal si Nurofen si a dormit vreo 4 ore .. Acum e cu mucii pana la brau, tuseste si stranuta .. uof
In cat timp trec mucii dupa administrarea Eurespalului?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
claudinna spune:
off, Nerantula, imi pare rau! Sanatate multa!!
nu stiu sa-ti raspund, ca n-am dat pana acum, dar sa va treaca repede!
rotonelu, nu intelesai, sunt multe sau putine treziri?
blog cu basca
Razvan
Nocom spune:
Neata,
claudinna multumim de cafea. Am maaaare nevoie!! Aseara am fost la o petrecere si am venit tarziu, si chiar cand am intrat in camera s-a trezit Daria si a vrut sa stea la joaca cu noi inca 2 ore!??! Sunt cam varza, dar ma descurc....
cristineescu ma bucur ca sunteti bine! N-am apucat sa vad poze cu pustoaia (), dar azi nu mai scapa!
Nerantula imi pare rau sa aud ca Gruia a luat un pui de raceala. habar n-am in cat timp trec mucii...iti dai seama ca difera de la copil la copil si de stadiul bolii... Va doresc sa treaca cat mai repede!!
Cu dintii parca ne-am mai linistit.... sa vedem...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
c.valy spune:
Neatza eu vreu si ca alfel o sa adormma laudam zilele trecute cu somnik pana dimineata sa ma laud si acum cu nesomn toata seara ce-i drept aseara a adormit devreme pe la 7.30,daca ii era somn l-am culcat si sa trezit baiatul meu din 2,in 2 ore dar nu ca sa mananca ci sa se joace,se foia tipa ca sa vorbim cu el,il luam il adormeam il puneam in patut si intr-o ora iar o luam de la capat,dimineata la 6.30 i-am dat putin nurofen si a dormit pana la 9..o fi fost asa de la dinti nu stiu dar ce e curios este ca nu plangea doar avea chef de joaca,am fost si mi-am scos si maseaua ieri si nu i-am dat titica i-am dat ceai si lapte aseara sa fi fost de la asta nu o fi dormit bine ca nu a papat titi?Va las ma duc sa ii fac sa pape ca io fi si foame.
LucaDaniel -22.10.2008
c.valy spune:
Nu vrea mancare asa ca sa profit sa zic
Sebastian pui de Aly_c20 Dimitri pui de Muuh sa fiti sanatosi,voiosi si sa va bucurati parintiiLucaDaniel -22.10.2008 filmulete asa aratam in prima zi la plaja
c.valy spune:
La multe lunite si
Vlad de ZambetmicAnna-Rebeca de Lala77 Ciprian de alexa sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumoasiLucaDaniel -22.10.2008 filmulete asa aratam in prima zi la plaja
Didididi spune:
Babytza ce iute merge soricelul. Al meu merge, dar mai asezat asa si distante mai scurte.
Vazut poze cu sirena de Lidia si copiii. Sigur nu ai luat alti copii de la maternitate , ca sunt incredibil de blonzi.
Harry este un scump. Are o fetisoara de reclama, iar pozele sunt deosebite. Sa va traiasca.
Nerantula si noi avem mucisori, Mihai nu e f mucios, dar noaptea tuseste din cauza ca se inneaca cu ei. Noua dr ne a recomndat stodal sau prospan (amandoua homeopate)si aspirat tot timpul. Din pacate nu vrea sa stea la aspirat (e si prima oara mucios), iar bona singura nu ii face fata.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)