Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (178)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cristina foarte frumoase pozele Si protagonistii desigur
Cu roata lipsa ce faci ????

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Va doresc noapte buna!
Eu ma retrag ca mai am de "bibilit" tema pt. emisiunea de saptamana aceasta si pt. cea viitoare, cand plecam in concediu. Vom discuta despre SIDS.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Multumim Babymom . Esti tare draguta ca de obicei.

Taica-su e tare fudul mai ales ca mai toti sunt de parere ca seamana cu el.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

CD, la noi cu dopul a fost asa, la Radu ca la Teo nu stiu, s-a rupt direct apa... duminica dimineata l-am pierdut, luni aveam contractii, am fost seara la monitorizare si m-au trimis acasa sa astept, marti ba contractia, ba nu-i... miercuri m-am dus la control la T si aveam dilatatie 3 deja, asa ca m-a trimis la spital, si pana seara la 9 am nascut, oarecum ajutat (RAM, epi, calciu), altfel poate ca era joi... sau nu!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

am reusit sa pun pozici

iata-ne din nou LA MARE

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Roxana, multumim .

Pai curierul nu plecase asa ca i-am pus pachetul in brate.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Lidia frumoase si vesele poze, se vede ca v ati simtit excelent. Si tu ai slabit muuuult, felicitari

cristineescu sunteti o familie frumoasa, piticul e un dulce

merg la soamne, noapte buna

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Buna seara fetelor!

Sunt in urma rau...nu cred ca voi mai putea sa citesc tot...am cateva capitole deschise si citite pe jumatate.

In primul rand multa sanatate Monica si tie si bebelusului. Multa fericire si noroc iti doresc!

Monica C...felicitari pt burtica. Esti o curajoasa!

La multi ani si multe lunite sarbatoritilor si va multumesc din suflet pentru urarile voastre.
Ciudat e cum poti gasi prieteni in locurile unde te astepti mai putin.

Noi suntem bine. Matei a facut vaccinul Pentaxim pana la urma pt ca nu am gasit Infarix. A fost ok. Nu a facut nici o reactie adversa.

Bilant la 1 an: 10kg si 800g si 83cm. Merge bine, selasa pe vine, se ridica. S-a ridicat si de jos o data. In 4 labe apoi a intins picioarele si apoi s-a ridicat doar pe picioruse.
Nu merge in 4 labe..incep sa cred ca nici nu o va face vreodata.

Vorbeste toata ziua. Se inteleg multe cuvinte. Cele mai noi: pis, tataia, Alia (Alina), gata... Imi da piciorusele sa il incalt, manutele sa punem hainute...e haios foc cand ii spun sa imi dea piciorusul sa ii pun ghetuta si il ridica spre mine...apoi ii spun "celelalt" si mi-l da si pe celalalt...si muuulte altele. Incerca sa arunce niste pietre in apa cu bunicu' si lua piatra...facea gestul de a o arunca si abia apoi deschidea pumnul...(evident piatra cadea langa el si era tare nedumerit...)
Inca se trezeste noaptea pt tzitzi de vreo 3-4 ori(de fapt maraie si ma cheam, insa nu se trezeste...). Se culca pe la 9-10pm si se trezeste pe la 7:30-8:30 dimineata. Doarme de la 11 la 1 si de la 4 la 5pm.
Papa mult si bine...are zile cand nu are chef de papa...in mod special cand apar dintii. Are 8. Ultimul a iesit azi Si se vad caninii de jos in gingii...s-au umflat in pene

Noi am fost la munte (Cheia) am petrecut mult si bine ziua lui Matei, petrecerea de mot, cele 3 zile ale mele (sunt nascuta pe 31, pe 30e sf Alexandru si pe 29 e sf Ion - ma cheama Ioana Alexandra), asa ca m tot petrecut si la sfarsitul saptamanii plecam la mare...Ce mai...ne rasfatam rau.

Cam atat cred. Sper sa am timp sa citesc tot pana plec iar ...

Inca o data va multumesc pt gandurile bune

Daca vreti sa ne vedeti am pus poze noi la semnatura.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Seby !!!!!!!! Multa sanatate , fericire si noroc !!!!! Sa fi cuminte si sa o asculti pe mami !!!! Sa iti traiasca puiul Aly !!!!

La multi ani Dimitri !!!!!!! Multa sanatate , fericire si noroc !!!!! Sa fi cuminte si voios !!!! Sa iti traiasca puiul Miruna !!!!

La multe lunite Vlad de zambetmic , Anna de Lala , Cipi de Alina !!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani, Sebi!
la multi ani, Dimitri!
Sa aveti ce e mai bun de la viata!!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput