Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (178)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

Ce mult ma bucur ca Dragos e acum cu mami!!! Asa ii sta bine unui bebe dorit si iubit!!! Mult laptic mami iti doresc!!!!

babytza soricelul e BES-TI-AL!!!!! Ii dorim cat mai putine lovituri. Sper sa ainvete curand si unde e frana!!!

laureta cum putem verifica daca familiile acelea chiar sunt nevoiase? Serios nu stiu cum am putea face asta...!

cristineescu ma bucur sa te citesc din nou! Ce-ti face Fetita? UPS, dragul de Harri cel pletos? Tati cum mai e? Si-a gasit de lucru?

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami
Da' zurbagia cu "no alaptare" cine e?

uite dra aceasta:
Nu vreau sa alaptez!
cu recidiva:
Nu vreau si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello fetelor

In primul rand va multumesc de comentarii M-ati dat gata Dar si piciul a fost mortal , adevarul este ca are o viteza..... Multumesc mult

Apoi vreau sa va spun ca azi am cunoscut una bucata putzoi cu valoare si cu dinte in gura !!!! Respectiv pe Sasha de ratonel. e supeeeeerb Nu sta locului o secunda, e argint viu nene ...Si e frumoooooos Are un perisor de invidiat si o gurita pupabila Aaa si urla ca o maimutica daca ceva nu ii convine Si a facut deja ravagii printre fetite Era una nou venita in parc....acum sigur suspina dupa el

Feli

Lidia bine ati revenit !!!!

Tzitziri prima oara a mers pe 10 august. Apoi pauza pana lunea trecuta cand a mers toata ziulica. Apoi iar pauza pana acum 3 zile . Azi insa a mers iar toata ziua Sper ca nu baga iar o saptamana pauza

Roxi citind ce ai scris tu cu momentul urlator, mi-am dat seama ca si eu l-am descaltat si s-a mai pototlit , dar in acelasi timp tanti aia ii zicea Tatal Nostru Eu l-am despuiat de haine sa ma asigur ca nu l-a muscat ceva, ca facea saracul ingrozitor si se zbatea si urlaaaa Si-l pupam si-l mangaiam in timpul asta , ca sa nu il sperii si eu mai rau...

Laureta imi pare tare rau ca nu papa Biancu Sper sa isi revina repede. Dar ma bucur ca analizele sunt ok

Babymom sa ii trimiti pe PM numarul nou sau daca are nevoie mai repede iti spun eu si il trimiti la mine pe Pm.
Sa ii dai un pupic lui Victor
Felicitari pentru mersul pe role si la aerobic !!!!!

anamona felicitari pentru bilant

Roxi eu am pierdut dopul cu mai mult de 2 saptamani inainte de cezariana ,iar in ziua nasterii nu era nici urma de pierdut lichid.....asa ca e posibil sa il mai tina pe bebelic pana pe 9. Mai ales ca dopul se poate reface din cate imi aduc aminte. Deci pariem si noi ????

Cristinescu foarte tareeeee

Nerantula are dreptate Laura. Am si eu acelasi mail. Sa te interesezi si la fete la umanitare , ele le cunosc pe mamicile care au cu adevarat nevoie si pe cele care sunt false. Astea (false) strang diverse si le vand E pacat sa nu ajunga la cineva care s-ar folosi cu placere de ele.
Am trimis si eu pachet , dar stiam de la multe mamici ca user-ul la care am trimis eu , este o mamica serioasa care avea cu adevarat nevoie.

Edit : Khristin cum ati sarbatorit ???

Nocom neaparat trebuie sa invete unde e frana ,acum frana lui e la pamant ca trag ai nostrii

A vazut si tati filmuletul chiar acum si e ud tot

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

CD, nu e nicio regula cu dopul asta. Uneori poate sa dureze doar cateva ore pana la declansarea travaliului , alteori poate sa dureze pana la 2 sapt. eu de ex. "mi-am pierdut dopul" ( ), cu doau zile inainte de a-l naste pe Victor. La Dragos nu l-am pierdut, ca a fost oarecum o nastere semi-provocata ( adica au inceput primele semne de nastere, dar dr. mi-a rupt apa ca sa grabim lucrurile - pleca din tara si am hotarat, de comun acord, ca asa e mai bine ).

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Au fost cazuri multe pe forum cand diferite persoane au inselat increderea si bunatatea fetelorde pe DC, eu am ramas cu gust amar. In cazul asta iau hainutele si jucariile si le vand mai departe. Acum am devenit sceptica in anunturile astea si nu ma mai arunc. Persoana respectiva trebuie sa dea mai multe date, intalnit cu ea etc
Fiecare face cum crede oricum

Cd dopul la mine a fost ca niste bucatele gelatinoase cu firicele maronii. Poate rezista si cateva zile sau 2 sapt fara dop, ala chiar se reface la unele burtici. Nastere usoara prietenei

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

merci pentru explicatiile cu dopul poate rezista si o sa nasca cum isi doreste pe 9, numai sa nu o apuce in we si sa refuze dr sa vina

babytza ce program de parc mai aveti si mai ales unde? poate ne vedem si noi acum ca parca s-au mai dus caldurile

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Anamona

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Roxi dimineata de la 10.30 pana la 1.30 -2 , apoi dupa-amiaza de la 6.30 pana pe la 8.30. In Ioanid mergem noi. Cand mergem in alta parte ,in tineretului sau in Ior.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Nocom, . Multumim ca intrebati de noi. Da, Harri e tot fetita mai peste tot. Ultima faza a fost ieri in Unirea cand ii cautam ghetute si tanti vanzatoarea ne tot dadea sa probam ghetute ROZ .

Harri la fotograf cu mama si tata

Sa stii ca si noi am trecut pe la standul cu incaltaminte si intr-adevar sunt tare dragute si ok pretul numai ca noua ne-a recomandat medicul sa poarte talonet si nu am gasit ceva potrivit. Asa ca tot la ortopedia am ajuns.

Tati e cu noi acasa in concediu de paternitate si mai presteaza de acasa diverse cu publicitatea lui. Tati al vostru ce mai face?

Iar eu sunt tare fericita pt ca azi am instalat masina de spalat vaseeeeeeeee. Oare ce o sa fac cu atata timp liber?

Pup.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Cristineescu ai o "fetita" superba!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput