Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (178)
Raspunsuri - Pagina 17
alexa si mami spune:
Cit ma bucur de vestile bune de la Moni si bb Dragor Si ai mei copchii au stat lipiti de tzitzi 2 zile cit am stat in spital:)
alexa, cipri si mami
cristineescu spune:
Buna seara mamici si pici.
In seara asta ne-a sosit pachetul cu caruciorul cu 3 roti si cand l-am desfacut nu erau decat 2
Am facut papanicolau si mi-a recomandat medicul sa iau de la plafar ceva pentru cresterea imunitatii. Ce stiti ca merge cu alaptatul?
Merci.
Pup.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a
alexa si mami spune:
Anamona, felicitari pt bilant Da' zurbagia cu "no alaptare" cine e? Lavinia, bravo mamico pt atentia care ti-o acorzi! Si eu sunt inebunita sa merg pe role, fac intreceri cu Alexa:)
alexa, cipri si mami
laureta spune:
Nerantula felicitari pentru primi pasi, asteptam filmuletzul
Lidia bine ai revenit Ia zi ce sirop dai la fata de papa bine?
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
Paula-Laura spune:
Nerantula -ma bag si eu cu niste jucarii la pachet. Cine se mobilizeaza sa adune/trimita?
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
laureta spune:
As vrea sa va dau un sfat in leg cu mailurile umanitare. Verificati inainte sa trimiteti ceva. Sunt multi nevoiasi si ar fi pacat sa se duca ajutoarele la falsi nevoiasi
Am primit si eu mailul acela.
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laureta Nerantula felicitari pentru primi pasi, asteptam filmuletzul Lidia bine ai revenit Ia zi ce sirop dai la fata de papa bine? SEBI! de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
ti-am trimis PM
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
Nerantula spune:
Laureta, m-am gandit si eu, dar cum sa verific? Si apoi, cine ar cere de pomana daca ar avea?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
babymom75 spune:
Anamona vad ca si Thea isi mentine silueta. Se potriveste cu Dragos si la masuratori .
Sunt total de acord cu ce ti-a spus pediatra voastra. Factorul genetic are un rol esential - eu si sotul meu nu suntem prea inalti prin urmare nici copiii n-au cum fi prea mari. Totusi uneori mi-ar placea sa fie Dragoselu mai "facut", sa aiba si el caltabosi si pulpite asa ca alti bebelusi. Obsesii de mama... stiu.
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
CD27 spune:
fetelor care mai tineti minte cum e cu dopul? eu nu stiu ca nici nu l-am vazut nici nu l-am auzit cat mai dureaza dupa ce se pierde din el?
avem o prietena care a pierdut dopul/mare parte ieri si dr a programat-o pt cezariana pe 4 dar ei vor neaparat pe 9 sa nasca (9.09/2009)acum face pariuri daca rezista sau nu pana atunci
Mami de Mikul Robert Constantin