Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (178)
Raspunsuri - Pagina 16
anamona spune:
cd, in sfarsit am vazut si eu pozele.
sunteti o familie foarte frumoasa si radiati de fericire, sa tot vezi poze cu voi :)
mie nu mi se pare ca arata Robbie ca o fata :))
am vazut ca v-ati plimbat si prin Nessebar, noi avem amintiri tare simpatice dintr-un weekend prelungit petrecut acolo
ne-am imprietenit cu un cuplu de suedezi in luna de miere, tare flower power....chercheliti dupa o cina impreuna in orasul vechi, tot admirau ruinele, sotzul shugubatz le-a zis un secret: "daca isi pun o dorinta tinand mainile pe ruina, dorinta se va indeplini negresit", Bineintels ca au crezut si s-au executat....am ras cu lacrimi atunci, am ras cu lacrimi acum cand ne-am amintit vizionand pozele voastre :)
anamona spune:
babytza, soricelul m-a dat gata.
vorba lui tzitziri, ieri abia facea primii pasi, azi o ia la fuga :).
super tare!
CD27 spune:
babytza cat de tare e shoricelul bravo vitezomanul David
laureta nu stiu daca infant formula si-a facut efectul dar daca da, cam cu intarziere insa am vazut ca sunt naturale, cel puin asa se lauda deci pe undeva e normal sa dureze pana isi fac efectul
andy_g am vazut pozici la mare, ce frumos se balacea Andrei si ce tort delicios a avut
cred ca Mikul e singurul care nu s-a balacit deloc, acum imi pare rau ca n-am insistat, dar mi se parea rece apa si el tare speriat de ea
piolica tu incepi munca curand sau vrei doar sa o integrezi pe Elsa? si eu as vrea sa il duc pe Mikul undeva sa se mai joace cu copii, sa imparta jucarii, mi se pare mult prea dependent de mine
Mami de Mikul Robert Constantin
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Babymom i-am spus ce m-ai rugat si ti-a multumit mult. Are numarul tau si la nevoie te va suna |
Babytza, stiu ca Moni are nr. meu, dar il are pe cel de Orange, pe care l-am pierdut. Daca vrea pot sa i-l dau si pe cel de RDS.
Mi-a placut mult soricelul vitezoman! Mie, dar mai ales lui Victor! In timp ce se uita la mini-clipul vostru m-a intrebat: "Mama, dar asta e chiar adevarat??!! Zici ca bebelusul asta e masina de curse!" M-a pus sa-i arat filmuletul de cateva ori in timp ce imita zgomotul unui bolid ce merge cu viteza.
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
Nerantula spune:
Laureta, sa vorbesti cu Lidia, ea i-a dat Izabellei un siropel indicat de homeopat si in seara asta zicea ca a luat printesa 1 kg in ultima luna, mananca foarte bine si are un tonus excelent!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Paula-Laura spune:
Lucas Sa cresti mare, cuminte, si plimbaret ca mami!
Alexa
Oana
Babytza Daca mai comandati pastilute de dinti ma bag si eu! Lui Mihnea i-au iesit toti incisivii si isi face aparitia primul molar....si e naspa rau ieri manca si plangea mititelul iar de dimineata gemea in somn si e prima maseluat, cand ma gandesc cate mai avem
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babymom75 spune:
Ia sa ma laud: azi am fost la miscare! mi-am facut abonament la aerobic si azi a fost prima ora; am facut ball-aerobic . Cert e ca n-am mai facut sport de mai bine de 2 ani si m-am simtit extraordinar de bine dupa.
Si azi au mai fost doua premiere:
1. sotul a stat pt. prima oara singur cu copiii cat timp am lipsit eu ( putin mai mult de 1 ora ); e drept ca i l-am lasat pe Dragos dormind, dar tot e mare lucru!
2. m-am dat pt. prima oara in viata mea pe role! Si mi-a placut! Eram extrem de caraghioasa cred, pt. ca eu nu m-am dus pregatita pt. o astfel de experienta - eram imbracata cu o fusta lunga stil gipsy, asa ca va imaginati cum aratam pe role ( rolele sotului ). Dupa ce m-a vazut cum merg mi-a promis ca imi ia si mie ca "am talent", cica. Eu patinez pe gheata, dar senzatia mi s-a parut cu totul diferita pe asfalt.
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
anamona spune:
am fost si noi la doctor azi; 10 luni si 8 kg si 73 cm
doctorita ne-a zis sa nu ne facem probleme cu greutatea: ne-a explicat ca mai conteaza si modul in care arata, plus linia genetica...
ca dezvoltare psiho-motrica, ne-a asigurat ca se afla la limitele superioare ale varstei sale.
asa si ne-a mai zis ceva important: avand in vedere potentialul ei trebuie sa fim atenti sa pastram un echilibru: sa nu insistam cu jocuri prea grele pentru capacitatile ei, trebuie sa ii oferim si satisfactia rezolvarii acelor jocuri, altfel riscam sa punem frana.
pe masura ce va mai veni vorba de una alta, va voi mai povesti despre ce recomandari specifice varstei ne-a mai facut, altfel risc sa umplu aici o pagina mare si la ritmul in care se scrie, peste o saptamana nu mai tinem minte nimic
CD27 spune:
stiam eu ca am uitat ceva, cevafoarte important:
red]LA MULTI ANI LUCAS[/red]! Sa fii sanatos, sa cresti mare si sa aduci bucurii familiei!
LA MULTI ANI OANA! sa fii fericita, iubita si sanatoasa
LA MULTI ANI ALEXA! sa ai parte de multe bucurii si lucruri frumoase scuze de intarziere
Mami de Mikul Robert Constantin
mamidestefan spune:
..remember me ??????
Salutare tuturor..ne-am adunat si noi pe acasa...dupa inca 2 saptamini la mare..dar ne mai trebuiesc citeva zile ..sa ne intram in ritmul normal..
am intrat mai mult sa va salut..acum incerc sa descarc ceva pozici..
in rest...marea le-a facut bine si Izabellei si lui Stefan..desi in prima saptamina au facut o forma relativ usoara de raceala pe care am tratat-o cu homeopate..in cea de-a doua au fost sanatosi tun.
Ne-am bronzat cu totii..am facut aerosoli "la greu"...si ne-am destrabalat la mincare..
Pupicei multi tuturor ..dar mai ales proaspetei mamici ..m-am bucurat tare mult sa aud ca si bebe si mamica sunt bine sanatosi..doamne ajuta sa va vedem curind ..prin IOR
revin curind ..cu pozici
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)