Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (178)
Raspunsuri - Pagina 15
angelynna82 spune:
Eu am intrebat dr de curand de Fe...nu stiu ce m-o fi trasnit sa o intreb raspunsul ei a fost ca atata timp cat copilul mananca, e vioi si vesel sa il las in pace...asa ca fata mea ia acum doar Vit D3 si ce mai e pt dinti
Laureta poate e vreo faza de moment cu nemancatul, oricum ar fi speram sa ii revina
Anamona, Crina mea a vrut tzitzi doar 3 luni juma, mi-ar fi placut sa o alaptez mult timp dar ea singurica a refuzat. Cat despre mamica care din start refuza alaptatul, practic refuza un drept al copilului, dar fiecare face cum considera
Felicic, uofff, ce "specii" de oameni ne inconjoara si unele suflete sufera pe langa ei. Consider ca tu iei decizia cea mai buna, atata timp cat cineva din familia ta nu are de suferit
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza anamona a spus Moni ca te va intreba de de toate daca va avea probleme cu lapticul. Ea spera sa nu fie, dar la nevoie va apela aici cu mii de intrebari Babytza si puiiValentina David Poze |
babytza multumesc
ma bucur mult de tot ca e impreuna cu bebe si ii da laptic bun:)
nu stiu daca sunt cea mai potrivita persoana, sunt mai multe mamici experimentate, babymom este cu siguranta cea mai cea :)
initial eu ma gandeam sa ii recomand o mamica consultant de lactatie foarte bun, dar cum babymom s-a oferit si ea sa o ajute nu cred ca mai e nevoie decat daca vrea pe cineva sa vina la ea acasa.
cert e ca monica trebuie sa apeleze la persoana care i se pare ei cea mai de incredere.
felicic76 spune:
ange: mersi, nu stiu daca este cea mai buna hotarare, nu am discutat-o inca cu tati, parca l-as da in judecata pe civil, sa simta la buzunar, am vb cu D-na Vio care pleaca de la mine cu batul in sacosa, ca trece prin fata casei respective, si totusi ii este mila si ei de caine, chir daca era sa faca infarct si sa se confrunte cu mine daca Vlad patea cea mai mica vatamatura.. nu se abtine sa nu faca o comparatie intre cainele acela si Fox (ea nu a avut grija de un caine pana acum, iar pe Fox il iubeste putin, cred, stie ca-i zapacit si nesimtit - l-a spalat boboc, cu gel de la mine ca i se terminase samponul si bestia s-a tavalit intr-un rahat si l-a si mancat, sa-si schimbe mirosul ca-i caine de vanatoare, de nu l-a mai bagat asta in casa decat atunci cand a baut 5 l de apa si a pus furtunul de la ghena pe el) si atitudinea ei este usor toleranta datorita faptului ca s-a terminat totul cu bine, poate si asta ma influenteaza.Ramane sa vorbesc si cu sotul meu, vedem ce facem in continuare, idiotul de vecin are si doi copii pana in patru ani
tzitziri spune:
Am fost la pasapoarte si am terminat in 10 minute.Terminam si mai repede daca aveam toate copiile care ne trebuiau.
Asa ca va multumesc inca o data pentru informatii.
Babytza,deci cronologic:soricelul a facut primii pasi acum cateva zile de ziua mamei tale (sau erau saptamani?) si acum o ia asa prin toata casa brusc?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 Cu cainele: daca eu continui cu plangerea penala, dementul il omoara in bataie pe bietul animal, ca atat il duce capul, ca nu face el puscarie din cauza uni caine, asa ca am hotarat sa ma opresc, deocamdata, nu am comunicat nimanui hotararea, politistii ma asteapta cu plangerea penala, eram foarte hotarata in fata lor astazi si am luat decizia ca in momentul in care il vad pe strada, liber, sun la 112 si apoi iau directia sectia de politie pentru plangere penala, cu toate consecintele care decurg din asta. Poate va dezamagesc, dar eu sunt mai "bleaga" atunci cand vine vorba de suflete ce nu se pot exprima, dar pe el, Omul???!!!??? ,l-as ..... intelegeti voi. Mi-este mila de caine ca traieste intr-un mediu ca asta, asa ca ma opresc acum datorita eventualelor repecursiuni asupra animalului. Am la dispozitie 6 luni pentru formularea plangerii si sper sa nu mai fie cazul sa o fac. |
tot respectul felicic
CD27 spune:
seara buna bobocime
babytza am intrat pe forum intinsa sa povestesc un episod de plans groaznic de acum cateva ore, tot cam asa a durat 30-45 de min, vad ca n-am fost singurii era piciul cu mama afara se plimbau si am iesit eu sa-l preiau, doar ne-am indepartat un pic de mama si a inceput maraiala care rapid a dat in plans cu lacrimi, l-am luat in brate, a condus caruciorul, am vrut sa-l pun jos...plansul se intetea, l-am pus iar in carut am scos arsenalul de jucarii din rucsac...nimic, i-am dat la dinti cu tantum, abia a acceptat, dar tot plangea, abia am ajuns acasa cu el in brate si carutul dupa noi, am crezut ca plangea dupa mama si l-am dus la ea, deja i se innodau lacrimile in barba
acolo la bloc era o babutza l-a descantat, nimic..mama deja vroia sa sune salvarea, a mai venit o vecina i-a stins nu stiu bete de chibrit...eu deja il sunasem pe sotz sa-l alertez sa vina repede nu mai stiam ce sa fac si sotzu mi-a zis sa-l caut in gura poate are ceva (desi s-ar fi vazut cand plangea), sa-l caut de intepaturi si asa am ajuns sa-l descalt si s-a mai linistit apoi cand ii puneam mana pe degetele la piocioruse plangea iar, concluzia e ca l-au strans adidasii noi desi sunt nr lui, ii intra piciorul rapid in ei si nu se duce pana in varf
Mami de Mikul Robert Constantin
angelynna82 spune:
Feli , stiu cum e cu, cainii, am avut 2: un pichinez (acelasi lucru facea ca si Fox) si un ciobanesc german(alerga pisicile de numa...)
CD am Mikul si speram sa rezolvi cu incaltamintea. Crina le scoate din picioare
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
CD27 spune:
va multimum mult tuturor pentru aprecierile pozicilor, in ultima vreme mi se spune ca Mikul seamana cu o fata cred ca e din cauza parului prea lung, abia astept sa-l tund, i s-a incretit la spate, parca e un ratzoi
claudinna normal ca mi-am etalat palarioara si m-am simtit foarte bine cu ea, nu imi sta mie cine stie cum cu plaraie dar ma simt bine si imi place tare, merci
angelinna eu nu il las pe Mik sa pape singur mai nimic, chiar si cu biscuite se mozoleste tot pe maini, fata si haine si pe mine ma exaspereaza stiu ca exagerez si eu cu treaba asta si incerc sa-l las pape macar biscuiti singur
Ramo ati venit de la dr, ce-a zis?
Mami de Mikul Robert Constantin
Nerantula spune:
Buna seara!
Babytza, nu sunt suparata, doar ca nu pot tine pasul cu voi, reusesc sa citesc aproape tot, insa la scris apuc cu greu sa ma asez si imi pare rau ca nu pot raspunde tuturor fetelor carora am ceva sa le spun si uite asa, ma las pagubasa si se duc capitole peste capitole! Insa vitejia soricelului nu aveam cum sa o las neaplaudata!
In seara asta si-a dat si Gruia drumul la mers prin parc, era super-simpatic, mergea ca un robotel cu manutele in sus si radea in hohote de isprava lui , maine incerc sa il filmez.
Am vazut ca si Piolica a primit mesajul pentru donarea de carucior, l-am primit si eu pe mail, nu am un carucior, insa am cateva hainute pe care le-as putea trimite, copilasul are o luna si e din Bacau ... ma gandeam ca daca mai are cineva ceva de dat, hainute sau jucarii sau chiar un carucior, sa facem un colet mai mare sa il trimitem familiei, ce ziceti?
Laureta, imi pare rau ca nu papa Biancu, iti doresc sa ai muuulta rabdare si sa nu o presezi prea mult (e ceea ce imi doresc si mie cel mai tare ) Foarte bine ca nu e bolnavioara, e mai sirenuta ea, asa cum iti spuneam, cu cine vrei sa semene??
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
300 spune:
Felicia, daca ii bagi plangere pe civil crezi ca nu o sa bata cainele? Of, ce animal de om...
Ange voi chiar ati manct bine nu gluma. Sunt verde de invidie...
Babytza viteza I nu cunoaste soricelul?
Roxi m-am intors dar am lalait-o pe-afara cu o fosta colega de facultate de care-mi era teribil de dor... Luam sumetrolim, enterol, debridat, ambroxol... Fata are rosu in gat cu secretii purulente, imi vine sa-mi dau palme, mai ales ca azi m-am si rastit pe ea exasperata ca nu manca ce-i facusem eu a nu stiu cata oara. Draga mamei, seara a mancat chiar 50-60 de ml din mancarea cu pricina.
Imi pare rau de ratoi, pupa-l pe piciorusele alea incercate. Anda a facut bitza la glezna de la niste sandale, a mers foarte mult si tot asa, ii erau bune! Dar ea nu a plans deloc, ar fi mers intruna.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...