Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (178)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Crina mai devreme a papat o para fff coapta intreaga, musca din ea de parca era ciocolata si niste mar impreuna cu suc de mar

Moama, ptiu tpiu sa nu o deochi, ca azi a mancat chiar bine...cui tre sa ii multumesc, ha?

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta cand ai rezultatele la analize ?

Simo abia astept sa o vad pe grasunica ta Felicitari pentru mers !!!!!!!!

Laura incepe Andy scoala Sa nu plangiiii Ca io am plans :P

piolica fericito, ai fost acasa cu fata azi

Angelyna apropo' de ace in scoica, a descoperit si Moni ca bebelusul ei are ace in patut...cica nu ii place deloc, vrea numai la ea in brate mufat la tzitzi I-am zis si eu: join the club mamico

Ramo si soricelul a slabit saptamana trecuta cu nemancatul asta...abia ce facuse si el putin falcute si pulpite...acum a dat jos

Klemi bine ati revenit !!!!!!

Feli si pana la urma ce faci mai departe ? La problema cu cainele ma refer ...

Soricelul chiar are viteza...se opreste doar cand cade altfel ia si curbe ..mai intr-o parte asa si ca betivanul, dar le ia mai devreme a ras putin cu capatzana usa de la dulap Moaaaama sa ma tin acuma cate lovituri va avea saracul

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

babytza dar ce viteza are !!!!Go David go!!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza stie Dragos unde-i mai bine noi oricum suntem aici sa-l incurajam poe baiat si pe mami normal

Andy_galro si ici multi tie si lui Andrei

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ce simpatic e David, chiar ca nu se mai opreste... Bravo soricelule!
Elsa e experta in 4x4, nu cred ca se va dezvata prea curind! Are o vitezaaaaaa.

Da, babytza, azi am stat cu fata acasa. A fost asa de bineeee. Ne-am iubit la greu.
Inca o data pupici pt Moni! Cind va pleca acasa? Stie ceva? (Sper ca maine sa reusesc sa-i trimit coletul cu hainutele pt Dragos de la mine si de la Piersicutza)

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

ange ici si voua

de Andrei Petru(18.08.2008)

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

piolica nu i-au spus nimik de plecare , dar daca bebe e deja cu ea in salon, probabil pana vineri ii dau drumul
Ma bucur tare mult ca ai fost cu puiuta acasa

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ma bucur pt Moni ca este cu puiutz mic in brate de abia astept sa vad pozeleeeee

M a sunat doct de la Medicover in leg cu analizele, n are anemie . Au iesit un pic peste monocitele si PCR. Deci de la analizele de sange n are nici o scuza ca nu papa(vreo anemie sau lispa de calciu). Apropo calciu e era la limita superioara si nu i dau calciu, atentie care dati calciu.
Pipi biochimia e ok asteptam si urocultura si analiza de kk. Sunt in ceatza e sanatoasa da nu are pofta de mancare

Babytza ce rapid e David, so tineti tot asa.

bitza La multi ani pt pui

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

alaptat, hmmm, eu sunt useritza care nu a alaptat deloc, dar nu cred ca anamona se referea la mine cred ca discutia o fi fost ceva mai aprinsa, nici n-are sens sa mai caut,

nici nu am stiut, CD ,imi pare rau sa aud asta :(....

eu ma refeream la o useritza care a scris prin primavara la "parintii raspund" era gravidutza atunci si zicea ca nu vrea sa alapteze , a fost mare scandal aici pe forum, a nascut recent si s-a tinut de cuvant, acum e vestita pentru initiere de subiecte controversate.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Monica Dragos Alexandru

Babytza: este un scump soricelul De-acum ai pus-oooooo
piolica: cred ca Elsei nu i-au priit vinetele. Vlad este innebunit dupa vinete in mancare, dar am observat ca le elimina nedigerate, cred ca a fost prima data cand m-am speriat de pampers-ul lui, erau negre, dar pastrau textura Si nu-i mai dau de atunci

Cu cainele: daca eu continui cu plangerea penala, dementul il omoara in bataie pe bietul animal, ca atat il duce capul, ca nu face el puscarie din cauza uni caine, asa ca am hotarat sa ma opresc, deocamdata, nu am comunicat nimanui hotararea, politistii ma asteapta cu plangerea penala, eram foarte hotarata in fata lor astazi si am luat decizia ca in momentul in care il vad pe strada, liber, sun la 112 si apoi iau directia sectia de politie pentru plangere penala, cu toate consecintele care decurg din asta. Poate va dezamagesc, dar eu sunt mai "bleaga" atunci cand vine vorba de suflete ce nu se pot exprima, dar pe el, Omul???!!!??? ,l-as ..... intelegeti voi. Mi-este mila de caine ca traieste intr-un mediu ca asta, asa ca ma opresc acum datorita eventualelor repecursiuni asupra animalului. Am la dispozitie 6 luni pentru formularea plangerii si sper sa nu mai fie cazul sa o fac.

Mergi la inceput