Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (178)
Raspunsuri - Pagina 12
piolica spune:
babymom sau alte fete care au patit sau stiu. Elsei i-au aparut niste pete rosii in jurul gurii, astazi e a doua oara, imediat dupa ce a mincat. In astea doua dati a avut vinete in combinatie cu alte legume si niste carne de pui. Banuiesc ca de la vinete ar fi. Insa, eu stiam ca daca e vreo alergie la ceva apar petele astea si pe burta, de fapt pe tot corpul. (Imi amintesc ca eu faceam alergie la pate de ficat cind eram mica, ma umpleam de bubite pe tot corpul).
Ma insel cumva? Petele au trecut cam intr-o ora data trecuta. Nu cred ca e periculos ca i-au aparut petele astea, ma gindesc ca asa se apara organismul. (Oricum , daca asta e , nu o sa-i mai dau vinete)
Data trecuta nici nu ma gindeam ca ar fi de la vinete, de fapt nici acum nu sint 100% sigura, e o banuiala, prea e ciudat ca si atunci si acum i-au aparut petele in timp ce minca si de fiecare data a avut vinete.
Si inca o intrebare, testele astea impotriva diverselor alergii se fac pentru tot sau sint numai pt chestii chimice din medicamente. Ca eu habar nu am...
Merci frumos.
Mamica fericita de bebelina Elsa
Didididi spune:
Piolica, eu cred ca este un semn alergen. Daca nu ma insel, Nerantula a patit asa cu Gruia de la laptele din cereale. Oricum vinetele sunt cunoscute ca alergene si grele pt ficat. Eu zic sa le ocolesti, ca sa nu se transforme intr-o intoleranta.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
elly_16 spune:
piolica, nu ma pricep foarte bine la chestiile astea, ca nu sunt medic, dar iti pot spune din proprie experienta ca petele de alergie nu este obligatoriu sa se intinda pe tot corpul, se pot localiza pe anumite portiuni. De ex., cand eram mica, faceam alergie la capsune, imi apareau bubite numai pe gat, iar dupa ce am nascut am inceput sa fac alergie, nu stiu cu certitudine la ce, si fie imi apareau pete pe palme, fie mi se umflau buzele. Testele de alergologie se fac si pentru substante chimice, alimente, epitelii de animale. Mi mi-a facut alergologul un test cutanat (am inteles ca se fac si teste sanguine, adica se ia sange si se detecteaza prezenta anumitor anticorpi, nu stiu exact).
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Didididi Piolica, eu cred ca este un semn alergen. Daca nu ma insel, Nerantula a patit asa cu Gruia de la laptele din cereale. Oricum vinetele sunt cunoscute ca alergene si grele pt ficat. Eu zic sa le ocolesti, ca sa nu se transforme intr-o intoleranta. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
merci frumos! Gata, le punem pe lista de asteptare!!! Mare pacat intr-un fel, ca le minca cu o placere deosebita. (Imi amintesc ca si eu mincam pate de ficat cu o mareee placere, ajunsesem sa-l maninc pe furis, insa petele ma dadeau de gol de fiecare data)
piolica spune:
elly, multam frumos, cred ca o sa vorbesc si eu cu pediatrul sa-i faca Elsei niste teste.
gaia.nevia spune:
piolica, eu am patit similar cu Teo. A mancat o prajitura care continea si cacao.
I-au aparut bubite rosii pe coapse si pe burta, atat. Au trecut greu, cu zyrtec si regim.
N-am asociat din prima cu cacao, dar s-a intamplat sa ii mai dea cineva si sa pateasca inca o data si le-am asociat.
Evident, nici eu nu sunt sigura...
am scris si pe fisa de la gradinita, la precautii "nu consuma cacao" dar nu bag mana in foc ca va fi asa
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Kilemi bine ati venit din concediu
Feli eu spun sa mergi maio departe cu plangerea
Piolica mai mult ca sigur este o alergie, de fapt vinetele in sine sunt alergene. Ar trebui sa nu ii mai dai o perioada si speram sa fie bine
Nu este obligatroiu sa aibe bubite pe tot corpul, doctora noastra a zis lucrul acesta cand i-am spus de apa de put
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
babytza spune:
Tocmai am vorbit cu Moni Este de la 11 cu Dragos in camera E cu el la tzitzi de atunci
Noi am avut o criza de plans in parc Ne pusesem sa dormim ca era cam maraici si s-a pus pe un urlat de nu mai stiam ce sa ii fac...l-am leganat, l-am plimbat , l-am si dezbracat ca ma gandeam sa nu il fi ciupit ceva...nicidata nu a facut asa . Au venit cateva mamici la noi , nu stiau ce e cu el....au venit doua babe sa ne descante, desi eu nu cred in astea, eram insa dispusa sa accept orice in clipele alea...dar culmea este ca dupa urlete de 30 minute cand eram pregatita sa fug la spital cu el ca se zbatea in ultimul hal saracutul i-a zis o babutza ceva si a tacut brusc si a adormit NU stiu ce a fost cu el, nu mai stiam ce sa ii fac
Revin, ii e foame teroristului
Babytza si puiiValentina David
Poze
angelynna82 spune:
Babytza ma bucura vestile bune despre Moni, sa aibe mult laptic si sa fie linistita, ti-a zis cand ajunge acasa cu bebe?
Uneori ii mai spun Crinei, Tatal Nostru si se linisteste, nu stiu ce o fi dar functioneaza
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
tzitziri spune:
Va multumesc frumos de urari
La multi ani Lucas...tu esti de-al meu
CD, scuze ca ma repet.Spock spunea ca bebeii se pun invers la directia de mers pana la 1 an SI minim 12 kilograme.Tocmai pentru a isi sustine capul cum trebuie la frane.Si vad ca voi ati avut problema asta.
In rest bun venit din concediu!
Babytza, ma bucur mult ca Moni e acum cu Dragos si nu isi mai face griji .Sa o asiguri de toata disponibilitatea noastra in a raspunde la intrebari si ii uram numai si numai bine!
Si David a facum acum 2-3 sapt o criza asemanatoare.Eu am crezut ca pentru ca nu i-am permis sa se mai joace cu un carucior de papusi al unei fetite.Dar nu stiu nici acum de la ce a fost si chiar ca nu mai stiam cum sa il opresc
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)