Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (178)
Raspunsuri - Pagina 11
Didididi spune:
Mie bona mia zis ca ei i a dat dezlegare popa pt copiii sub 3 ani la treaba. Eu zic sa speli ca altele sunt pacatele mari, iar tu sper ca nu vrei sa ramai asa fara de pacat .
Sper ca nu isc iar vreun conflict, dar chiar mi a scapat asta cu Eva si cereale=furaje. Eva de ce crezi asta? Ca ii ingrasa pe bb sau e alat explicatiunea?
Nerantula pe unde umblati doamna?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
andy_galro spune:
la multi ani AlexaM cu o mica intarziere iti urez sa fii fericita alaturi de familie!!!
La multi ani Oana!!!! Sa ai o zi minunata si o viata frumoasa!!!
La multi ani Lucas!!! Sa fii sanatos, fericit, cuminte si sa le aduci bucurii parintilor!!!!
bitza sa-ti traiasca puiul frumos!
de Andrei Petru(18.08.2008)
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
300 spune:
Oana alaturi de Davidutz.
Lucas bobocel de 1 septembrie! Sa te faci mare, frumoooos si desteeeeept!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
Kid felicitari pentru Maria papacioasa
Elly nu-i bai
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui c.valy La voi in caledar azi este sarbatoare?ca as vrea sa spal pt baiat la mine este rosie la vecina nu este deloc...ce sa fac? LucaDaniel -22.10.2008 filmulete asa aratam in prima zi la plaja |
Io spal duminica cu precadere, asa se intampla, si nu mi se pare cine stie ce, doar spala masina si nici macar la uscat nu trebuie sa le pun. La tara am spalat cateva boarfe si mi-am blestemat zilele limpezind... Noroc ca aveam detergent ca daca le si frecam cu sapun de casa m-as fi simtit in epoca de piatra direct...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
c.valy spune:
Ms pt lamurire si sfaturiam dat drumul la masina fie ce-o fi ca doar nu le spal la mana si inca un pacat mic la cate sunt(sau am)nu stricaiar batrani (ce-s aia?)nu ma pe care sa intreb...
LucaDaniel -22.10.2008
kllemi spune:
bunaaaa...ne mai tine-ti minte....veniram si noi de pe insoritul litoral al marii negre....a fost super nesperat de bine....numai ca:somnul a fost acelasi (adica 100 de treziri pe noapte) in schimb parca mi sa parut ca a mancat mai bine....nu stiu daca o fi de vina apa sau aerul dar a fost ok....nu mai vrea sa manance fructe decat daca il dai intreg sa se faca ca -ul....prima reactie cu apa a fost un pic cam urata ca a tipat si sa speriat un pic, ptr. ca taica-su a avut inspiratia ca in momentul cand venea valul spre ea sa o ridice in sus, motiv ptr care ea a crezut ca este ceva rau de care trebuie sa se fereasca ....dar ama lasat-o in apa usor am stat toti cu picioarele in apa sa ne loveasca valul si a vazut ca nu este ceva rau....si-a revenit repede ....nu mai puteam sa o scoatem dupa-aia.
Am avut un pic de noroc ca unde ne-am cazat, am avut acces la bucatarie si i-am putut prepara proaspat si bun, ca acasa ....aaaaaa...dar am mai avut o problema, care vad ca, continua si acasa, nu mai vrea sa stea la nimeni nici macar la taica-su cand ma vede pe mine incepe sa plinga sa o iau in brate SI NU MAI POT DE MIJLOC daca nu o iau atunci se pune pe un plins de nu te mai intelegi cu ea......asta o fi prea mult rasfat???? sau ce este????
Spuneti-mi si mie ce face MONI ca sincer nu cred ca apuc sa citesc din urma prea curand....va roooooog.....noi sincer am inceput sa mergem in picioare si acum chiar ca nu mai pot sa fac nimic si ne mai da si un dinte in partea de jos si vreau sa zic ca sunt un pic
ratonelule ma bucur ca te-ai gandit la noi
kid super tare buni a pus copilul la ingrasat , lasa ca e bine, uuuuaaauuuu 700 de gr. misto
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
gaia.nevia spune:
he, he... eu am terminat de pus parchetul duminica, fara peripetii. Si cand ne-am hotarat sa iesim un pic, m-am aplecat pe hol, chiar cand sa iesim pe usa toti echipati, sa ridic o hartie de pe jos... si am ramas asa.
Am tras o saptamana.
Ce sa inteleg eu acu... am pacatuit, ca am muncit toata duminica in loc sa ma duc la biserica si sa ma odihnesc... sau am pacatuit, dar am fost si fudula ca am vrut sa ies sa sarbatoresc munca de succes de duminica?! oricare din doo, mi-am luat-o pe cocoasa ca sa zic asa...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
felicic76 spune:
kid2003: bine ai revenit! cred ca ti-a priit plimbarea!
vecinico: ma tin sa scriu: Maia este absolut superbaaaaaa! Sa va traiasca
300: si eu ma folosesc de recipientele de la Avent, sunt practice pentru fructe si piure, supele i le dau din castron si avem si lingura speciala
m-au chemat dimineatza la politie sa-mi comunice ca:
-vecinul si-a pus cenusa in cap pentru cainele lasat liber (a dat vina pe nevasta-sa, ca ea a lasat poarta deschisa)
-ca isi securizeaza gardul, poarta si ca deja pe caine l-a pus pe o sarma, de-a lungul curtii
-i-au dat amenda 200 ron
In continuare lasa la latitudinea mea sa continui sau ba. Ar trebui sa fac plangere penala, am gasit un articol din legea 30/2003 art.11, nu cum ma dezinformasera ei la inceput ca nu se poate face plangere penala, sau sa il dau in judecata pe civil.
Nocom spune:
kllemi bine ai revenit!! Se pare ca e moda intre bebei acuma sa se trezeasca de 100 de ori pe noapte. Daca te ajuta cu ceva, sa sti ca nu sunteti singuri...
Monica a nascut, are un bebe frumos si sanatos, inca sunt in spital dar curand vor fi acasa!!!! Cam atat..
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI