**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(105)**
Raspunsuri - Pagina 9
Madi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arcadia madi, si eu vreau sa merg sa scot cateva alunite dupa ce nasc, ca am impresia ca una s-a marit un pic, si tocmai voiam sa te intreb si eu unde ai fost. cum a fost in vacanta, ceva poze? Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 29+ ![]() ![]() |
Arcadia multumesc de intrebare. Ne-am intors duminica de la mare si plecam maine la munte. La mare Anei i-a placut tare mult, i-a priit, a mancat si dormit bine, s-a jucat in nisip si pe malul marii. Eu am avut emotii cu marea, dar pana la urma ne-am simtit cu toti tare bine.
POze nu am avut timp sa pun pe net, nu am mai incarcat de mult, sper sa am totusi timp azi, sau cand ne intoarcem de la munte.
mica0307 spune:
poohy am citit pe net ca daca are giardia nu trebuie sa ii dai propolis. Si nimic dulce.
O sa mai planga dimineata, dar imediat dupa ce plecati de acolo se linisteste.
poohy spune:
Mica, eu din ce am citit la geardia nu se da miere... nu propolis.
propolis-ul e contra geardia
Unde ai citit de propolis? Mie mi-a fost prescris de pediatru contra geardia. Si pe prospect zice la fel - ca e si contra parazitilor.
Da... Sper sa se obisnuiasca... E atat de mica... Of.
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mica0307 spune:
S-ar putea sa fi fost vorba de miere. Am dat search aici pe forum dupa propolis. Dar am vazut ca se dizolva in apa cu miere...de asta probabil scria ca nu se da dulce la giardia.
Florentina Roman spune:
BettyR, la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita!
La multi ani Mariilor si Marianelor!
Cip a facut laringita. A inceput vineri seara cu temperatura, sambata spre duminica a ajuns la 39,9 grade, asa ca duminica eram la camera de garda cu el... I-au facut aerosoli la spital si o injectie cu hidrocortizon ptr ca nu mai putea respira.
Culmea ca de duminica seara e ca nou, n-a mai facut nici temperatura si nici nu s-a mai innecat.
Alyna24 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE SARBATORESC AZI ZIUA NUMELUI!
Azi m-a apucat asa o nostalgie dupa perioada de inceput a "Mamicilor de Mai-Iunie 2007", m-am delectat un pic cu cateva capitole de atunci.![]()
Poohy, chiar citeam ce spuneai tu la un moment dat ca doresti sa-i faci un fratior/surioara lui Manu si iata, ca in aceste momente ai deja 2 bebici.Sa-ti traiasca!
Am recitit multe mesaje de-ale voastre si am retraita parca acele momente!V-am pupat!
lauradi spune:
Hello!Va multumesc pt primire,fetelor!
La multi ani de Sf.Maria!
Lavini, multumesc!
Ducu e tuns,da.Am pus poze recente cu el,dar si inainte de a implini un an,cu pletele in vant
Acum il tund vara de 2-3 ori cu masina si in rest tot cu plete,atat cat ii cresc.Dar tu,nu ne mai arati poze?Cu rahitismul mai aveti probleme?Teodorei i-ai facut D3 tot injectabil sau ai mers pe Vigantol?Eu am zis ca nu ma mai incurc,merg pe Vigantol.
Liviana ,iti multumesc si tie!
Betty ma bucur pt tine ca reusesti sa faci fata.Asa sunt si eu,daca dorm totul e ok,pot sa ma descurc.Acum sa vedem si cum va fi mandra,ca-n burta,cel putin e tare neastamparata,eu nu stiu cand se odihneste ea.
Alynta sanatate baietilor!Voi cum va descurcati?
Arcadia,
Pe “dincolo” nu mai dai?![]()
poze
Laura
26 Raluca si Radu Mihai
lbelciug spune:
La multi ani de Sfanta Marie! Preacurata sa vegheze asupra capsuneilor nostri si noua parinilor sa ne dea putere si intelepciune sa-i crestem cum se cuvine. Daca puteti, e bine sa lasati azi un Acatist la biserica.
Petrecere frumoasa sarbatoritilor zilei!
Arcadia, ma bucur ca ti-a placut articolul; doar tu mi-ai dat feedback.
O sa pun si poze, cel mai sigur sapt viitoare.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
poohy spune:
La Multi Ani Mariilor, Mariucelor si Marinilor!!!!
Liviana, am uitat sa iti zic - sala e aici langa mine, langa piata floreasca. sa zici daca vrei mai multe detalii
Alyna, da, asa e
De mult inainte sa apara Manu in burtica am zis ca vreau 2 unul dupa altul. Si atunci ziceam ca poate il vreau si pe al treilea. Dar acum zic pas :D
Am vazut-o pe Sobi azi dimineata cand o duceam pe Manu la gradi. Pleca grabita cu taxiul si eu eram atat de emotionata cu Manuca ca nu am strigat dupa ea :) Buna Sobi, daca mai citesti aici
Ce mai face Vladut? Ce ati facut cu bubitele? A mers cu alergo/homeopatul de la CMU? Ca ma gandesc sa o duc si eu pe Manu...
a venit Manuca. mi-au zis ca a trecut prin mai multe stari - vesela, trista, plans, si trecut de la una la alta. si ca intreba de mama, tata si mihnea. a papat rosii cu branza, supa si felul 2 (super bine ca acasa nu mananca). si cand am ajuns ziceau ca nu ii mai tacea gura :D
acum face nana si mai scanceste in somn
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
arcadia spune:
madi, ma bucur ca v-ati simtit bine la mare. vreau si eu la munteeeeeee...
lauradi mama ce pletuta avea Ducu
dar si tunsulica ii sta grozav! ce haios dormea cu capul pe masa...
as da si pe dincolo, mai ales ca voiam sa ma plang de lovituri in col si dureri de burtica, dar n-am timp
sper ca din octombrie sa fiu mai libera un pic.
poohy ma bucur ca ii merge bine lui manu la gradi, mai ales daca si mananca..
cel mai probabil revin in buc pentru iarna si cred ca il dau si eu pe Calin la gradi la program scurt. sper sa mai gasesc loc pe undeva.
Liv 
alyna, vad ca te-a apucat nostalgia ca si pe mine
acu eu am motive, dar tu? ![]()
Florentina_Roman, poti sa imi spui la ce gradi il duci pe Cip? parca spuneai ca esti multumita..
betty, te cheama si Maria sau este ziua ta de nastere? oricum
La multi ani, sanatate, fericire si noroc 
La multi ani Mariilor 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
29+